Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 25 юли 2019, 17:20 ч.

За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 18 884
  • 470
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 1 457
Мари, при мен не са - само със захар. Като ги разбих, ги сложих 5 мин. на водна баня. После ги охладих и залях горещия сладкиш. Така е по моята рецепта, горещ. Наистина малко попиват, но аз така го знам от баба. Ето резултатът. Утре ще го разрежа.
Скрит текст:

# 31
  • София
  • Мнения: 8 195
При Агнесата жълтъците не бяха ли И с масло?
Масло - не! Само жълтъци и пудра захар.

# 32
  • София
  • Мнения: 930
Малко не съм по темата,но не се сещам друга тема където да си задам въпроса.
В "Черешката" Камелия Воче купи добре изглеждащо телешко.Някой да е познал месарницата от която тя пазари?

# 33
  • Sofia
  • Мнения: 14 674
Мисля, че е "Партньори"на Красно село.

# 34
  • В царството на игрите:)
  • Мнения: 2 439
При Агнесата нали когато се сложат жълтъците се връща във фурната на съвсем слаби градуси, за да се изсушат и до стане като коричка?

# 35
  • Sofia
  • Мнения: 14 674
Този сладкиш Агнес сух ли е?
Никога не съм го пробвала.

# 36
  • Мнения: 1 104
Здравейте, сега ще задам един тъп въпрос, ама ми е за първи път и искам да съм сигурна. Колко време варите царевицата на кочани ? Навсякъде чета различно време..четох за 30-40 мин, четох и за 2 часа.. Та ще споделите ли като по- опитни Hug

# 37
  • Мнения: 7 158
Минутки , 10-15

# 38
  • Мнения: 7 151
Този сладкиш Агнес сух ли е?
Никога не съм го пробвала.
На мен ми е сух, никой от моите  не го харесва

# 39
  • Sofia
  • Мнения: 14 674
И аз така си го представях,значи няма да го правя.

# 40
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
  • Мнения: 3 683
Аз варя 40 мин.,но засичам времето след като е завряла водата.

# 41
  • София
  • Мнения: 8 195
При Агнесата нали когато се сложат жълтъците се връща във фурната на съвсем слаби градуси, за да се изсушат и до стане като коричка?
Не, не го връщам, оставям го  да се изсуши на стайна температура , а след това в хладилник. Агнеса много харесвам, разкошен вкус,  точно ми е за кафето.
Царевица варя 35-40 мин и след като лесно влиза вилица означава , че е готова.

# 42
  • Мнения: 7 158
Аз варя 40 мин.,но засичам времето след като е завряла водата.
Говорим за сладка царевица ,дето  се гризка от мамула ли? Току що сварих,  след като замириса на вкусно изключих котлона, не са ми 40 минути, но царевицата си е моя,  млечна ,не знам какво варите вие , или за буркани консервиране говорим.Всеки има вкус.Засякох наистана са ми между 10-15 мин.

# 43
  • Мнения: 1 457
Този сладкиш Агнес сух ли е?
Никога не съм го пробвала.
На мен ми е сух, никой от моите  не го харесва
Аз не харесвам сладкиши, още по-малко кекс, точно защото са ми сухи. Агнес/а обаче ми е любим може би заради орехите, може би заради масления блат и малкото брашно... а може би най-вече заради това, че го свързвам с безгрижното си детство и баба. Heart

# 44
  • Мнения: 3 875
Явно има различни сортове царевица. И аз се чудих преди време как варите броколи по 20 мин. Аз ако моите ги сваря на 20, ще станат на пюре. Минута и половина засичам по часовник и са разварени. Чудих се и на "бг'"авокадото как не почернява. Аз като взема, разрежа и докато сервирам салатата и е черно вече. Разядки за гости с авокадо не става да поднасям. Та и с царевицата е така предполгам. Не е много за чудене.

Общи условия

Активация на акаунт