За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 36 800
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
Може ли да ми предложите изпитана рецепта за бяло пилешко месо на тиган?

# 721
# 722
Много благодаря!

# 723
Аз искам да питам дали някой е правил ябълков сладкиш с фъстъчено масло. Имам такова масло и ми се ще да го употребя. Имам хубави домашни ябълки, а и рецепта баш от форума за сладкиш с ябълки, но се чудя дали ще стане с такова масло. Или пък брауни - вместо обикновено масло, фъстъчено? Как мислите, дали ще стане?

# 724
Няма да стане да замениш обикновено масло с фъстъчено, те са съвсем различни. Аз правя "крем" за торта (или за мазане на филии) от фъстъчено масло и течен шоколад, може и заквасена сметана да се сложи. По-скоро в тази насока да го измислиш, но не заменяй кравето масло с фъстъчено.

# 725
Направи домашни бонбони Черноморец! Уникални стават.
Или най-лесно мед, фъстъчено масло и натрошени бисквити - пак са вкусни.

# 726
Може ли рецепта за домашни бонбони Черноморец? 🤗

# 727
Благодаря, ще опитам с бонбоните. Добре че не почнах да правя нещо, та да похабя материала Grinning
Всъщност, видях, че има такава торта, ще се пробвам с нея.

# 728
  • Dope Reach
Може ли да ми предложите изпитана рецепта за бяло пилешко месо на тиган?

Запържвам 2 големи глави лук в зехтин. Към тях прибавям кисели краставички, нарязани на жулиени и продължавам запържването. Накъсвам месото и го прибавям, заедно със сол, черен и червен пипер и малко чубрица. Става уникално! Simple Smile

# 729
Това наистина звучи вкусно!Много благодаря!

# 730
Не я пазя конкретната рецепта за бонбоните, но в нета има много. Вкусно е и лесно.

# 731
Имам малко тъп въпрос, ама човек се учи докато е жив. Варя зеленчуци за крем супа на детето ама нямам прясно мляко, може ли до сложа малко кисело? Или нищо да не слагам по-добре

# 732
За застройка ли, аз винаги с кисело застройвам,не смятам за проблем.

# 733
Благодаря! Simple Smile

# 734
Имам малко тъп въпрос, ама човек се учи докато е жив. Варя зеленчуци за крем супа на детето ама нямам прясно мляко, може ли до сложа малко кисело? Или нищо да не слагам по-добре
Може и сметана ако имаш, става много вкусно също. Поне на мен киселото мляко ми е повече за нормални застройки на супи където слагам и яйце, крем супите ги правя с малко сметана, не с мляко. Или само с  течност от варенето на зеленчуците и масло при поднасянето. Кисело мляко сигурно също не е зле, но поне на мен не на всички зеленчуци ми подхожда, та зависи и каква точно е супата.

Общи условия

Активация на акаунт