Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 20

• 95 986
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
От вчера имаше телешко варено, но аз не го обичам, затова си направих едно зеленчукова оригинално Минестроне, с абсолютно всичко което е дадено по рецепта, стана вълшебно, мога да се храня само с това в продължение на година... Wink

Обичам сини сливи, да си купя и да си седна пред телевизорчето и да си ги ям, купих си, такъв боклук отвратителен не бях купувало от много време, защото вероятно са доузрявали някъде по складовете, защото от вътре бяха тъмни и вкус....неопределен. Завъртях ги на един пай с лимонова глазура, по тази рецепта, за първи път я правя, много е добра, точно неочаквано добра комбинация.

http://angellovescooking.blogspot.com/2018/08/cake-with-prunes-a … -lemon-glaze.html

# 631
Печен червен пипер с орехи и песто

# 632
От вчера имаше телешко варено, но аз не го обичам, затова си направих едно зеленчукова оригинално Минестроне, с абсолютно всичко което е дадено по рецепта, стана вълшебно, мога да се храня само с това в продължение на година... Wink

Обичам сини сливи, да си купя и да си седна пред телевизорчето и да си ги ям, купих си, такъв боклук отвратителен не бях купувало от много време, защото вероятно са доузрявали някъде по складовете, защото от вътре бяха тъмни и вкус....неопределен. Завъртях ги на един пай с лимонова глазура, по тази рецепта, за първи път я правя, много е добра, точно неочаквано добра комбинация.

http://angellovescooking.blogspot.com/2018/08/cake-with-prunes-a … -lemon-glaze.html

Марчева това минестроне има ли рецепта за споделяне?
Аз не само ги искам тия рецепти като за колекция, а ги и изпълнявам. Не винаги успявам да снимам и да се отчета с точното изпълнение Simple Smile

# 633
  • там където има винаги вятър
Патладжан:
1.По рецепта на Алена/астроложката/ - сигурно е 15 годишна  Thinking

2. Този - със салам и доматен сос/от тавата  Embarassed/

# 634
  • Bарна, морето, сините вълни

Пица с пуешко филе, шпек, кисели краставички, гъби, топено сирене и кашкавал

Печен, след това пържен пипер с доматен сос

Зеленчукова супа

Телешки бургер с чедър, кисели краставички и чери доматчета

Зеленчукова палачинка

# 635
Може ли рецептата за зеленчуковата палачинка?Изглежда много добре!:yum:

# 636
  • София

Марчева това минестроне има ли рецепта за споделяне?
..........
Скрит текст:
Има , разбира се. Днес ще кача рецептата и след това ще я пусна и тук.  Wink

# 637
Пиле със зеленчуков ориз

Пилешка супа с критараки

Гъбена крем- супа

# 638
  • Bарна, морето, сините вълни
bybsi,
Скрит текст:
Импровизирах за детето. 1/2 настъргана тиквичка, 1 настърган морков, 1 сварен настърган картоф, 1 печен пипер, 2 скилидки чесън, няколко стръка магданоз, 1 яйце, около 2 с.л. пълнозърнесто брашно и малко водичка. Пекох на 200° върху хартия за печене до готовност. Не я пробвах, защото много я хареса и не исках да я изяждам. Joy

# 639
Закуска

Вечеря-Пепчовите гръцки бутчета

Скрит текст:

# 640
  • Бургас / UK
От мен скромна вечеря , патладжан в доматен сос Blush

# 641
Пилешки дробчета с лук

# 642
  • София
Бюрек по идея на Ваня Джорджевич

и пак - Фар Бретон със сини сливи

# 643
  • Калифорния, САЩ
“Спетзофай” по Лабрекс - разкошен!!!

Постен грах яхния.

Една баница с кисело зеле; последната кора е с яйце и сирене, че зелето не стигна.

Омлет с малко брашно и с разни неща.

Спагети със сос “Маринара” и кюфтенца.

Свински мръвчета с картофено пюре

Зелен боб със соев сос и гъби с пармеджано.

Панирано филе от талапия.

# 644
  • В царството на игрите:)

Изпекох сини сливи във фурната и вече си имам конфитюр. Стана по - сладичък, щото съм прекалила със захарта, но пак ще се изяде Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт