СЕДМИ КЛАС. Смелите - на трето, другите са на морето

• 49 098
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • София
На нас за записване ни искаха и служебната бележка от старото училище, в която са упоменати точките от НВО. Видиш ли системата след време нямало да я има:bowtie:, пък и свидетелството ще ни го върнат...та трябвало да остане нещо и при тях да удостовери...Mask

# 91
  • София
Добро утро, може ли някой от вече записали те се да ми даде информация дали трябва да се разпечата бланката за кандидатстване, която попълваме с желанията?

Не.

# 92
  • СОФИЯ
Добро утро, може ли някой от вече записали те се да ми даде информация дали трябва да се разпечата бланката за кандидатстване, която попълваме с желанията?

Не.
Много благодаря

# 93
Успех на финалната права! Спокойни родители и засмени деца!

# 94
Успех и от мене на всички! Кога се очаква да излезе класирането?

# 95
От сърце пожелавам успех на смелчаците днес! Да се похвалите!

# 96
  • Sofiq
" За записване трябва само оригиналът на свидетелството за основно образование и евентуално мед. свидетелство за професионалните паралелки." -понеже още не съм се събудила, прочетох до "мед." и се зачудих защо и кому е нужен мед. Чудих се, чудих се и внезапно осъзнах, че това не е край на изречение, а съкращение от "медицинска". Joy
Добро утро и успех на всички! Май ми е време за кафе....

# 97
  • София
Е, появи се балът за трето класиране Simple Smile
Хайде сега и да идва и самото класиране...
УСПЕХ НА ВСИЧКИ в този рунд

# 98
Е, появи се балът за трето класиране Simple Smile
Хайде сега и да идва и самото класиране...
УСПЕХ НА ВСИЧКИ в този рунд

Лелеееее. Но, ми изчезна бутона "Класиране". И ко прайм ся? Laughing
Айде, понеделнишки хаирлия да е джуркането. Simple Smile

# 99
  • София
Браво на Спунк за темата, браво за графитите. Браво на Мартеа, защото е успокояващо да прочетеш писмено свидетелство, че не си единствения изтрещял родител( в хубавия смисъл, де). След малко пожелавам  да има много “браво” в темата за щастлив развой на третото:heart:

# 100
  • Бургас
Благодаря за темата!
Успех на всички чакащи днешния ден!/за мен рожден Simple Smile/
Нашето училище е ПГКПИ гр.Бургас.

# 101
  • София
Честит празник margo**! Не се познаваме, но изпращам пожелание за здраве към теб и близките ти хора!

Поздрави към всички, все още чакащи на бутона refresh.
Дано по-рано излязат резултатите - в трето класиране информацията е централизирана в системата, и няма за какво да се чака Wink

# 102
  • София
Желая успех и сбъднати мечти на всички дечица днес. Аз не събрах смелост да включа сина ми, независимо, че много се полакомих като видях свободните места в 91 НЕГ.

# 103
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Айде и аз да се намърдам в новата тема.
Спунк, благодаря за нея и че си ме включила на първа страничка!

margo** честит рожден ден!

Успех на всички с трето класиране! Нека всяко дете намери своето място! Стискам палци на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 104
  • София
Добро утро и от мен в новата тема!
Благодарности към създателя и!Спунк Heart Eyes
Късмет на всички,които дръзнаха да участват в трето класиране! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт