СЕДМИ КЛАС. Смелите - на трето, другите са на морето

• 49 171
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,
Има ли дечита, които не са приети на трето класиране - никъде? Какво следва от тук на татък?

# 196
Малко разочарование има, но все пак е добре. Приложно програмиране в Джон Атанасов. По-скоро се целяхме за ТУЕС и системно програмиране, но явно това ни е късмета.
И ние се целихме за Туес,но бала ни беше 412 ...и бях убедена,че за там няма да стигне .Но както казват хората,може би е за добро !

# 197
Баш си е за нафта това класиране. Пак сме на изходна позиция, бетонирани. 22ро АЕ+НЕ+басейн. Ще играем и на четвърто.
Честито и от мен на успелите, специално на Cool Simple Smile.
Басейнът май не може да го ползват- така каза нашата класна.
На трето щяхме да сме в НПМГ Disappointed Relieved, ама не ни стискаше да пробваме.
Да добавя още малко мами за 2 АЕГ : Toninikol, marinadp, Klonche, Dinero, ninna

# 198
Здравейте,
Има ли дечица, които не са приети на трето класиране - никъде? Какво следва от тук на татък?
Изчаквате да публикуват свободните места за четвърти етап на класиране. Той не се осъществява централизирано. Кандидатства се в самото училище, в което има свободни места и представлява интерес за кандидата. По наредба това става с оригиналите на документите - свидетелство за основно образование и медицинско свидетелство ( ако паралелката е професионална). Служебна бележка с резултатите не е спомената, но е факт, че бяха издавани такива, та вероятно ще трябва и нейният оригинал. Миналата година доста училища приемаха копия вместо оригинали, което направи възможно не само кандидатстването в няколко училища едновременно, но и кандидатстване без отписване ( споменавам го, макар че случаят не  е такъв).
Който смята да се пробва, да си направи за всеки случай няколко копия от документите.

# 199
Скрит текст:
Лелеее, колко е приятно да се намъкнеш тук и да видиш толкова щастливи майки и съмишленици.
Cool Baby, честито, много се радвам, всички следяхме с трепет сагата около вас.
Честито и  sisimisi70, сълзите от щастие са най сладки, не ли? Simple Smile  
annio, чудесна работа, в НПМГ ще е щастлив.    
виви1, внимавай вече, нама да има непробиваема парола на домашния комп. Simple Smile
alba, и за теб се отнася. Simple Smile В Джон Атанасов ще си изкара супер, за рошлявите IT-та и това е чудесно място, така че радвайте се на лятото и след 5 години ще разберете, че е бил в най-страхотния клас - неговия! Simple Smile
Niya, браво и на теб, и на "репичката". Simple Smile

И да кажа за нас. Важното е, че сме постоянни. Трето класиране - същата паралелка! Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
Професионална гимназия за текстил и моден дизайн - София, паралелака: Компютърно проектиране и десениране на...гасимуси и чудото, не го запомних...завършваше с някакви.... хоризонтални площи. Simple Smile
Както обещах в началото, тази година ще играем екзотично. Точно тази опция не беше ни идвала на ума само преди месец, но ето че се появи специало за нас.
Innocent
Като не става в най-желаните училища, подхождаме различно и вярвам, че това е правилен ход. Wink
Малко уютно училище, една смяна, много, много момичета, които да ги обгрижват Simple Smile, малко по-творчески тип, нов директор, мила и амбициозна, била е зам-директор и и.д. директор на НПМГ, отлични впечатления от личната среща. От седем души в екипа, с които се запознах всички бяха много мили и отзивчиви. Енергията, усещането и интуицията ми подсказаха, че това е мястото, но по-важно е, че и той го усети така. Искахме да качим една, две паралелки нагоре в същото училище, но и така е ок. За мен е най-важно да се чувства добре, спокоен и креативен.
Аз като цяло съм доволен, спокоен и вярващ, че се е случило точно това, което е трябвало да се случи. Yum
И ще завърша с неговите думи:
"Трети път в същата паралелка? Е, това е знак. Ясно е. Оставам. Стига си ме занимавал повече с глупости, лято е!" SatisfiedSatisfiedSatisfied
Успех на всички останали смелчаци и наздраве за довечера! Simple Smile
п.п. ще държим леко под око и четвърто, но без да се отписваме и за нещо изключително атрактивно. Simple Smile
Благодаря за пожеланията !

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 17:06 от AnMary

# 200
  • София
Annio, добре дошла в нашата групичка на нпмгейчета! Simple Smile Много се радвам за вас! И за другите също се радвам. Дано само щастливи да има след 3тото класиране.

# 201
Здравейте, чета ви от повече от месец. Не се включвам в темата защото дъщеря ми ще бъде седми клас следващата учебна година. Научих от вас много, надявам се да съм поне малко подготвена за НВО следващата година. Участвах във всички класирания, следих резултати, статистики, балове, ядосвах се много на грешните справки от РИО - София, стисках палци на всички - така от страни и сега се радвам от сърце за вашите дечица, които успяха на трето класиране. Мило ми е като ви гледам и съм обнадеждена, че има и майки които непрестанно мислят за децата си. Удивена съм как през цялото време подкрепяхте и успокоявахте децата си, въпреки че всяка от вас беше подложена на голяма напрежение. Страхотни сте!
Преди дни четох за един нобелов лауреат по икономика Джоузеф Стиглиц, когато го попитали "Кой според вас е най-добрият обществен строй, щом всички досега са се проваляли?", той отговорил "Образованието".
Надявам се догодина да има такава група и за набор 2006, защото ми се струва че така заедно по-лесно преминахте през този стрес, пожелавам си го. Надявам се също и Дидева да участва с полезните си съвети и догодина. Продължавам да ви следя от спортна злоба.
Вие успяхте. Поздравления и лека учебна година.

# 202
Здравейте,
Има ли дечица, които не са приети на трето класиране - никъде? Какво следва от тук на татък?
Изчаквате да публикуват свободните места за четвърти етап на класиране. Той не се осъществява централизирано. Кандидатства се в самото училище, в което има свободни места и представлява интерес за кандидата. По наредба това става с оригиналите на документите - свидетелство за основно образование и медицинско свидетелство ( ако паралелката е професионална). Служебна бележка с резултатите не е спомената, но е факт, че бяха издавани такива, та вероятно ще трябва и нейният оригинал. Миналата година доста училища приемаха копия вместо оригинали, което направи възможно не само кандидатстването в няколко училища едновременно, но и кандидатстване без отписване ( споменавам го, макар че случаят не  е такъв).
Който смята да се пробва, да си направи за всеки случай няколко копия от документите.

Много Ви благодаря за оказаното съдействие!
Ще изчакаме свободните места за четвърто класиране.

# 203
  • София
Честито на приетите деца! Мое близко дете за трети път се класира на едни и същи места - кандидатства в две области.
Сега чакаме статистиката, дано има такава.

# 204
До преди половин час десет области бяха пуснали справки за трето класиране.

# 205
Три пъти приет във френската!!! Това ако не е съдба , незнам какво е ! Кротнахме и сме щастливи .Game over....

# 206
  • София
desita_3, това в София ли?
С какъв бал сте? За къде се борите?

Na_Vesi_Pateto, интересна новина, не, че съм се интересувала, но не знаех, че Шошова е напуснала НПМГ (вярно, че кандидатстваш за директорско място)

# 207
Не е новина. Доста отдавна стана директор там.

# 208
Три пъти приет във френската!!! Това ако не е съдба , незнам какво е ! Кротнахме и сме щастливи .Game over....
С какъв бал?
Добре дошли при нашата голяма група.

# 209
  • София
Не е новина. Доста отдавна стана директор там.
Сигурно, заедно с другите... Гледах аз списъците с кандидатите за директори миналата година, че се притеснявах един амбициозен зам.директор бивш възпитаник на НПМГ, дали не се е амбицирал още повече и да участва Joy

Общи условия

Активация на акаунт