Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? ТЕМА 16

• 38 970
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
Айде сега капризи какви ще са мебелите.Как пък не да купувам скъпо за наематели?!Убедила съм се,че малцина пазят.Всеки реве:ми,счупи се,старо е и т.н.Дрън,дрън.Купувала съм чисто нов матрак,има си гаранция.За дивана,бил стар,а не е.Казах,че моя вкъщи е по-стар.Аз не си сменям мебелите на всеки 3год.Не съм вдигала и наема.И аз поемах всичко,и започнаха претенции всеки месец.Последно казах,на когото не му харесва или си купува сам и после си го взима,или си търси друго жилище.

# 496
Бихте ли дали съвет какъв наем да се търси на боксониера в Сухата река, ЕПК срещу градинката при Герена, етаж 11 с гледка, юг. Състояние: кухня по поръчка, ремонт на баня, сменена дограма и сложен климатик  - преди няколко години. Входът се заключва и изглежда добре. Спирката на метрото (Хаджи Димитър) ще е в близост. Благодаря предварително на отзовалите се с мнение Simple Smile

# 497
  • София
500-520, ако и втората стая е направена добре

# 498
  • В планината / На морето
боксониера е бе , каква втора стая
300 лева

# 499
Да, стандартна ЕПК боксониера - стая с остъклен балкон.

# 500
  • София
Прочетох гарсониера, май бед. Peace
350-380лв

# 501
Още ли има самостоятелни  жилища ( в смисъл не делене на апартамент с друг) по 300 лв в София?

# 502
# 503
Записвам се.
За съжаление, ще се наложи да се занимавам с огледи по празниците. Обади ми се преди малко наемателката, че иска да се изнесе месец по-рано, т. е. от януари, а не от февруари, когато изтича срокът на договора.

# 504
боксониера е бе , каква втора стая
300 лева

Е банята не е ли стая.. Като сложим и коридора и ей ги 500 лв 😁

# 505
Е, то от боксониера до боксониера има разлика. Доколкото разбирам нов ремонт на банята и кухненския бокс. А останалата част - какви мебели са, подът, стените нови ли са?
Наемът може да варира от 300 до 450 лв. според мен.

11 етаж не е особено предимство.  Peace

# 506
Ако горе има още 5 етажа си е добре

# 507
Тези са най търсените, така че няма да остане празно. За цена не мога да коментирам.

# 508
Благодаря на всички, споделили мнение: v: Питам за моя по-възрастна близка, да я ориентирам малко.

# 509
А останалата част - какви мебели са, подът, стените нови ли са?
Стените са на около 60 години вероятно. Wink

Общи условия

Активация на акаунт