Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 8

• 57 922
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Здравейте групичка моля за съвет пуснах си АМХ - анти Молеров хормон и ми е доста нисък 0.71.Заслужава ли си да почвам опит. Много ми е объркано и напрегнато.
Здравей! Моят АМХ беше < 0,1 и резултата спи в кошарката! Не бързай да се отказваш преди да си направила дори един опит! Аз изкарвам по 1-2 яйцеклетки на година, важното е като излязат доктора да знае как да процедира.
Бени , ако не е тайна на колко години си ?

# 376
На 34,но се оказа, че съм наследствено обременена с ранна менопауза,за капак на всичко останало. За съжаление разбрах след резултатите от изследванията за ин витро.

# 377
Здравейте групичка моля за съвет пуснах си АМХ - анти Молеров хормон и ми е доста нисък 0.71.Заслужава ли си да почвам опит. Много ми е объркано и напрегнато.
Здравей! Моят АМХ беше < 0,1 и резултата спи в кошарката! Не бързай да се отказваш преди да си направила дори един опит! Аз изкарвам по 1-2 яйцеклетки на година, важното е като излязат доктора да знае как да процедира.
Точно! И аз съм така. Въпросът е да не се отказваш!

# 378

Ей такива постове като вашия ми дават много надежда! За жалост обаче, от собствен опит съм се убедила, че когато яйцеклетките излязат, това, което може да направи доктора не е кой знае колко много. Или поне при мен така се случи. От осем зрели, оплодени и преживели до трети ден- на финала нищо.  Естетствено проблема беше в качеството на яйцеклетките, там никой нищо не може да направи, или поне така ми беше казано. Та в този смисъл- докторите също не са факири и в крайна сметка всеки сам за себе си решава докъде му стигат силите по трудния път за постигане на мечтата.

# 379
Съгласна съм с вас, аз бях решила, че това е последният опит, фоликулите бяха спрели развитие и реших, че нямам повече нерви. Благодарна съм на док, че реши да ми даде лекарства за още 2 дни(това в Бг няма да се случи, говоря от опит) и резултата е налице!

# 380
Beni2017,  точно това се получи  и с мен в БГ . Фоликулутие ми нарастваха бавно и докторката ми се отказа от тях даже не ми даде да си бия Овитрел (или подобните му), защото нямало смисъл и така се сдобих с 19 мм задържан при следващият месец.

Иначе този месец бях за пръв преглед в Бахчеджи на 9 ден от МЦ ( понеже нямаме брак все още). Имах фоликул 13 мм и ми преписаха Овитрел на 12 ден от МЦ . Стискайте ми палци.
 Иначе плануваме бързо бракуване и живот и здраве края на Ноември да сме в Истанбул и да стартираме, ако имам Я.

# 381
Моят АМХ беше 0,5 месеци преди да стартираме. И друг път съм писала - 3 стимулации отне събирането на 3 Я, от които една средно качество достигна до 5ти ден. Никога няма да забравя думите на Хюсние като ми носеше снимката на ембриончето, което се беше разпукало “няма причина да не забременееш”. Карлъкая дойде да минпожелае успех след трансфера и каза да вярвам. Моят резултат също спи до мен. Прекрасното ми момиченце, за което толкова мечтаех. Не се вглеждайте в АМХ, не бройте. Една Я стига Simple Smile

# 382
Des_123, много здраве, късмет ви желая. Благодаря, че не ни забравяте и ни давате кураж Simple Smile.

# 383
Момичета,някоя от вас да е родила близнаци преждевременно и ако да-в коя седмица и как се справят? Благодаря ви!❤

# 384
Момичета,някоя от вас да е родила близнаци преждевременно и ако да-в коя седмица и как се справят? Благодаря ви!❤
Здравей, мила !
Аз родих своите девойки през последния ден на 34г.с Към този момент са щури човечета на година и 7м. Родиха се с добро тегло (предвид, че подраниха с месец и половина)- 2.500кг и 48см, и 2.200 и 47см.
Слава на Бога се развиват добре, дори речево изпреварват доста свои връстници, защото отдавна дърдорят какво ли не, не млъкват. Joy
Единственото, в което малко позакъсняха, така да се каже беше прохождането, но пък за сметка на това тръгнаха доста по- стабилно и вече нямат стигане.
Ако имате други въпроси- насреща съм !

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 15:24 от Fortuna_85

# 385
Здравейте,някой да има останал Кринон гел ?

# 386
На някой случвало му се е,да чака ембрион да стане бластоцист на 7-ми ден?

# 387
На някой случвало му се е,да чака ембрион да стане бластоцист на 7-ми ден?
Здравей, при нас се случи така. Имахме 14 оплодени, чакаха ги до 3ти ден, но се развиваха бавно. След което чакаха до 5ти, но имаше започнали да стават бластоцист. И вече на 6ти замразиха 3, а на 7ми 2чки Simple Smile Стискам палци. Не ни казаха каква е причината

# 388
Какво е вашето мнение момичета за д-р Тургут и работата му откакто е в Бахчеджи със координатор Севда?

# 389
Какво е вашето мнение момичета за д-р Тургут и работата му откакто е в Бахчеджи със координатор Севда?
Работата на др.Тургут откакто е в Бахчеджи е перфектна,защото сам взима решенията за всяка пациентка индивидуално.При мен проведе 4 стимулации в Мемориал, но под ръководството на професорката, резултат 0.И само 1 стимулация в Бахчеджи, която даде прекрасни резултати.
А за Севи няма какво да коментирам...повече от перфектна.

Общи условия

Активация на акаунт