Благодаря много.Явно пробламът е бил временен.
Вече видео-блога е активен.Судоволствие ще изгледам
50 серия на нашия сериал.Хубава - лоша, каквато са я
направили сценаристите все пак ще се радвам на играта
на Джан и Демет, защото остана много малко.

Тя си иска Джан , с когото имат толкова общи спомени, мечти и чувства...
и аз нямам обяснение защо вкараха евтината интригата с Мелихат и Селим и и отделиха толкова екранно време, а натириха Азис бей..
Ама имам малко време , та на 
Накрая вече не издържах с Мелихата и влязох тук да се разпиша , докато я даваха. 
Демет също , но тя си е стандарт!
Как пък баш на финала решиха да развият нейния образ от всички? Бастисаха сума хубави образи и дадоха цяла серия на тази лелка
Кой реши , че зрителите се интересуват баш пък от нея?! Предната серия беше на глупостите на Джея, сега тази! 

.
.
Пиленца, привет! Повече разочаровани и ядосани, отколкото доволни! В предишния си пост писах " жалко " и сега го потвърждавам - "ЖАЛКО" ... за невероятната история, за невероятните и харизматични ГГ, за цялата успешна година без почивка на екипа, за голямото признание и наградите!
За красивата любов, така вълнуващо пресъздадена от Джан и Демет, за това, че филмът докосна някаква много чувствителна струна дълбоко в сърцето ми ...
... и може би не само в моето!!! Хиляди, хиляди фенове гледаха и чакаха, ако не толкова драстичен, то поне смислен край!
Струва ми се, че решението за финал бе взето от продуцентите, преди да са заснети последните няколко серии. Тогава Аслъ за кратко време разви сценария, насочи го в правилна посока и ако следвам мисълта си - тя самата се е отказала да продължи, след като са й сервирали идеята за бърз финал. И аз бих се отказала от моя идея, ако не ми позволят да я развия така, както бих искала!!! На практика стана така, както каза последният клиент на агенцията - който плаща, той поръчва музиката! Просто, за да се организира горе долу някакъв край на филма, за последните серии са взели сценаристи, които не са подбрани, а едва ли не такива, които само са се съгласили да приключат набързо историята! Според мен не това е бил замисълът на Аслъ!!! Тя можеше да продължи историята, ако й бяха позволили и за това остави кораба да се разбие, след като не можеше да продължи пътешествието!!! Естествено е да се прави пълнеж с небивалиците от махалата, Мелихат и сие... Защото не може да се разгъне историята с Джан и Санем за 2-3 епизода! Очаква се дълго отлаганата сватба, но не и по такъв начин - като кръпка върху нова луксозна дреха! 
Те могат да накарат тънката струна на сърцето да зазвучи в прекрасен акорд - на пук на всички продуценти с недоразвити критерии за кино ... и за радост на милионите фенове!!!
. Поне с Джан са на един акъл 
..
това да не е единият от сценаристите...

Препоръчани теми