"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 43

• 68 768
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
В Пълнолуние сценаристите бяха по-щедри. Тук просто нищо - няколко нищо и никакви целувки.............. Simple Smile Grinning

# 151
Добър ден, птичета!🐥

Позаглъхна темата , но си е нормално - финал на сериала, лято, ваканция...

Славе,🤗 снимката с Джан публикувана вчера от оператора е от 1 август миналата година.

Ето и една друга пак от същата дата, но от 2016.

Нови с фенка от Австралия...😉

Началото...

Финала...

При Джан не намирам голяма разлика, все така плътно си гушка Демо. Тя обаче е много по-освободена и много по-щастлива!😘

От промо снимките от финалната серия...❤

Прекрасен ден, момичета!🌺🦋🌊☀

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 12:13 от alex_94

# 152
Този път като за последно са пуснали много снимки...

Final Bölümü Fotoğrafları

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 12:55 от Zlatina3

# 153
Поздравче с новата творба на Нуне 💞

# 154
Злати, Hug промо снимки много, но малко  ново...Confused

HeartИ пак от Nune Martinez макар и познато...Heart

Oт  essizset.Heart Eyes

Феновете коментират, че Айча ще се опита да скара Джан и Санем.. ще покани само Джан на парти.Rage

Във вчерашната сцена Джан и  Санем се карат пред WC, а жената , която излиза от вътре го хваща за ръката...Open Mouth
Санем явно ще е бясна..Rage. Може би Айча ще успее да предизвика конфликт и нашето момиче ще си вземе куфара и ще тръгне на някъде, а Джан ще я гони на гарата...Thinking

Nune Martines е придружила новата си творба със  стихотворение на  уругвайския поет Марио Бенедети,

Скрит текст:
Защото те имам и те нямам
защото те мисля
защото нощта е с отворени очи
защото нощта отминава и казвам любов
защото пристигна да възвърнеш образа си
а си по-добра от всичките си образи
защото си красива от краката до душата
защото от душата си до мен простираш доброта
защото сладко се скриваш в гордостта си
малка и сладка
сърце броня
защото си моя
защото не си моя
защото те гледам и умирам
и е по-лошо от смъртта
да не те гледам любов
да не те гледам
защото съществуваш винаги някъде
но си най-хубава където те искам
защото кръв са устните ти
и ти е студено
трябва да те обичам любов
трябва да те обичам
въпреки че тази рана боли като две
въпреки че те търся и не те намирам
и въпреки
че нощта отминава и аз те имам
и те нямам.

Марио Бенедети

Появиха се нашите ГГ.InnocentInnocent..Джан постна тази сцена в Инстаграма си... харесва си добричкият Джан Дивит Joy

А Демо е лайкнала няколко поста...Sunglasses

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 14:36 от alex_94

# 155
Демо Hug newsm10 Алекс Hug newsm10

Излезе и озета...Санем се отчайва от връзката с Джан и напуска агенцията...започва работа в бакалията ...
Скрит текст:
Can’ile ilişkisinden ümidini yitiren Sanem, ajanstaki işini bırakıp mahallesine geri döner ve babasının bakkal dükkanında çalışmaya başlar.
Can onu geri dönmeye ikna edemese de, verdiği radikal karar ikisinin hayatını tümden değiştirir...
Цитат
❥ Озет  к финальной серии сериала #РанняяПташка

❣Санем потеряла надежду в отношениях с Джаном, уволилась с работы в агентстве, вернулась в свой район и начала работать в продуктовом магазине своего отца.
Хотя Джан не может убедить ее вернуться, его принятое радикальное решение меняет их жизнь .

# 156
Озета- свършват там, откъдето и започнаха- махалата, бакалията и Джан от нейде си Whistling

# 157
Привет, сладурки! 🤗🤗🤗

Благодаря за всичко поместено днес!

Нуне пак е надминала себе си 😍
Забелязвам, че все повече артисти се вдъхновяват да рисуват нашите любимци.
Двойката в сериала и в реала ще продължи да вълнува половината свят доста след като приключи сериала.
Интересно от къде намериха екранно време СЦ да поместят още една лепка към Джан 🤔 вместо да подредят всичко за тези 2 часа, май до последно ще гледаме неразбории и накрая една скалъпена на бързо сватба. Все пак желанието ни да видим децата им няма шанс да се изпълни, а да не говорим за брачна нощ 😬
За 50 епизода можеше да покажат това онова, завоалирано разбира се, но нейсе...
След финала ще си дам малко почивка и мисля да започна пак от началните епизоди. Може пък картината да се подреди ако се гледа последователно 😊

Желая ви хубав следобед, момичета

# 158
От озета стана ясно, че Санем няма да замине , а просто ще се прибере у дома...Anguished

Интересно ми е , дали Джан бей ще излезе от амнезията и ще си спомни какво е за него Санем или и тя ще го забрави Open Mouth и ще започнат историята си на чисто, без да са обременени от тежките общи спомени...Sunglasses

На тази снимка фенка е обобщила сцените, които никога не видяхме в Птичката...а толкова много ги искахме и се надявахме...Smirk, но пък бяха сътворени от Nuni Martinez Kissing Heart

Нещо много интересно и вълнуващо за Джан ...
Големият турски режисьор Ферзан  Озпетек, с който Джан Яман мечтае да снима,  вече го следва ...  значи го е впечатлил с ролята си  в Птичката

# 159
Санем не беше ли собственик на агенцията? Какво напускане, какъв район?

# 160
Здравейте!
Режисьорите са "феноменални". След амнезията на Джан, в последен епизод оставят и Санем без памет, но пък стигат до сватба. Вероятно затова Нихат даваше съгласието си без да му искат, да не стане друг сакътлък . Може пък да стане комично, романтиката им избяга на тия писачи на истории.
Питате ли се защо точно този откъс поства Джан. Това несъмнено е отправено към феновете. Загатки за да не загубим форма. Това което на мен ми хрумва, се страхувам да напиша.
Алекс, информацията за режисьора е нещо наистина хубаво за Джан.😊😊😊

# 161
  • София
О, дори н е е помислила ,че фирмата е нейна,както винаги.Отваря бакалията рано ,че баща и е болен но той си хапва сладкиши,взима заем с малката си заплата за магазина носещ името на сестра и за да си пълни Лейла гардероба,измисля мото на не един и два проекта за да я тормозят във фирмата.В ново  време купува и създава агенцията за да и се кара Лейла че е отделила време за да припомня на Джан вместо да им усигури договора.С добротата на Санем сигурно и ще ги издържа с работата като продавачка и единствения който оценява нейния труд  и мисъл е човека който не я помни.

Последна редакция: сб, 03 авг 2019, 00:30 от Leddel

# 162
О, дори н е е помислила ,че фирмата е нейна,както винаги.Отваря бакалията рано ,че баща и е болен но той си хапва сладкиши,взима заем с малката си заплата за магазина носещ името на сестра и за да си пълни Лейла гардероба,измисля мото на не един и два проекта за да я тормозят във фирмата.В ново  време купува и създава агенцията за да и се кара Лейла че е отделила време за да припомня на Джан вместо да им усигури договора.С добротата на Санем сигурно и ще ги издържа с работата като продавачка и единствения който оценява нейния труд е  мисъл е човека който не я помни.
Така резюмиран сценария звучи много житейски Simple Smile Simple Smile Simple Smile На 99 % от работещите жени това е предисторията, настоящето и бъдещето. Simple Smile
Пък ние се оплакваме, че СЦ не са логични Simple Smile

# 163
# 164
DigiLUP - резултати за миналата седмица...

SOMERA.

Slawe, Hug това от доста време се върти в мрежата, но не знам дали не е само фенска фантазия...Confused

JoyJoy  Сянка от миналото...Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 19:47 от alex_94

Общи условия

Активация на акаунт