"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 43

• 68 763
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
Hug Hug Hug

Не сме видели всичко от партито, а и Джан мегаломан Stop

Абе МЕГА-Ман си е от всякъде. Simple Smile

# 136
Скрит текст:
Hug Hug Hug

Не сме видели всичко от партито, а и Джан мегаломан Stop

Абе МЕГА-Ман си е от всякъде. Simple Smile

Съгласна smile3521 smile3505

# 137
# 138
"От видеата за последния ден и фрага ми се струва, че Джан е в пълен ступор - статичен, паниран, останала едната усмивка в него и като сляпа къртица само търси да е близо до Демет. Не мога да си представя дори какъв емоционален шок е края на такъв проект. "

Ето тези думи на ДариВале ми се въртят из главата от последните серии. Имам чуството, че Джан следва Демет като магнит, залепен и с поглед само в нея и само за нея. Демет, обаче, това може да е защитна реакция, все повече се отдалечава: погледите й са  бързи, отклоняващи се, реакциите, отскачащи като пружина, имам чувството, че ако се задържи повече от минута и ще рухне емоционално.
             Мисля, че и двамата ги боли, че свършва тяхната филмова приказка,...каквото и да започва след това...А на мен - толкова ми е мъчно и терсене, че  само търся хора, с които да споделя емоциите си от този филм...Е, и за нас приказката свърши...Знаехме, но дори лошият сценарий на финала не ни подготви за тази раздяла.
             Чао, момичета...Засега...

# 139
Славе тъкмо се канех да постна същата снимка, ама леко изрязана с лицето отпред, че много ми дойде да ѝ гледам физиономията няколко дни 😁
Джан мегаломан едва ли, по скоро е леко тип интровертен, леко тип асоциален, не обича да общува с много хора, да се опитва да бъде учтив с някого само защото обстоятелствата го налагат. И нямам предвид хората, които среща по веднъж, а тези, с които е ежедневно. Подбира си обкръжението. Рядко по снимки от сетовете се е виждал да е в обкръжение на колегите му. С феновете изглежда винаги да е учтив и отворен към тях. Така поне си го обяснявам аз.

# 140
Интровертен и асоциален да, но глупав със сигурност не е. Остава и с феновете да не иска да се снима и да не е учтив. Все пак ако ги няма тях, няма да има и продукта Джан.
На мен също ми се струва леко дръпнат, леко отегчен като че ли, явно това не е неговото нещо. Виж на ринга и във фитнеса няма такъв отегчен и вял вид, там според мен си е неговото място и зоната му на комфорт.
Виж Демет е друга бира. Тя си е купонджийка, общителна, сред хора си се чувства добре и спокойна(поне такъв вид има). Различни са нашите птички.

# 141
https://vk.com/dizimaniano?z=video260397888_456242359%2Fecf826f6 … pl_wall_-60100797

това видео някой може ли да гопредстави  в по гледаем вид- сет

"Има две неща, които мразя - хората винаги да са привързани към мобилния телефон и да не мога да се оттегля да се наслаждавам на моята самота. Природата решава и двете, затова я харесвам. Трябва да сме наясно, че имаме само една планета, а екологичността е необходима, за да продължим в нея."

Това е част от интервю на Джан Яман. А до колко познаваме човека Джан Яман никой не знае, четем, виждаме, анализираме само това, което ни се предоставя. Не познаваме и Демет, зад усмивката и не се знае какво се крие.

# 142
Добър вечер!:baby_chick:

Благодаря за всичко в темата.Hug

Двоумях се  се дали да сложа и тук клиповете от партито  снощи, сигурно вече сте ги гледали Blush..., но реших, че е добре да ги има... Stuck Out Tongue Winking Eye

Класация на турските летните сериали през последните шест години, на база турската зрителска аудитория...Hands Plus1

Двата сериала на Мерич Аджеми водят класацията.Hands Clap

Oт DigiLUP - Джан е на второ място за изминалата седмица.

Видео от сцена между Джан и Демет от финалния епизод... Джан с друга жена...Flushed

# 143
  • София
Не мога да осмисля този откъс пред бунгалото ,но в откъса с злополуката на Санем с мотора за мен тя не  е .очаквала да види Джан  по незнайни причини той е дошъл да я търси .Дали вече си е спомнил или не наистина се стряска ,че сега тя може да е без спомени за него.

# 144
Не мога да осмисля този откъс пред бунгалото ,но в откъса с злополуката на Санем с мотора за мен тя не  е .очаквала да види Джан  по незнайни причини той е дошъл да я търси .Дали вече си е спомнил или не наистина се стряска ,че сега тя може да е без спомени за него.

Възможно е и нарочно да е паднала и да се преструва пред Джан за да си спомни

# 145

Пръстена на Санем е друг, не онзи който носеше на верижка
 ooooh! ooooh! ooooh!
Тези наистина нямат спирка, целувка по челото и затворена врата под носа на зрителя след подписване обезателно ще се гледа в комшу дизи на кукуково лято, че ще е по скоро

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 21:45 от Slawena

# 146
Цитат
mari08
             Мисля, че и двамата ги боли, че свършва тяхната филмова приказка,...каквото и да започва след това...А на мен - толкова ми е мъчно и терсене, че  само търся хора, с които да споделя емоциите си от този филм...Е, и за нас приказката свърши...Знаехме, но дори лошият сценарий на финала не ни подготви за тази раздяла.

Hands Plus1
Tук се вижда как Демет бърше сълзите, а Джан  и съчувства..Kissing

Не мисля, че Джан Яман  в ступор, просто е уморен и изтощен.
Когато снима  актьорът знае , че става обект на вниманието на зрителя и  че той ще го гледа , едва  ли не под лупа.Mag
Това е особен вид стрес, с огромна интензивност , особено  когато периодът на снимки дълъг и продължителен/ както при нашите ГГ/
Тогава той трябва да може да запази цялостта на своето поведение и индивидуалността си в условията на стрес, доколкото може...  а след това да ги възстанови  постепенно.
Мисля, че точно това очаква  и  Джан - да излезе от обувките на Джан Дивит и да се върне към своята уникалност, а той даде много от себе си на образа и е интересно как образът ще повлияе на личността му.Thinking   

Но със сигурност Демо ще помогне ...Stuck Out Tongue Winking Eye

Спокойна нощ!

# 147
Добро утро!

Ако бяха в друго време...

Пише, че снимката е отвчера, а защо не и мионалата година

Анъл Челик снощи е направил предложение на приятелката си и тя е приела

Хубав ден!

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 08:23 от Slawena

# 148
Добро утрооо! Hug Hug Hug

Благодаря за споделенното инфо,снимки и колажи! bouquet bouquet bouquet

Днес очакваме последните нови снимки и озет! Party Peace

Анъл се е сгодил за приятелката си Ясемин! newsm10

Желая ви приятен петък! Hug Hug Hug

ПП Докато пиша Славена Hug,се е редактирала и ме е изпреварила с новината за Анъл! Wink

# 149
  • София
Днес е последния ден за да гласуваме и подкрепим любимия сериал.

Общи условия

Активация на акаунт