Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 7

• 58 338
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Закъснява ми седмица. Пия бял равнец. Ще изчакам още седмица и ще вървя на доктор, макар че, при мен за последните две години и нормално - два -три месеца е нормален, после идва със закъснение на 45 -60 -ия ден. Не съм пила лекарства досега. Зимата имах прекъсване от три месеца.

# 346
  • Пловдив
А защо пиете хапчета? Искате да удължите периодите с цикъл ли?
На мен ми пропусна един цикъл, сега време за следващ, но имаше само няколко капчици....И може би пак ще пропусне.
Така или иначе в един момент ще спре, защо да го удължавам?

# 347
  • Русе
Майната му на цикълът. Когато иска да идва но не се чувствам добре Sad

# 348
  • Пловдив
А някакви добавки взимаш ли, щом не се чувстваш добре?
Четох момичетата , че някои им помагат...пробвай.

# 349
А тоя чай от бял равнец как се пие? Може ли малко инфо за него. И може ли да ми кажете на английски как е бял равнец 😊? Намерих различни вариации, но не знам коя е точната дума.

Иначе да, това че не се чувстваме добре като закъснее цикъла. Аз лично усещах че съм като плондер. Външно не ми личи. Но аз усещах че ще се пръсна, при все че спортувам и съм на диета. Не ми се мисли ако водя застоял живот и хапвам всичко, какво би било.

# 350
  • Русе
Пиех но спрях за почивка. Не ми се отрази добре почивката Simple Smile. Купих си пак Витекс и го почнах

# 351
Дами, да ви питам нещо за козметиката.
Аз освен проблеми с цикъла, ми възникна и проблем с пигментацията. Брюнетка съм, и последната 1 год. забелязвам малки пигм. петънца по лицето. Купих си Ахромин крем за лице, маска и избелващ серум, поръчах си избелваща маска за лице от Евтерпа, един азиатски крем Полли, който не ползвам редовно, пише избелващ, но смятам, че е на принципа на фон дьо-тена, не зная. Но ефект не забелязвам.
Наскоро гледах Реклама на Нивеа,  някой изпробвал ли е,  доволен  ,  или пък от друг продукт тук в Бг?

# 352
Ами явно пигментацията си идва с възрастта. Аз като минах 40 и се сдобих с мелазма на челото. Махане няма. Гледам всичките ми съученички на нищо не приличат. Ако успееш да ги махнеш въобще, без слънцезащита не излизай никъде. Даже и във вас като си, слагай нещо. Аз ги избелвам до някъде, но до някъде. Но без слънцезащита не излизам
ни зиме, ни лете. Жалко че се усетих чак на 40.

# 353
Избелващи не ползвам вече, защото ми стана много чувствителна кожата, но преди години бях много доволна от Меласкрийн на Дюкре. Сега слагам само слънцезащита с поне 20 фактор и нагоре, на ръцете също.

# 354
Моето петно е толкова бледо, че само аз си го виждам, но ми боде очите яко. Как допуснах не знам. Но то човек докато не му дойде на главата, върви та му разправяй как ще се петноса. Пак моите съученички да спомена - всички изглеждаме еднакво за възрастта си от към остаряване, сравнително добре. Но всички яко са петносани. Особено тия които бяха по-белички, по-русички са обезобразени направо.

# 355
  • тук и там
Аз имам сериозни проблеми със пигментацията.При мен е обаче и по гърба,деколтето,ръцете.И лицето..Кофтито е че имам и под очите-на места,където слънчевите ми очила са стоели,и са изтрили слънцезащитата. Гримирам се-ползвам ФДТ,не си личат под него.Моите са ситни като лунички,малко по-големи.

Кремове със киселини помагат. Можете да пробвате Скинорен,доста избледняват със него-аз съм  доволна.Ползвам различни кремове със киселини.Биотрейд имат за петна със киселини също,чувала сам добри отзиви.
При мен го има и наследствения фактор.Като млади сме много  бели,като остареем сме черни..Trollface.Всичките ми баби бяха така,явно и аз ще съм така.Мажа с киселини,зимата избледняват и лятото пак се появяват ,че и повече стават.Мажа със висок фактор уж,обаче не мога нон стоп да се мазотя,и като остана по-дълго на слънце и цъфвам.Говоря за градски условия,ако се пусна на плажа -сигурно ще стана като петниста хиена..

# 356
Бял равнец има и на таблетки. Май е по- лесно за прием така.

# 357
Дайте линк нещо, име на английски ако може. Не знам как да го търся ни на чай ни на таблетки. Повече имфо има ли някъде - кога се взема, по колко?

# 358
Таблетките са на др. Тошков. Пият се по 2 хапчета три пъти дневно.

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 21:24 от mariat

# 359
  • Козлодуй
Доматен крем против пигментации Simple Smile Освен това с обикновен лимон обтриване вечер преди лягане Simple Smile Имах пигментации премахнах ги но много внимавам със слънцето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт