Искам да умра,не ми се живее

• 9 357
  • 112
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Мисля, че не трябва да съдиш по себе си как би реагирала друга жертва. И че не бива да се дават идеи на лабилен човек как да се самоубие.

# 16
Изобщо не съдя по себе си. Това пък как го прецени не знам. Човек, който иска да се самоубие не пише по форуми, не казва на никой и т.н.т. Отива и го прави.
Щом хубавеца и е по-мил от децата и, ми е ясна като бял ден.

# 17
  • София
Този е долен манипулатор! Сега не можеш да го разбереш, но той е садист и това му доставя удоволствие!  Не е добре да изпитваш такива ужасни емоции докато си бременна. Дистанцирай се от него и гледай да си спокойна до раждането. Ако той не иска да е с теб, няма да го спреш. Мисли за себе си и за децата!

# 18
Момиче , с дете и с друго на път нямаш избор , трябва да се стегнеш и да живееш . Според мен този мъж не те обича , може би никога не те е обичал . Защото , когато някой наистина обича ,всичко прощава след време и всичко приема . Наистина имаш нужда от помощ от специалист , не се колебай , иди на психолог ! Ще видиш ,че светът не се върти около този психо терорист .

# 19
Да разбирам ли, че  искаш да умреш заради мъж?

# 20
Според него не можел да го преглътне така казва
Не ми вярва,мисли си че рано или късно пак ще му изневеря и тем подобни
Казва ми хората не се променяли ,не осъзнавали грешките си .
А не е така
Казва ми всички жени са еднакви лъжат изневеряват и т.н.
Незнам дали някога ще може да ми прости.
Всички хора правят грешки особено когато са по млади ,но рано или късно обстоятелствата се променят
А той явно не може да ми даде шанса да му покажа че той и децата ни са единственото което искам
Или просто вече толкова ме мрази че неможе да е с мен

# 21
  • София
Човек, който иска да се самоубие не пише по форуми, не казва на никой и т.н.т. Отива и го прави.
Всеки е различен. Не си инстанция, която да казва кой как би реагирал.  Само я мачкаш допълнително. Еб@*и помощта.

# 22
  • София
Не мога да разбера мислене от твоя тип, но предполагам, че е резултат от психическата нестабилност. Психиатърът е лекарят, който би могъл да назначи изследвания и да се занимае с твоя проблем, още повече, че си и бременна.

# 23
Мен в цялото това каканижене и безсмислени брътвежи колко го обича и как не иска да живее без него и бла-бла ме ужаси това, че нито веднъж не изразява някаква емоция относно съдбата на децата -роденото вече  и това, което чака.Само някакъв си мърляч, без когото няма живот за нея. Някои дечица са ужасно нещастни. Горкичките, с такова нещо за майка Sad
Жено, мисли за децата си, стига с тоя гаден мъж ни занимава. Имаш ли семейство, близки, които да се грижат за тия деца, кой знае какво му е на душицата на 3-годишното като те гледа. А и нероденото страда, да не мислиш? Има ли кой да ги гледа,кой се занимава с детето ти сега?

# 24
Защо правите и второ дете? Такова семейство ли искаш? Нямаш ли поне малко самоуважение и достойнство? Той те манипулира и мачка съзнателно, ти ще мреш за него. 🤦♀ В кой месец си бременна, ако е в ранните седмици, в твоята ситуация правилното решение е аборт. Имаш нужда и от работа с психолог.

# 25
  • София
Как пък всички жени все на него са изневерили... Много ги разбира той тия жени бе... А сигурно е такъв комплексар, че и да го заплюеш не става...

# 26
Според него не можел да го преглътне така казва
Не ми вярва,мисли си че рано или късно пак ще му изневеря и тем подобни
Казва ми хората не се променяли ,не осъзнавали грешките си .
А не е така
Казва ми всички жени са еднакви лъжат изневеряват и т.н.
Незнам дали някога ще може да ми прости.
Всички хора правят грешки особено когато са по млади ,но рано или късно обстоятелствата се променят
А той явно не може да ми даде шанса да му покажа че той и децата ни са единственото което искам
Или просто вече толкова ме мрази че неможе да е с мен

И по кои негови действия ти съдиш, че те мрази? Или просто ти го казва в очите?

# 27
Помагат ми неговите родители,но никой от близките ни не знаят за проблемите ни и няма на кой да го споделя ,тъй като не ме разбират.
разговаряли сме казва ми го..
Казва че единствено децата не са му грешка,а аз съм му грешката

# 28
Авторке, имаш ли някакви близки, с които можеш да споделиш тези тежки мисли? Недей се самоубивай, точно депресия е, само че не го осъзнаваш и си тежко тормозена. Майка, някой, с който да споделиш тези неща и да ти мине? Морална подкрепа?

# 29
  • София
Според мен е видно, че жената не е на себе си и едва ли някой ще ѝ каже, че е права в размислите си.
Предвид лабилността ѝ, предлагам да се ограничим до съвети за лекари, терапевти и изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт