Искам да умра,не ми се живее

• 9 359
  • 112
  •   1
Отговори
# 105
Мале, много откачен народ по тоя свят.....

# 106
Много ми е интересно как още от самото начало всичко се знае и сега, въпреки всичко чакате второ дете. Аз смятам че той от дълго време не ви обича, че първата изневяра му е харесала. Че не го е направил тогава за да ви го върне а по скоро е било супер оправдава що че и без това има да си връща. Виж, стегни се и помисли. Колкото повече се противопоставяш на това което той иска, толкова повече го отблъскваш и отвращаваш. А разбери че той те манипулира!!! Използва това за изневярата ти като оправдание да си живее пък ти да си виновна. Кое обичаш толкова силно в човек който те обижда и наранява по тоя начин! Мазохист ли си, децата ти, отдели всичката тая любов и енергия за тях, не можеш да ходиш срещу течението. Нямаш какво повече да предложиш. Щом и това не стига спри се бре! Спри се, не се унижавай, няма да умреш, всичко ще преболи и ще мине. Ти си майката на децата му от която той се отвращава, иска да си ляга с други... Толкова жени не са умрели и ти няма. Я го остави без да му се буташ да види. Промени се. Обърни тая енергия и любов към тебе си и децата, той да види тая промяна. Няма по отблъсква що и издаващо слабост от това жена да моли за любов, да реве, да се тръшка... Той гони! Бъдете съквартиранти. Положението е такова каквото е, бъди силна и уверена и горда, това предлага заведението, на него ако му харесва! Спри да ревеш и мисли ясно какво обичаш в този човек.. Същите неща може и друг да ти даде.

# 107
Тя не бива мъжът виновен, да благодари че я е дарил с деца, значи все пак е поел някаква откровеност и е бил искрен с тебе, мъжът просто е наранен, почувствал се е предаден и е изневерил за да ти го върне, цялата я история като цяло ми звучи като турска сапунка.Или това е измислица или ти си масохист без грам достойнство да го търпиш и да го молиш след като той ясно ти е казал, че не те иска, какво повече искаш, но според мен това е измислица, замислете се, тя дълги години крила, после му казала когато е бременна с 1вото им дете и той и изнеяерил тогава,и не я е зарязал след ножа в гърба а продължавал да я търпи и да я мрази, наранява и чак и второ дете направил, първо ако той е толкова лошо настроен към нея нямаше да й направи 2ро дете, намаше да остане с нея, познавам мъжката природа, не биха преглътнали предателство, а тя не може да е толкова куха лейка, че да го търпи, според мен това е измислица на някоя тинейджърка

# 108
  • Варна
Преглъщат, преглъщат, и още как.

# 109
  • Gotham City
Нищо не разбрах от поста на bluedream93. Все едно чета излиянията на пиян човек.

А като гледам и той/тя не е разбрал нищо от самата тема.
Тя да му била благодарила, че я е дарил с деца?!?!?! Той ли ги износи, той ли ги кърми?! Само той може да се благодари в случая.
Поел откровеност?! Хм?
Тя нищо не е крила дълги години, това от къде дойде не знам. В началото на връзката им на времето, тя му изневерява, след което му споделя, от там, той започва да я тормози. Той е този, който изневерява ТРИ пъти, докато тя е бременна...той я бил търпял след нож в гърба.
Не биха преглътнали предателство мъжете  hahaha ама няма проблем те да предават един, два, три, четири пъти...?

Bludream, трол ли си?

# 110
  • София
Милион пъти писах аз- на калъп да те хванат, отричаш, ама няма кой да си го набие в простата глава!
Че авторката е куха лейка, спор няма, ама ще затрие и две деца с безакълието си.

# 111
Ми да се затрива.

Harleen, с пияни не се спори  Laughing
От пияните бягат и лудите.
Дарил я той. Тя го е дарила, тя е носила, тя гледа, тя кърми, тя е раждала с болки.
Или той отнякъде се е пръкнал с две деца и ги е подарил?  Joy
А и то нейното не се брои за изневяра. Виж неговото си е чиста изневяра, придружена със злоба.
За такъв не си струва и малкия пръст да си мръднеш, ама като няма акъл авторката и обича само мазо, кои сме ние да пречим.

# 112
  • София
Пил е с щъркела и го е уговорил да ги донесе.

Общи условия

Активация на акаунт