Искам да умра,не ми се живее

• 9 368
  • 112
  •   1
Отговори
# 60
Да отмъщаваш на жената до теб за изневяра от преди години като чукаш наляво и надясно, и между другото й правиш две деца. . .  Шизофренна ситуация !
Авторке, този тъпак явно смята да я кара така доживот.
Каквото и да решиш да предприемеш, не се смачквай тотално, потърси помощ. , както те съветват по горе. Сега децата са най важни, не ти, не депресията ти и не онова жалко подобие на мъж....

# 61
Ако види че не ти пука може да смени плочата
На мястото на авторката повече щях да се притеснявам от дълговете, в които ме е вкарал Златния.

Мълчание, защо сте изпаднали в такова финансово положение?
Към кого са дълговете? В какъв размер и за какъв срок?
Ти имаш ли професия?

# 62
Имам и образование и професия попринцип
В момента нямам финансовата възможност със сигурност
Другото е че адски много обичам този човек и в тази ситуация съм останала без  никаква надежда
Явно той не може да преглътне и прости това което съм направила

# 63
А защо имате дългове? Към кого?

# 64
  • Gotham City
Ако види, че не й пука ще намери друг начин да я тормози и да си задоволява егото. Вероятно ще започне да я бие.

Нещо не й вярвам на авторката, не знам защо. Отначало рев и хленч за тоя мърльо, после един вид "вик за помощ" щото ще се самоубива, но когато някой назад правилно спомена, че няма и дума за децата, изведнъж обърна плочата с "те са ми всичко".

Точно това си помислих и аз.
Такива комплексари само това чакат

# 65
  • Варна
Обич срещу ненавист и унижение... Мъка..
Ако разбере за мислите ти, може да те изкара психически нестабилна и да те лиши от родителски права.
Това е реален проблем.
В кой месец от бременността си ?

# 66
  • Gotham City
Мълчание, извинявай, че така ще те питам, но сигурна ли си, че е обич това, което изпитваш?
Не виждам какво може да се обича в един такъв човек. Да, може да е неземен хубавец, ама това не е достатъчно да търпиш целия този тормоз. Какво обичаш в него?
Пиши ми на ЛС на колко години сте, ако е удобно (предлагам на ЛС да пишеш, за да не споделяш твърде много тук, ако не искаш)

# 67
  • Варна
И кое точно му обичаш? Че те унижава, че те използва като разплодна кобила, че ти казва как те мрази и си грешка? Кое бе?!

# 68
Здравей,

Реших да се включа с малко подкрепа, защото съм в подобна ситуация, а и като цяло те разбирам и ти съчувствам. Ситуацията е сложна - разумното разбира се е да запазим достойнството си и да се отстраним от човека, който упражнява незаслужен тормоз над нас, в моя случай и физически. Но никоя форма на насилие не бива да се толерира, в такъв случай ние съзнателно се обричаме на страдание, защото тормозът не е много вероятно да спре. Другото е надеждата, че нещата ще се оправят, която общо взето ни кара да прощаваме всеки път, когато тези мъже отказват да променят поведението си заради човека, когото уж обичат (но това не е любов, а психическо насилие) или най-малкото заради децата си. Другата трудност е страхът, липсата на увереност, че ще се оправим сами с предизвикателствата на живота и родителството. На мнозинството от коментиращите бих казала само, че тези неща се случват на всеки, във всеки един момент и никой не е застрахован. Затова не бих съдила толкова някакси. Като нямаш разбиращи близки за подкрепа е доста неприятно и тъжно да я търсиш по форумите, но пак, случва се доста често

# 69
в моя случай и физически.
Какъв е твоят план? От колко време продължава това?

# 70
Мале... Като ги чета такива работи и побеснявам направо. Първо. Кривнала си в началото. Е хубаво де. Женени ли сте били, деца ли сте имали... Или нещо, че да е такава драма.

Второ. Тоя е манипулатор от класа. Според мене винаги си е бил такъв, ама сега има и причина, зад която да се прикрива, вменявайки ти вина, а ако си човек със съвест, такова нещо наистина може да те съсипе психически.

Трето. Изневерил ти е, докато си бременна от него!?🤐🤐🤐🤐

Що не ти го върна след твоята изцепка. Ми чака да забременееш, а после ти навира в носа, че са и 3 пъти, не един.
Разликата в 2те изневери е огромна. 🤮🤮🤮🤮

Аз ако бях на твое място, щях да го направя луд тоя, че и бих се запасила с някой доста остър нож, ако случайно си позволи да ме удари.

Тоя човек те срива ЦЕЛЕНАСОЧЕНО. Прави те на парцал, че още повече да може да прави каквото си иска.
А ти след тая гнусотия му раждаш и 2ро дете.

Сега и теб да те попитам... Ти акъл грам имаш ли, или вече масово всички мислим с гръбначния мозък.

Тоя човек така те е увъртял, че ти наистина си мислиш, че без него си нищо.
А такива работи се случват и на доста стабилни хора.

А тоя твоя златен салам има завидни социопатски способности...

Момиче... Прогледни малко. Не лишавай децата си от майка. Потърси и помощ от психолог или държавните служби, ако наистина нямаш близки, които да те подкрепят. Дори във форума има групи за взаимопомощ ....

Социопатите са страшно гадна работа. Първо те мачкат, а после ги издигаш в култ, щото си мислиш, че без тях си нищо. Хранят страховете ти и ти се хващаш за тях като удавник за сламка, за да си чешат егото...

И историята познава не малко такива случаи.

А най-тъжното е, че като гледам как пишеш и как мислиш, се съмнявам да има спасение за теб. Ти самата не искаш да се спасиш... Не знам какво да ти кажа просто.
Само не оставяй 2 деца-сираци, заради пълен боклук. Това е най-жалката смърт, която може да съществува.

# 71
  • Linz
Момиче, време ти е да пораснеш- две невинни същества зависят изцяло от теб. Това твоето категорично не е любов, а нараненото ти его.
Ще се справиш със ситуацията в момента, в който започнеш да имаш себеуважение. Този недорасляк не заслужава любовта ти, проумей го. И колкото по-отчаяно се вкопчваш в него, толкова повече го отблъскваш. Обичай себе си, не него. И се концентрирай върху децата- те са ти приоритет. Сега са полагат основите на два живота- това е огромна отговорност, от теб зависи бъдещето им.

# 72
И как ти направи второ дете с таз омраза дето уж я има?

Че си направила грешка е ясно.
Залива те с омраза ежедневно. Ти тогава какво правиш още при него?
Аз не бих издържала.
Хващай си децата и изчезвай. Така той ще е доволен. Нали го обичаш. Направи го щастлив и го освободи от присъствието си.
Изневерила си ти веднъж, а той три пъти.
Мисля, че е време да си изравните резултата.
Стягай се и се оправяй сама без него.
Само идиот би казал, че всики мъже или жени са еднакви.
Като ти го е казал, ти защо не го попита кога е минал всички жени, че е толкова запознат кой изневерява.
Кажи му, че и той не струва, че той ти е изневерил три пъти.
Освен това твоята изневеря е била в началото на връзката ви.
Тоест тогава най-вероятно отношенията не са ви били сериозни.
Аз също веднъж излизах с двама. Единия ден с единия, след два дни с другия. Така 2 или 3 срещи. Не се получи нито с единия, нито с другия.
Просто да се поопознаем. Ще ме извиняваш, но не го считам за изневяра. Нито сме били женени, нито пък съм кълняла във вечна любов.

# 73
  • Варна
Елора, на тоя му трябва една устатница като теб, че да види кон боб яде ли. Ама авторката сигурно му мълчи и козирува, нали го обича толкоз много...

# 74
Авторке, той не те мрази. Не те и обича. Обича само себе си. Храни го чувството ти за вина. Това е психически тормоз. Задължително сподели с някой близък и потърси помощ от специалист. Зная колко сериозни могат да бъдат нещата. За жалост - от личен опит. Без помощ няма да се справиш. Това, заради което те измъчва са глупости. Но той ще ги използва цял живот. Докато те съсипе на 100%.

Общи условия

Активация на акаунт