Искам да умра,не ми се живее

• 9 353
  • 112
  •   1
Отговори
# 45
Някои дечица са ужасно нещастни. Горкичките, с такова нещо за майка Sad

Много гадна си станала, Ън.

Искам да питам авторката:

Защо му изневери? Да не би да си се срещала и двама мъже и впоследствие да си решила с кого искаш да останеш? Ако е било съвсем в началото на настоящата връзка не е прав да се сърди чак толкова.

Какво значи: гадна си станала! Представяш ли си едно 3-годишно детенце, което изобщо си няма представа от света наоколо, а майка му е целят му свят. И тази майка реве по цял ден и кой знае още какво прави...Представяш ли си детето как се чувства, какво му е на душичката и какво става в мозъчето му? Дори когато си голям човек и знаеш защо майка ти плаче, се чувстваш зле, ако е нещо извън възможностите ти, ако е станало нещастие и е загубила блъзък човек примерно, пак страдаш, като я гледаш. А да не знаеш защо плаче постоянно, да усещаш, че нещо с нея не е наред, че е зле, какво може да преживява детото? Тя сигурно не може и да се грижи адекватно за него. Целият му свят се срива на това нещастно създание... Пък лоша съм станала...
Ай сиктир и велият любим мъж, дето без него не искала да живее! Пусто дърво недодялано.... дете има, второ чака, ревнала за мъж някакъв и то да е човек, ми то извратен психар и насилник, дето я мачка като парцал.Бременна. ooooh!
Не можел да я гледа, пък дете й прави, боклука му неден.... Crossing Arms

# 46
The Catcher in the Rye какво подстрекателство за самоубийство? Това май е само в твоята глава.
Авторке, защо мислиш че близките ти няма да те разберат? Опитвала ли си да говориш с тях?

# 47
Близките ми са с мислене че щом си решир да създадеш семейство значи край и ако споделя само ще ме упрекнат

Мъжът ми казва ,че ме търпял още само заради детето,защото не можел да не я вижда всеки ден.
Казва че не е истински щастлив с мен и само аз съм грешката му,че рано или късно и той пак щял да ми изневери ,да не съм си мислила че само с тези 3 пъти ми го е върнал
Без мен щял да бъде истински щастлив

# 48
  • София
Да, "само в моята глава" е. Joy Ясна си ми като бял ден.
Към, не за.

Авторке, ако си толкова зле, колкото описваш, се махни от темата. Ще получиш още много кофти реплики, които само ще те сдухат, без реална помощ. На теб само лекар може да ти помогне. Тук всеки ще ти казва колко си зле и проста, въпреки че половината са ги били на почивки, но явно са забравили този период.
Ако пък си все още горе- долу съзнателна и просто си преувеличила вербално, то осъзнай, че този човек те тормози и се свържи с някоя служба. Примерно Анимус имат психолози, които се занимават и с психически тормоз, доколкото знам. И мисли за децата си, няма кой друг да помисли! Simple Smile

# 49
  • София
Казва че не е истински щастлив с мен и само аз съм грешката му,че рано или късно и той пак щял да ми изневери ,да не съм си мислила че само с тези 3 пъти ми го е върнал

Търси претекст, за да ти изневерява и да оневини това погрешно поведение и в собствените си очи. Манипулира те умело, но в момента нямаш капацитет да го разбереш. Обърни се към специалист.

# 50
  • Gotham City
Чакай, чакай, да видим дали съм разбрала правилно - ти изневеряваш преди три години, в началото на връзката, когато реално, нищо не е било сериозно все още, признала си си и въпреки това, той решава да остане с теб и да си направите дете? След това, изневерява ТРИ ПЪТИ с някаква си, вместо да е до бременната си приятелка и да се грижи за нея предвид, че носи първородното му дете, прибира се и отново натяква за едната твоя забежка!?!?! Манипулатор от класа...е не точно.
Авторке, била съм с подобен екземпляр, слава Богу, поне деца не си направихме, най-доброто решение, което съм взимала беше да го оставя. И аз мислех, че много обичам, че не мога без него...а знаеш ли как ми олекна след като си отидох от постоянния му тормоз? Бягай докато е време, съвсем сериозно ти го казвам.

А относно суицидните мисли, които имаш, хормоните допринасят, не го забравяй. Не го мислиш наистина, просто в момента си значително по-лабилна.
Стягай гащите, че онези дечица на теб чакат, майката е една на света!

# 51
Първо се обърни към близките си. Социалните ги остави като последен вариант, че там е нож с две остриета.
Кажи всъщност за какво е темата? Какъв реален съвет очакваш, в каква посока?
The Catcher in the Rye, ако обичаш не се заяждай с мен. Авторката да каже дали съм я подтикнала към самоубийство с поста си.

# 52

Явно сте много младички. Не е щастлив, защото не иска. И без теб няма да е щастлив. Стегнала го е шапката от семейния живот, но търси оправдания в твоята "изневяра". Ако се разделите, ще има да те търси, помни ми думата.

# 53
Не мага да си представя,че майка на две деца,вместо да си ги гледа и да мисли за тяхното добро,е седнала да се тръшка за някакъв мъж!
Дано детенцето на авторката да е живо и здраво,аз бих я посъветвала,като роди да отиде за месец -два при родителите си.Не е нужно да им обяснява семейните си проблеми.Като се поуспокои в нормална среда да прецени тълкова ли е незаменим този мъж.

# 54
Harleen моята грешка беше в началото да.
Търся съвети мнения ,вече нзм какво да мисля ,няма на кого да го споделя
Искам да се справя с тази ситуация ....
Но нзм как
Чувствам се безнадежна

# 55
  • Варна
Имаш ли образование, стаж, професия ?
Омразата на мъжа може да премине във физическа агресия. Децата ще страдат от вашите негативни отношения .

# 56
Значи да обобщим:
Някакъв мунчо, който
1. Я е завлякъл с дългове (иначе не може да я трае, но от парите й не се гнуси), вместо да е финансово стабилен и да издържа семейството. Очевидно пълен некадърник и лузър, на когото все светът му е виновен.
2. Я манипулира с някаква въображаема изневяра от началото на връзката им, когато, дето се вика, тя спокойно би могла да остане и с другия. И сега, понеже жена му е бременна и може би не става чак толкова за секс, си търси повод да кръшка навън с по-сгодни мацки.
3. Не се съобразява въобще, че това е бременна жена с неговото дете, която има нужда да е спокойна. А ако, не дай си Боже, детето се появи с увреждане, дали той няма да е причината?

Предполагам, че авторката произлиза от семейство без добро образование и самата тя няма такова. Не е научена на самоуважение, нито как да се справя с живота. Нито има природната сила за това.

Авторке, право ти казват жените тук. Отдели се от тоя кретен, поне докато родиш. Иди на психиатър. Помисли за образованието и професията си. На тоя тъпанар не разчитай. Освен да те завлече още по-дълбоко с дългове, друга полза от него няма да има.

# 57
  • Gotham City
Malchanie, с най-добри чувства ти казвам, бягай от тоя дришльо, приеми, че ти го казвам като приятелка, въпреки, че не се познаваме. Личи си, че си млада още, това, че имаш деца не значи, че не може да срещнеш истинската любов отново, да си щастлива и уважавана, напротив!
Права е Вивиана, че може да прерастне във физическа агресия, а това ще донесе до непоправими психически травми и при теб и при децата, за нищо на света не им го причинявай.

# 58
Абе, ние хубаво я съветвам да бяга, ама ако няма пари и къде да иде какво да прави. Най лесния съвет е"бягай, остави го", обаче ако няма начин.
Виж сега остави го да прави каквото си иска. Дръж се така сякаш ти е все едно. Като ти каже, че ще ти изневери, ти му кажи добре. Той просто те държи с това. Ако види че не ти пука може да смени плочата

# 59
  • Варна
Ако види, че не й пука ще намери друг начин да я тормози и да си задоволява егото. Вероятно ще започне да я бие.

Нещо не й вярвам на авторката, не знам защо. Отначало рев и хленч за тоя мърльо, после един вид "вик за помощ" щото ще се самоубива, но когато някой назад правилно спомена, че няма и дума за децата, изведнъж обърна плочата с "те са ми всичко".

Общи условия

Активация на акаунт