Искам да умра,не ми се живее

• 9 368
  • 112
  •   1
Отговори
# 75
Елора, на тоя му трябва една устатница като теб, че да види кон боб яде ли. Ама авторката сигурно му мълчи и козирува, нали го обича толкоз много...

Една устатница като мен не би търпяла такова същество.
Камо ли да родя второ дете  Joy
Авторката е мазохистка.
Да си гледа детето и бременеенето. Пък като почне работа да го зареже. И даже заслужава всеки път като е с някой мъж да го уведомява, да му е гадно  Joy
Поне два пъти, дължи му го.

# 76
  • Варна
Ааа,  не само два пъти, има и лихви 😁

# 77
  • На върха на вълната
Не знам на колко сте години, но едни зрели хора няма да се занимават да си го "връщат". Това ми прилича на - тя ми сложи пясък в косата, аз ще й я оскубя. Всичко се изглажда с разговори и ако той те обича достатъчно много, за да ти даде втори шанс - повярвай ми, ще го направи. Случи ми се веднъж да изглупея и да направя абсолютно същото в началото на връзката си. Доста време ни отне, за да бъдем като преди, но тези неща като "ще ти го върна" са безсмислени.. Така само се усложняват нещата. Живей заради децата си и не прави глупости! Знам какво е да чувстваш, че един мъж е целият смисъл в живота ти, но отказването от живота не оправя нищо.. Дано всичко се оправи и да не се отрази на децата ви!

# 78
Всеки човек е изпадал в депресия, безизходица и тн.. Въпроса е да се стегнеш навреме.. Та нали имаш детенце и още едно което скоро ще можеш да гушнеш.. Разбирам те ,през бременността хормоните бушуват, но когато видиш малкото човече всичко ще се промени.. И аз изкарах тежка депресивна бременност, но сега съм по- силна от всякога! Стегни се, не заради мухльото вкъщи, а заради децата и самата теб! И още нещо.. Деца могат да се отглеждат и от един родител..още повече когато другия е насилник без значение дали е психически или физически! Успех!

# 79
Здравей, мило момиче.

Разбирам те много. Моля те, ако не си склонна да се обадиш на ваш'те, обади се на Анимус. Разкажи на някой за това, което се случва с теб и за тези си мисли.

Най-тъмно е преди зазоряване. Ще светнат лъчи и при теб. Винаги има изход, винаги има начин!

Протегнала си ръка тук, обади се на правилните хора - родители или Анимус Heart Ще се справиш, ако трябва и ние ще помогнем. Има изход, пожелай да го намериш. Прегръщам те и чакам резултат. Heart

# 80
Благодаря ви за подкрепата ,чувствам се малко по силна така да се изразя ,но наистина е много трудно Cry чувствата и мислите бушуват в мен
Чета коментарите и съветите на всички и се опитвам да прогледна по някъкъв начин все едно и през други очи
Много е трудно ...
Толкова много се беше насъбрало в мен ,сега е някак малко по леко
Искам да взема правилното решение
Да ,така е много съм депресирана
Но и всеки така влюбен човек ще разбере и мен как се чувствам
Опитвам се да се вслушам и замисля в съветите на всички
Прави сте че не винаги има само еднопрешение ,но е много трудно ...
Опитвам се пред детето ми и заради бебчето да бъда силна
Просто съм страшно объркана  и чувствата ми към него и мисли се преплитат

# 81
  • София
Това е хубаво, но недей просто да търсиш подкрепа от нас, а намери реална помощ, най- добре от психолог. Но можеш да започнеш от тук и да те насочат.

https://animusassociation.org/programi-uslugi/goreshta-linia/

Потърси и родителите си. Ако не са насилници като мъжа ти, ще ти подадат ръка, дори да не сте в добри отношения. Ти ще си прецениш. И се опитай в името на двете деца, които зависят от теб, да се стегнеш и да се избавиш ма първо време от суицидните мисли. Знаеш ли колко хубаво може да ти е след време с две растящи спокойно дечица, далеч от постоянни обвинения и напомняния как не си достатъчна и не струваш. Всичко ще ти се струва толкова далечно и ще се чудиш защо си търпяла. Така че недей да търпиш. Намирай си занимания и не го дразни, докато си бременна : )

# 82
Плюя на Анимус и неправителствени организации като тази. Това трябва да е последния вариант. Първо на близките си се обади.

# 83
Здравейте,
Моята история е следната -
Скрит текст:
имам приятел от 3 години и имаме 1 дете и сега чакаме второ.Но имаме проблем във връзката ни от самото начало за който аз съм виновна.Искам да умра ,не ми се живее,няма смисъл ако съм без него.
В началото на връзката ни аз направих грешка ,тъй като бяхме започнали да излизаме а аз в същото време излизах и с друг човек и му изневерих.Не му казах веднага ,а криех нещата доста дълго време ,но след много скандали всичко се разбра.Обичам го страшно много ,разбрала съм си грешките и много съжалявам за моите постъпки.не искам да бъда с никой друг освен с него до края ,но аз изгубих доверието му.дори когато му казвам истината той вече не ми вярва.въпреки това останахме заедно,но нещата ескалираха
той казва че никога не може да ме приеме заради тези ми лъжи,каза ми че не ме понася и че изпитва само агресия към мен.каза ми че ще е най щастлив когато се махна от живота му
Скрит текст:
.имаме общи заеми и др общи планове винаги се опитвам да му помагам и да го разбирам.
Обичам го много ,искам да имам семейството което сме създали камо с него,не искам друг,много съжалявам за постъпките си и никога няма да повторя това което направих в началото на връзката ни.
Както и да говоря ,да се доказвам
той не ме понася не ме приема ;не ме обича.той ме мрази.
Скрит текст:
Пише си с други жени но до момента казва че не ми е изневерирл знам само че ми е изневерил 3 пъти с една жена докато съм била бременна с първото ни дете за да ми го върне .обичам го страшно много всичко бих му простила.
Искам да умра ,не искам без него бих направила всичко да ми прости да бъдем семейсво,не искам друг мъж .
Съсипана съм той не ме понася и явно неиска да е с мен
Незнам какво да правя искам да умра.
И въпреки това спи с теб и ти прави деца?Сериозно?
Вярваш ли го това?
Ако "утре" се изправиш гордо и започнеш да си търсиш нов мъж, гарантирам ти, че ще лази в краката ти.

Ако са ти го написали вече, сори, не съм чела темата...

# 84

Ако "утре" се изправиш гордо и започнеш да си търсиш нов мъж, гарантирам ти, че ще лази в краката ти.

Или ще й хвърли един бой, че е пачавра?

# 85
  • Варна
Когато сама се превърнеш в изтривалка на мъжа, не може да очакваш той да има различно отношение към теб. Извинявам се за грубия израз, но е така. Ако и на него му хленчиш непрекъснато колко много го обичаш, как съжаляваш и го молиш да ти прости, той се чувства все по-велик и мачка още повече.

# 86

Или ще й хвърли един бой, че е пачавра?
Дали?
Всичко зависи от нейното поведение.Дали една жена ще яде бой или не, зависи само от нея.
Той "скача" високо, защото тя "пълзи ниско".
Той е страхливец, мижитурка, манипулатор и боклук.Такива се свиват като мишки пред по-"силен" от тях, и физически, и психически.
След като толкова я мрази, не я понася, не е  щастлив с нея, що не си е тръгнал, да си търси честна, вярна и горда жена?
Ами, щото една силна жена няма да позволи подобно отношение, дори да му е изневерила СЛЕД брак.И той го знае прекрасно....
Затова се натиска при нея, защото е слаба, податлива на влияние, покорна, послушна, смачкана....И родителите й са за бой, че са я направили такава.

# 87
Съгласна съм, че слабите жени привличат насилници.
Не съм съгласна обаче, че жената е виновна, че я бият, нито че от нея зависи да не я бият. От нея зависи единствено да се махне или не. Никоя жена не е виновна, че някой си е насилник. Ако приемем това, значи влизаме  в тона на насилника - тя е виновната, че го предизвиква с поведението си да й посяга.
Не съм съгласна и че родителите са непременно виновни за формирането на слаби и податливи жени. Някои са си такива по природа, други се превръщат в такива под влияние на случки от средата извън семейството. Има много силни жени, израснали при лоши семейни условия. Характерът е сложно нещо и се изгражда под влияние на много фактори, като семейството е само един от тях.

# 88
Съгласна съм, че слабите жени привличат насилници.
Не съм съгласна обаче, че жената е виновна, че я бият, нито че от нея зависи да не я бият. От нея зависи единствено да се махне или не.
Скрит текст:
Не съм съгласна и че родителите са непременно виновни за формирането на слаби и податливи жени. Някои са си такива по природа, други се превръщат в такива под влияние на случки от средата извън семейството. Има много силни жени, израснали при лоши семейни условия. Характерът е сложно нещо и се изгражда под влияние на много фактори, като семейството е само един от тях.
Е, от кого зависи, че я бият?Освен ако насилника не я държи вързана с окови в дома?
От нея зависи да си тръгне, значи от нея зависи да не я бият.
Тя насилника няма да превъзпита, значи, решението е само едно.
И в случая е така....от кого зависи тормоза?От мизерника?
Ами, не, зависи само и единствено от нея.Тя позволява да я тормозят (бият), съответно насилника се възползва на МАХ.
Ако тя се махне, той най-вероятно ще си намери друга жертва....

# 89
Да се махнеш понякога не е така просто - по ред материални и психологически причини.
И авторката няма никакво желание да се маха, иска си мунчото, ама да я обича.
Е няма как да стане това нещо.
Ами ако мунчо не й даде да се махне? Защото има и такива варианти. Уж я мрази, уж не я понася, но всъщност си му е много гот да си има изтривалка вкъщи, а и не можел без детето.

Общи условия

Активация на акаунт