Самотен съм... Не знам даже дали е мястото тук на темата...

• 13 254
  • 493
  •   1
Отговори
# 165
Gal и аз имам подобни приятелки. Всъщност, най - стойностните и от двата пола са сами. Именно съвкупността от качества плаши и дистанцира някои мъже - комплекси. Усещат, че тя ги превъзхожда . Иначе търсят съвършената, но предпочитат по- посредствени, да им помпат егото с фалшиви комплименти . Именно от избора си личи колко им е нивото.

Така, де. Колко пъти да се пише в различните теми, че фалшивостта си личи. Самоповярвали си, които си мислят, че могат да спечелят жена, която не се впечатлява от сладки думи... С... тази гадна фалшивост. Толкова си могат и им е способността.

# 166
  • Агент под прикритие
Агенте, аз говоря за живота.
Ти коментираш картинки.
Познавам една девойка, бивша колежка. Е, няма такова готино парче. Мисля, че няма 25 още, миньонче, никакъв тунинг, спортна фигура, цици, дупе, талийка, дълга коса, чувствени устни, огромни очи, интелект, интереси в различни области, морал, възпитание, колегиалност, работливост... абе понякога я гледам и се чудя що не съм мъж, ебаси, или поне би.
И е сама от години. Няма нереални критерии. Движи често в мъжка компания. Истината е, че хваща някакъв, след 3 срещи е пак сама като изоставено помиярче. Просто е гадже за фукане - употребяват я и я хвърлят. Ето това е поведението на мъжете.
Давам нея за пример, че да не каже някой, че не съм обективна, ако заговоря за себе си и серийните си любовни несгоди.
Няма материал за тая работа - уважение, компромиси, гледане в една посока... А вие си гледайте схемичките със силуети и стрелкички.
Зад тази "картинка" или илюстрация, както я наричам, стоят няколко големи изследвания през годините, всички от които показват сходни резултати. И да, тези изследвания изследват аспект на ЖИВОТА!!!
Нямам намерение да цитирам източници, смятам, че си достатъчно интелигентна и можеш да си ги намериш и сама.

Тази информация беше използвана като контра-аргумент на теза, поставена първоначално от Black Cat, цитирам:
Имам чувството, че повечето мъже много се дразните на завишените женски очаквания и напудрени претенции, точно защото нерядко в реалния живот все се намира повече от един мераклия, който да ги сбъдне. Докато за мъжките изисквания не съм сигурна, че това важи в такава степен...
където ти имаше неблагоразумието да се намесиш.
Тази информация НЕ отрича тезата на Black Cat, такива мъже действително има, тя оспорва САМО И ЕДИНСТВЕНО въпросната бройка на тези "повече от един мераклии", но това не прави информацията невярна !!!

Съгласен съм за едно с The Catcher in the Rye: тази информация, също както и набиването на канчетата от мъже към жени с примерите, които тя даде, дори и вярна (защото това са действителни факти!), е чувствителна информация. Това е информация, която е редно да се ползва САМО за вътрешна консумация и НИКОГА за персонална атака. Аз лично НИКОГА не съм правил това и не бих тръгнал да набивам канчето на жена по този начин и дори в случая използвах информацията за хипергамията и то част от нея, касаеща някаква статистическа бройка.

ТИ обаче го прие като лична атака срещу жените, мизогония а.к.а. женомразие и т.н., което си е лично твой проблем !!!

Ще ти кажа обаче кое е не по-малко лошо от това да мачкаш някой с чувствителна информация: това да тръгваш в персонални атаки с нарицателни и да правиш квалификации на хора, които дори не познаваш! То не бяха мизогонисти, разпространяващи глупости и нямащи пари, то не бяха "трайно самотни и пренебрегнати мъже плюс един изневеряващ обясняват защо са пренебрегнати, ама така, че жените излизат виновни".

Говориш за
За жените това е от онези неща, които изслушваме, както се изслушва гукането на 3годишно - то е безсмислено, но си снизходителна и разбираща
Е, къде беше това "снизхождение", когато вместо да си замълчиш за нещо, в което не си се познала очевидно, реши да се правиш на SJW (Social Justice Warrior)?

Четенето на постовете ми между редовете, както и ваденето на отделни части от постовете ми и тълкуването им извън контекста няма да го коментирам, никакъв смисъл.

Следващия път, когато решиш да играеш SJW, поне го прави аргументирано, защото, както казах в преден пост, с нарицателни и категоризации като основни реплики просто даваш повече от добър пример на автора на темата от какви хора трябва да стои далече.

EDIT: относно приятелката ти от примера: такива мъже гравитират около нея (естествено с нейно позволение), от такъв набор избира и това се случва. Това Е поведението на мъжете, с които е излизала. Това НЕ Е поведението на Мъжете !!!

Последна редакция: сб, 03 авг 2019, 17:52 от AgentProvocateur

# 167
Разликата е, че аз разказвам истории на живи хора, ти цитираш 'големи изследвания' (краткото представяне на резултатите от които не е с картинки за 5-7годишни, а брой изследвани като начало). Тези уж големи изследвания представят жената като човек, който има нереалистични очаквания, което пък следва да оправдае защо ти, Братан, автора и АИванов не можете да вържете гадже, а пък Тропси не може да намери с коя да изневери - обяснението е, че вие сте ценни, но жените не ви оценяват, защото гонят нещо много повече от вас, без да го заслужават.
Първо, личният опит, който влагаш в темата, е нула и тази нула има няколко възможни обяснения, които няма да променят същността й - на нула, на нещо липсващо. Само това стига, за да те отсвиря - и като кандидат, и като личност, която би имала място в обкръжението ми.
Второ, твоите интерпретации на изследванията касаят гоненето на някакъв социално - финансов статус, което е много удобно пропускане на много критерии като морал, трудолюбие, възпитание, честност, респект, обективност, гъвкавост, балансираност, склонност към компромиси, отговорност, отстъпчивост, неагресивност, самостоятелност, увереност, та дори и хигиена и подреденост на дома, а да не говорим за още по-абстрактни понятия като способност да живее и гради с друг човек и да създаде, отгледа и възпита поколение. Всичко това ми хрумва на прима виста, със сигурност има и още, и нито е до пари, нито е до социален статус, не е и до външен вид, но всяка една жена го очаква от спътника си. Също така, една жена, особено ако е в ранните си 20, е склонна да направи компромиси с немалко от тези критерии и за да сте сами, значи не покривате плашещо много от простата дефиниция за що-годе психически и физически здрав човек. А дори още не сме стигнали до парите, имотите, визията и кариерата.
Накратко, проблемът не е в това, че нямате статус, а че ви липсва И останалото.
Сега, при такива дефицити у околните мъже дали жената ще предпочете чичко-паричко с личностни липси, или ще реши да мине през живота сама, си е личен избор. Моят личен избор е да стоя сама и въпреки че донякъде лекичко презирам другата група, много повече от презрението ги разбирам.
Разбира се, можеш да продължиш да цитираш изследвания и да пускаш картинки, но по такива теми много бързо виждам кой е наистина самотен (няма такива всъщност) и кой е сърдит комплексар. Въпросът в тези теми още на първа страница се вижда, че въобще не е вие или жените не са наред, а защо вие, бидейки с някакви липси, не ги коригирате, а ги прехвърляте върху жените.
Пак след първа страница на тези теми, отговарям на мъжки екземпляри като теб само от куртоазия и/или поради липса на по-забавно занимание.
Писах го назад, сега ще перефразирам - има море от самотни жени. Това, че не успявате да стоите прави, а вълните ви събарят, говори лошо за вас, не за морето.

Последна редакция: сб, 03 авг 2019, 18:23 от Анонимен

# 168
  • София
С този пост ги сложи всичките в малкия си джоб Kissing Heart

# 169
  • Агент под прикритие
И нищо не е сложила никъде.
Постът е спекулация след спекулация без никакви реални доказателства (особено твърденията за трети лица), базирани на четене (или нечетене въобще) между редовете.
НЕ знае нито дали мога да "вържа" (ах, как я "обичам" тая дума Laughing) гадже или не, НЕ знае същото и за останалите цитирани, НЕ знае дали Тропси може и/или иска да изневери,  НЕ знае какъв точно е личния ми опит, както и този на останалите, а женските "очаквания" и това колко са реалистични НИКОГА не са били обект на т.нар. "големи изследвания", но тя и това НЕ знае, защото не е чела. А изречението с отсвирването направо ме накара да се разтреперя (но не от студ).

Говори за примери от реалния живот, след което прави твърдение, че влагам нулев личен опит и в същото време единствения пример, който дава, не е дори лично неин, а за нейна приятелка... Е, аз че съм проЗ, проЗ съм, ама чак пък толкова... JoyJoyJoy

С две думи, съчинение по картинка, напоено със злоба. Честно казано, очаквах нещо такова. Sunglasses

Последна редакция: сб, 03 авг 2019, 18:55 от AgentProvocateur

# 170
  • София
Агенте, постът не е посветен само на теб, не се пали : ))

# 171
женските "очаквания" и това колко са реалистични НИКОГА не са били обект на т.нар. "големи изследвания"
Току-що се закопа сам по въпроса за личната обида, но тъжното е, че се закопа и като авторитет по темата 'мъжът и жената интимно', плясвайки след всичките обяснения и картинки кратичкото съдържание на горния цитат Grinning

Инак, признавам честно, че не чета нито лаишка психология, нито лаишки имотни статии, нито лаишки авто статии, нито лаишки разпределения по класи.
Класово разделение, отново казвам, в България няма, но за да го разбереш, трябва да четеш повече статии по въпроса (о, иронията) и накрая и да излезеш и натрупаш положително число опит. И със службата, и с жените, и с имотите, и с парите - навсякъде се иска положително число опит.

# 172
  • Агент под прикритие
Агенте, постът не е посветен само на теб, не се пали : ))
Ама не бе, няма такова нещо, приказваме си! Laughing

Току-що се закопа сам по въпроса за личната обида, но тъжното е, че се закопа и като авторитет по темата 'мъжът и жената интимно', плясвайки след всичките обяснения и картинки кратичкото съдържание на горния цитат Grinning
Ама трябва да признаеш, че си е майсторлък да обидиш лично някой, без да ползваш и една обидна дума. Laughing Даже нямам идея за какво говориш.
Никога не съм се имал за авторитет в каквото и да било (най-малкото в "мъжът и жената интимно") и не помня да съм заявявал, че съм. Нещо се бъркаш ми се струва.

Инак, признавам честно, че не чета нито лаишка психология, нито лаишки имотни статии, нито лаишки авто статии, нито лаишки разпределения по класи.
Класово разделение, отново казвам, в България няма, но за да го разбереш, трябва да четеш повече статии по въпроса (о, иронията) и накрая и да излезеш и натрупаш положително число опит. И със службата, и с жените, и с имотите, и с парите - навсякъде се иска положително число опит.
Нямам спомен да съм говорил за класово разделение. Бъркаш ме с някой друг.
Даже имам спомен, че казах преди, че класовото разделение е само в нечии глави. Sunglasses
Както казах по-горе, не знаеш нищо за опита ми (камо ли за останалото, изброено от теб) и със спекулации нищо няма и да разбереш. Sunglasses

Последна редакция: сб, 03 авг 2019, 19:13 от AgentProvocateur

# 173
Който не може да върже гадже, не е готин.😥
Гал и тя не може, но това е личен избор, затова тя е даже по-готина и от тези с гаджетата. 👻

# 174
  • Sofia
Гал и тя не може, но това е личен избор, затова тя е даже по-готина и от тези с гаджетата. 👻

Абе, ти го казваш подигравателно, но по принцип си е точно така. Като цяло, е много по-трудно да се бориш сам, отколкото да се ползваш с благата, които една сериозна връзка предоставя. Ако това е валидно за мъж, то е 2 пъти по-валидно за жена.
Аз, например, чистосърдечно си признавам, че всички мъже в живота ми са допринесли много за неговото качество във всеки един аспект.

Последна редакция: сб, 03 авг 2019, 19:25 от Blаck Cat

# 175
  • Агент под прикритие
Това е точно толкова грехота, колкото да бъркаш в каца с мед и да не си оближеш пръстите.

# 176
Който не може да върже гадже, не е готин.😥
Казах, че вие не сте готини и затова няма да се обвържа с някой от вас, колкото и да сте нещастни и самотни. Еле пък с женения. А пък ти и не искаш, странно защо.
За себе си май не съм говорила да съм много готина, но - да, готина съм. Все пак отговарям на всички изброени от мен критерии. И не съм навитак да направя компромис с някой от тях. Това прави ли ме човек с неоснователни претенци?

# 177
Сам не значи самотен! Не знам защо много хора не разбират това?

# 178
Агенте, извинявай, но е доста ограничено да даваш някакви смешни статистики и изследвания, въпреки че тя говори от личен опит

# 179
  • Агент под прикритие
Кое точно е "ограниченото", че не разбрах, и какъв е този личен опит, който дава един-единствен пример и то не лично неин, а на нейна приятелка?

Последна редакция: сб, 03 авг 2019, 19:46 от AgentProvocateur

Общи условия

Активация на акаунт