Самотен съм... Не знам даже дали е мястото тук на темата...

• 13 289
  • 493
  •   1
Отговори
# 195
Не знам колко пъти да напиша. Не знам и колко по-ясно да го напиша. Моля те, мръдни си малко мозъчните клетки и прочети пак

Много сладка двойка бихте били Smile

Поне ще има за какво да си говорят. Доокато се разберат, животът минал.Blush

# 196
  • Агент под прикритие
Не знам колко пъти да напиша. Не знам и колко по-ясно да го напиша. Моля те, мръдни си малко мозъчните клетки и прочети пак

Ко? НЕ !!!
JoyJoyJoy

# 197
  • София
Joy
Агента е много дърт за Тамаруто. Ще го обвинят, че се възползва от младежката наивност и иска да й плати морето, а нея- че е меркантилна и има daddy issues. Всичко е ясно в тоя форум Laughing

# 198
  • Агент под прикритие
Стига бе, стига бе, какво съм ви направил?
JoyJoyJoy

# 199
Joy
Агента е много дърт за Тамаруто. Ще го обвинят, че се възползва от младежката наивност и иска да й плати морето, а нея- че е меркантилна и има daddy issues. Всичко е ясно в тоя форум Laughing

Ааа, това променя нещата... или не 😄

# 200
Поне, ако е с мен ще има някакъв любовен опит после и ще разбере колко безсмислни са изследванията дето е чел. Агенте, такива като теб ги наричат дървени философи, дето все четат някакви неща, а опит нямат никакъв и все се бутат те да са прави и компетентни във всяко едно отношение

# 201
  • Агент под прикритие
Баси, във какво се забърках?  LaughingLaughingLaughing

Поне, ако е с мен ще има някакъв любовен опит после и ще разбере колко безсмислни са изследванията дето е чел. Агенте, такива като теб ги наричат дървени философи, дето все четат някакви неща, а опит нямат никакъв и все се бутат те да са прави и компетентни във всяко едно отношение
Дооообре. Ще му кажа. Sunglasses Или пък няма....
Иначе самочувствие не ти липсва, не мога да отрека. Надявам се да е с покритие. Sunglasses

Последна редакция: сб, 03 авг 2019, 20:51 от AgentProvocateur

# 202
Тая тема ме кара да се запозная с пълната препоръчителна библиография на специалност Психология. Ще се радвам, ако някой ми предостави списъче.
За психиатрична литература не знам дали имам достатъчно мотивация.

# 203
  • Варна
Най - стария  мъжки номер е да провокира, чрез опониране,  а жената да му доказва грешната теза. GrinningJoy

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 12:38 от Viviana91

# 204
Най - стария  мъжки номер е да провокира, чрез опониране а жената да му доказва грешната теза. GrinningJoy
Цъ, по - дълбоко е. Жената му казва, че всичко му е казала, а той вика - Кога, къде, дай доказателство.

# 205
  • Агент под прикритие
Цъ, по - дълбоко е. Жената му казва, че всичко му е казала, а той вика - Кога, къде, дай доказателство.

# 206
Качеството на провокацията зависи от нивото на интелекта на двете страни също толкова, колкото и от възпитанието и манталитета им. Смятам, че Тамарау е отегчена също като мен, но е по-търпелива и още се занимава.

# 207

Поне ще има за какво да си говорят. Доокато се разберат, животът минал.Blush

Наречи го Вселена, наречи го енергия.. 😂
Лято е, хората са в настроение 🥰

# 208
Качеството на провокацията зависи от нивото на интелекта на двете страни също толкова, колкото и от възпитанието и манталитета им. Смятам, че Тамарау е отегчена също като мен, но е по-търпелива и още се занимава.

Спирам, защото почнах да се чувствам забила да повтарям едно и също по възможно най-простия начин, а отсреща да не могат да вникнат

# 209
  • София
Поне, ако е с мен ще има някакъв любовен опит

Joy Joy
Да не напише човек шегица. Веднага се лепкат.

Общи условия

Активация на акаунт