Интервално хранене/периодично гладуване/Fasting - тема 8

• 51 010
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Тука съм от снощи. Трудно, лесно, ще издържа!

# 106
  • София
Чудесно, че няма да съм сама, така съм още по-мотивирана да не се откажа. Simple Smile

Дух, трудно-лесно, ще държим!

# 107
Така, малко ъпдейт. В сряда вечерта хапнах добре и пуснах приложението за фаст. После смотах няколко смокини. Вчера карах на вода, днес към 12.30-13 ще ям, че имам среща за обяд. Сега съм 64.100 и съм супер Хепи. Знам, че ще върна до към 64.700 но си е страхотно. Януари бях към 70, после много време седях на 69-68. Виждам, че това си е моят начин Simple Smile доволна съм

# 108
Онзиден направих едно сериозно захранване /има-няма 1 кг. сладолед си изядох без да ми мигне окото Relaxed/
И разбира се задържах доста вода - ударих 55 кг. Вчера правих Моно-Фаст 5 на варени пил. бутчета. Използвах луната. Днес сутринта заковах на 53 кг. Днес ще повторя Моно-Фаста и се надявам утре да съм паднала под тези килограми. Мисля да продължа на Фаст 5 събота и неделя /пържени яйца със сирене Дунавия, краставици и домати/, а в понеделник да направя още един Моно-Фаст на пил. бутчета. Да видим до къде ще го докарам с това хранене. Много вода задържам, но пък и бързо я източвам.

# 109
  • София
Да споделя и аз - от сряда късно вечерта съм на вода, с изключение на малко диня вчера към 12:00, преди да започне луната и неизмените 2-3 лъжички мед, които пия с кафето, когато постя (иначе го пия с мляко). Днес мисля да изкарам на вода до края на пълнолуието (15.30), а след това на плод.

Според вас, коя постна храна е най-добре при фастинга? Грах, нахут, зеленчуци?

Дух, ти кое приложение ползваш?

# 110
Трудно ми се получава фастинга тази седмица на морето да се оплача Sad
Обикновено компанията иска да обядва на обяд, т.е 12-13ч което е ок т.к не съм закусила преди това, но пък после вечерята отново е супер късна и откарваме до 22-23ч и това никакъв фаст не може да бъде...
Чудя и се умувам как да задържа поне кг-те докато съм тук, то е ясно че няма как да сваля. Засега се старая да ям много малко, но не знам дали ми се получава, нямам къде да се премеря Sad

# 111
Хич не си го слагай на сърце. Хапвай си, пийвай си и се наслаждавай на почивката. После така или иначе цяла година пак ще си на ограничения - сега поне си отпусни душицата Simple Smile

# 112
Здравейте,

От скоро съм на режима, понася ми и ми харесва, но имам една питанка - позволявате ли си по малко алкохол и ако, да- влияе ли на свалянето? Обожавам виното и си позволявам по една-две чашки, но знам, че алкохолът не е много добър за метаболизма, тъй като го забавя.

# 113
Хич не си го слагай на сърце. Хапвай си, пийвай си и се наслаждавай на почивката. После така или иначе цяла година пак ще си на ограничения - сега поне си отпусни душицата Simple Smile
А да бе, аз непрекъснато пътувам къде по работа, къде почивка - да беше едно да го преглътна Wink
На мен това ми е драмата, че покрай пътуванията не мога да установя тренировъчен режим, с хранителния понякога успявам.

Относно виното аз си пия, просто гледам да не прекалявам с храната като го правя. То не стига толкова ограничения, хранене 2 пъти на ден, ами и виното да спра - няма начин Wink
Кафето с мляко и виното не си ги давам, за никой режим Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 114
но знам, че алкохолът не е много добър за метаболизма, тъй като го забавя.
Проблемът е не, че забавя металобизма, а че алкохолът натоварва черния дроб, защото той както и фруктозата, се преработват само там.

# 115
Най-успешното ми сваляне на кг преди години, беше с едно хранене на ден - вечер. После, не знам какво ми стана и започнах да се лутам из разни режими, та ту нагоре - ту надолу с килограмите... Не драстично, но достатъчно да ме дразни и все да съм на диета. Пробвах да се върна на едноразовото хранене, но нещо не издържам. Оф, намирам си оправдания просто Stuck Out Tongue Closed Eyes А по-лошото е, че последните месеци забелязвам натрупване на мазнинки на корема, знам че с възрастта се случва, но още ми е недопустимо!
Те така, включвам се с 24-часовите фастове от днес! Вярно, че към 14 часа е най-зле, ама имам чувството, че и към 15 ще е така и кам 16 Satisfied Зорът е няколко дни, да се пренастроя и да се свие тоя огромен стомах, пх.

# 116
  • Берлин
Аз съм на вода и чисто кафе от неделя вечер. Врекох се и го правя с психологическа,не физическа цел. Не ми се яде,лошото е,че и вода не ми се пие. Малко съм замаяна. Не знам дали ще издържа 5 дни,както съм се врекла,още по-малко знам какво ще ям след това. Flushed

# 117
Папурче Мехурче, недей прави 5 дни изведнъж. Трябва постепенно, в смисъл няколко месеца по 1 ден, няколко месеца по 2 и т.н. Иначе повече вреда отколкото полза ще имаш. А и захранването не е лека работа.
За мен лично (а и много лекари препоръчват ) кратко гладуване и често.

# 118
  • Берлин
Благодаря за съвета. За захранването чета, но не мога да си избистря как да започна. Плодове и зеленчуци почти не ям...може би пилешка супа в най-чист вид

# 119
Бульон? Зеленчукова крем супа?

Общи условия

Активация на акаунт