Интервално хранене/периодично гладуване/Fasting - тема 8

• 51 004
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Зависи, ако го гледаш като лечебно гладуване, трябва да е само вода. Ако го правиш за отслабване може и айрян .

Аз приключих с 20 часов фаст, продължих с 2 праскови, две кайсии и малко ядки. Още от това ще хапна до довечера.

# 91
Дух, аз в петък пих фреш портокал
Най трудно ми е около 2 следобяд
Сега вече не съм гладна, ама, за да не нападна хладилника, ще правя компания на Влади 🍺🍺🍺

# 92
Мен за първи път от доста време ми призля. Просто ми трепереше, а и главата ме боли. Не ми е ден за фаст.

# 93
Не ти е, аз след такава серия се опитвам до 24 часови, абсурд е да изкарам 36 след седмица, в която стомахът е свикнал на много храна
Постепено стават нещата, поне се научих да не бързам

# 94
Има такива дни. Просто независимо от волята, тялото е на друго мнение. Ето аз днес във фитнеса например се наложи да намаля тежестите, просто защото нямах сила. Защо - нямам идея! Може би жегите? Иначе правя 24-часови. Хапвам на обяд. Вечер е лесно - тренировка, сериал и то станало време за сън Simple Smile

# 95
На мен пък през деня ми е по-лесно, а вечер ми свири Лунната Соната.  Mr. Green Понякога не мога да спя дори  Whistling

# 96
Е, те затова са измислили бирата Laughing

# 97
Според мен и нещо с кръвното не ми е наред. Много ме боли главата отзад. Иначе още днес на обяд си бях върнала килата на които заминах. Хайде с 800 гр отгоре ама го преживявам. Доволна съм.
Пък и пак само на плодове добре мина

# 98
Един съвет от мен - ако решите да правите 36 часов фаст, но към края на деня видите, че нямате сили да го довършите може спокойно да хапнете 1 - 2 сварени пилешки бутчета /без позправки или сол/. Тъй като пилешкото месо има 0 въглехидрати, то няма да задържите никаква вода, със сигурност ще се заситите и ще се предпазите от посягане към нещо забранено. Може и с айрян да пробвате, но при появата на вълчи глад той не би ви заситил, както бутчето.

Аз вчера направих свободен ден /не бях яла сладко от 2 седмици/ и днес правя фаст 5 с варени пилешки бутчета. С ММ решихме да правим 2 пъти седмично такъв фаст, пък да видим до къде ще го докараме. Той се е зарекъл, че на 12.08.2020 г. ще тежи 100 кг. /сега е 118/. От днес спря и кОлата /голям проблем му е, защото постоянно се налива с нея/. Ако успее да пребори това ще съм много горда с него. Аз ще боря първоначално 3 кг, пък после евентуално може още 2.

# 99
Ще се пробвам с 24часов, но за всеки случай, ако не издържа, какво е най-добре да включа, за да има все пак някакъв ефект?

Храна с 0% съдържание на въглехидрати.

# 100
Ще се пробвам с 24часов, но за всеки случай, ако не издържа, какво е най-добре да включа, за да има все пак някакъв ефект?
Омлет с 2-3 яйца и малко масло или 2-3 варени яйца с малко масло

# 101
Благодаря ви!

# 102
Завърнах се от 10 дневно море и да се похваля за първи път не съм напълняла след почивка!!!
Спорт нямаше - само лежане на плажа, по лодки, ядене и вино.
Изместих фаста за да съотвества на времето за хранене там - вечеряхме към 9-11 което ми е ужасно късно по принцип, но първото хранене го правех към 2-3 следобед.
Не бях стриктна особено към самата храна, стараех се да е протеин и салата задължително, но не се лишавах от десерти или хляб. Виното се лееше денонощно  Wink

Много съм мотивирана от резултата,сега продължавам бавничко надолу.

# 103
  • София
Аз последните 10 дни ударих през просото и ме е страх да се кача на кантара, ама обикновено така правя, когато пътувам. Sad Днес съм решила да се пробвам с един 36-часов фаст, тъкмо да хвана и луната. Някой с мен?

# 104
  • София
Включвам се и аз в лунния фаст. Ще обядвам към 13 часа и следващото ми хранене ще е по същото време в събота.

Общи условия

Активация на акаунт