Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява интервалното хранене?
Какви са видовете периодично гладуване?
Какви са диетичните и здравословни ползи и недостатъци на периодичното гладуване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява интервалното хранене?
-
Какви са видовете периодично гладуване?
-
Какви са диетичните и здравословни ползи и недостатъци на периодичното гладуване?
Периодичното гладуване подобрява инсулиновата чувствителност, повишава клетъчната готовност за устойчивост на токсично стресово натоварване, позволява постигане на най-голям калориен дефицит за седмица/месец и минимално забавяне на метаболизма в сравнение с други известни методи. Някои от недостатъците на периодичното гладуване включват лошо попълване на гликоген в мускулните депа, спад в кръвното налягане и намалени нива на кръвната захар, което не се препоръчва за лица с инсулин-зависим диабет.
-
Какво представлява воинската диета?
-
Какво представлява 24-часовото гладуване?
, и мисля да се пробвам и аз. Аз съм на тази диета с мръвките и маслото, последната седмица съм с 2 кг по-малко, жалко че имам още много по 2 кг да свалям... Купихме си крос-тренажор, и там се мяткам.
Нямах никаква драма. Но като цяло аз явно не озверявам от глад. Дори след 36 часов фаст не съм гладна, миналата седмица имах един, пак ми се падна на седмицата в цикъл - съвсем ок си беше. Трябва да взема да пробвам 48, тогава сигурно ще искам да изям всичко накрая