Азиатска козметика и грим 11

• 35 949
  • 770
  •   1
Отговори
# 675
  • Русе
В тази връзка,ферментите активи ли са и с какво може и не трябва да се съчетават?

# 676
Съжалявам, че отговарям толкова късно, да от jolse поръчах и след няколко опита успях да маркирам подаръка.

Бърз въпрос - поръчвам си продукт на skin79, който е с подарък шийт маски, при оформяне на поръчката има място за маркиране на подаръка, но не ми позволява да го чекна. Трябва ли задължително да се отбележи или ще ги изпратят и без да го направя?
Редакция: след няколко опита и влизане и излизане от системата успях да чекна маските 🙂

От jolse ли поръча? Защото аз се опитвам едни кремове с подарък глос да поръчам, пише да си чекна подаръка, но не става. И се чудя да поръчам ли така, да го мъча ли пак. Влизах излизах, за момента не става. Сега мисля от телефона да пробвам

# 677
цените на Hada Labo в DM
Скрит текст:

На мен тази серия на Хадо  Лабо  ,много ми прилича на серията ,която пуснаха наскорор в Германия (в магазините на Rossmann)
с напълно различно име .И цените тук са доста по приемливи.
Скрит текст:

https://www.rossmann.de/de/Toner-Step-2-Gesichtswasser/p/4305615688602

# 678
А на мен пък паметта ми се размърда и се сетих, че др. Дре няколко пъти я засичах доста да хвали точно ей това кремче
Излиза, че при нас е на съвсем читава цена сравнено с амазон

Ето и състава, ако някой е любопитен

~Artemis~, обаче хадалабо е японска марка, а другата е някаква корейска.

Sissi 81, не знам да има нещо, с което да не се съчетават. Доколкото знам, проблема е, че много хора имат нетолерантност към самите ферменти.

# 679
Все забравям това за кодовете в YesStyle, мерси, момичета Simple Smile Значи ще си чакам намалението по средата на септември за голяма поръчка.

Сиси, аз ферментите не бих ги отнесла към активните съставки, защото повечето такива продукти имат функция за укрепване на кожната бариера. Но пощипват много при някои хора, наистина.

# 680
За фирмените - пака зависи от зависи. В общия случай не са, но например ако говорим за Sum:37 или SKII  са, защото съставите са много наситени и богати.
Ферменти не се съчетават с ексфолиация и не се използват при форми на fungal  акне.

# 681
  • София
Момичета, благодаря ви за отговорите за активите в азиатската козметика. Ще опиша моята рутина, моля коментирайте ако нещо ви се стори, че е в повече или не се съчетава добре.
1. витамин Ц, 10 мин след това
2. Nacific Real Floral Toner (Calendula)
3.Isntree - Hyaluronic Acid Toner
До скоро имах и трети тонер BLITHE Vital Treatment 9 Essential Seeds, но свърши
4. Real Barrier Essence Toner като есенция защото наскоро свърших тази - ONEOSEVEN Coreflex Cream Essence 50ml (вечер от вчера ползвам NACIFIC Phyto Niacin Whitening Essence, през ден ще е 30 минути след падовете на [NEULII] BHA PHA 5.5 PEELING PAD
5. NACIFIC Fresh Herb Origin Serum
6. AMPLE: N - Peptide Shot Ampoule, но скоро ще свърши и ще я заменя с THE PLANT BASE Time Stop Collagen Ampoule 20ml или с THE PLANT BASE Waterfall Moist Balanced Hyaluronic Acid 100 20ml
7. Крем сутрин или крем/нощна маска вечер
8. Слънцезащита денем

# 682
Real Barrier не е есенция, а си е тонер и е по-добре да е вместо хиалурона с редуване. Когато говорим за мултитонер употреба се има предвид комбинация от различни по текстура и свойства тонери.
Почистващите падове са първа стъпка. След тях идват тониците и защо искаш да ползваш ниацина на Nacific след ексфолиация? Пептидите е абсолютно безсмислено да са след fresh на Nacific, защото така нищо не вършат. Те са много чувствителни като цяло и трябва да се извадят от общата рутина. Най-добре да се правят на курс от по няколко седмици.

# 683
  • София
Благодаря, Виола  bouquet
Ще ползвам тоника на Real Barrier преди хиалурона, макар да ми се струва, че е по-гъст от него. Падовете са ми първа стъпка, но ги ползвам вечер, през ден, сутрин витамин Ц като първа стъпка. Съжалявам, че чак сега разбирам за пептидите защото са ми на свършване вече....но нямам достатъчно продукти с пептиди, за да ги извадя от общата рутина...всъщност имам BONAJOUR - Green Tea Water Bomb Toner, както и MEDI-PEEL - 5GF Bor-Tox Peptide Ampoule, но нямам есенция и крем, а и не знам какви да купя.
Всъщност ти беше дала препоръка за кремове с пептиди, ще ги разгледам. А през колко време е хубаво да се прави рутина с пептиди и за колко седмици?

# 684
Real Barrier вместо хиалурона ( редактирах се).
Изваждането на пептиди от рутината имам предвид  да не се комбинират с други активи, а не да се ползват само пептиди. Другия вариант е чакане половин час преди и 1 час след пептидите, но не мисля че някой има време за това.
Като цяло ти е хаотична рутината ( предполагам основна насоченост е антиейдж ?) Не може само активни и високо концентрирани продукти да се ползват. Трябва да има и " спокойни", базови. Не спомена какви са кремовете и нощната маска.

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 09:53 от Viola Tarakanova

# 685
  • София
Ау, това с некомбинирането на пептидите с други активи никак не ми харесва Simple Smile Значи ще ги ползвам във вечерната рутина (защото всяка сутрин ползвам витамин Ц) когато не ползвам падове....
Виола, много ти благодаря за всички разяснения!
Не знам къде да чета за да се образовам относно комбинациите. Аз съм си подредила в шкафа продуктите според срока им на годност и така ги ползвам...
А днес ми дойдеш сплаш маската на BLITHE с цитруси и смятам още довечера да я пробвам Simple Smile

# 686
Ама как така спрямо срока на годност!? Joy
Момичета, спирайте да поръчвате вкичко което ви хване окото или което някой похвали в темата, и започвайте да си купувате нещата които ви трябват! Рутина не се структурира по това кое ще се развали най-бързо, или кое е с най-сладка опаковка. Ще си съсипете кожите и после ще се чудите от къде ви е дошло.
Казвам го с много любов въпреки по-резкия тон Heart

# 687
  • София
Знам, знам, но е факт  Mr. Green
Въпреки това аз си харесвам кожата, в смисъл не е перфектна, но е по-хубава от преди една година, явно не съм сгафила нещо много с моите измислени комбинации.
Но да, права си, явно трябва да се следят блогове и т.н., за да се събират впечатления за продукти и кое евентуално би било добре да ползваме ние според кожите си  Heart

# 688
  • София
Ама как така спрямо срока на годност!? Joy
Момичета, спирайте да поръчвате вкичко което ви хване окото или което някой похвали в темата, и започвайте да си купувате нещата които ви трябват! Рутина не се структурира по това кое ще се развали най-бързо, или кое е с най-сладка опаковка. Ще си съсипете кожите и после ще се чудите от къде ви е дошло.
Казвам го с много любов въпреки по-резкия тон Heart
Виола точно това мен ме притеснява. Как да си структурирам правилно продуктите, че да постигна резултати. На моменти ми е направо висша химия това. Ако някой по-вещ се съгласи да ми даде съвет с радост ще напиша какво имам и ползвам и какво искам да постигна.

Атомче - пробвах през телефона и на втория опит стана, успях да отбележа подаръка - поръчах крем `и ампула на secretKey - червената серия, за майка ми. Тя вече използва крема, който много и хареса, взела съм и и тонера.

За кодовете в yesstyle ме е яд, защото пуснах поръчка и вече я бях завършила, като видях че имам още -10%. Но здраве да е Simple Smile

# 689

Момичета, някой някога да е ползвал слънцезащита под формата на stick? Гледам, че в Jolse имат страшно много разновидности от почти всяка марка. Явно са нещо модерно в Северна Корея, и ми изглеждат като по-лесен вариант за нанасяне през деня, особено ако си навън.

Общи условия

Активация на акаунт