СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 6

• 31 358
  • 764
  •   1
Отговори
# 570
Дано нещо не съм навредила на слуха на бебка Sad. Иначе, да, вероятно певците се излагат далеч повече на шум, пък....

# 571
Да от Августинките съм ,но понеже термина ми беше 22.08 ,в края на месеца следя и вас Blush
Включих се с мнение за доктора и преди бях писала веднъж ,но предимно чета Simple Smile
Честито, Смайл. Simple Smile Дано при всички да мине леко и бързо. Ти значи си от Августинките, нали?

# 572
Честито и от мен на Смайл, много здраве и щастие ви желая 🎉🎉🎉
Боли ли ви влагалището? Имам чувството, че понякога така ме натиска, че ще излезе  🙄😃😊

# 573
Добро утро,момичета. Аз от вчера си спрях Коринфар-а, който пиех за контракцийте и цял ден и вечер имах, но нищо... Не знам дали толкова бързо може да се отрази спирането на лекарството или е съвпадение, но имах доста нерегулярни. Днес заминавам за София и съм на тонове и преглед и вече ще чакам там.
Вие получавате ли подготвителни котракции?

# 574
  • Sofia
По няколко пъти на ден имам по принцип, може би 6-7.
Вчера след повечко физически усилия имах регулярни цяла вечер, даже на 5 минути някъде но след като се наспах, днес вече няма нищо.

# 575
Добро утро и от мен!
Имам контракции, но само тип втвърдяване, бе болки. Все още приемам магнезий и хормоните ще пия/за щитовидната/.На 20ти съм на последен преглед по здравна каса, тогава ще ми дадат и документите за раждане. На 26ти пък съм на преглед с лекаря който ще ме изражда и вече вероятно ще насрочим дата.
Всичко съм изпрала, изгладила и прибрала по шкафовете. Остана ми само комплект за изписване, но се чудя дали аз не мога да си сглобя, тъй като дрехите взеха да стават много. Моя сак не е готов, но мисля лека полека да го приготвя. Днес влизам в 36г.с. 🙏
Много мина, мъничко остана...Хубав ден на всички 🌞

# 576
  • София
И аз имам подготвителни контракции по няколко пъти на ден, не са болезнени. Мисля, че е нормално на този етап.

# 577
Мисля, че нямам контракции още, поне не съм усетила. Първото ми раждане е секцио и в общи линии не знам какво са контракции, но вярвам, че ще ги разпозная Wink

# 578
Честито бебе! Да е здраво и да слуша родителите си! Да питам настоящите  мами, пък и бъдещите такива - какви витамини, добавки пихте/ще пиете след като родихте/родите ,за да върнете баланса в тялото си? Аз по време на бременността не съм пила никакви витамини. Никой не ми е предписвал. Пила съм само фолиева с Б-комплекс в началото и толкоз.

5,6 месеца преди да забременея започнах да пия Пренатал ( на Jamieson)- по препоръка на приятелка, която смята, че се “забременява” от него Grin и не съм спирала до днес, като ми казаха, че чааак до края на кърменето е добре да се пие. Всичките ми лекари (че аз доста смених) казваха “много добър избор”. Цената му е около 20 лв за 30бр. в Sopharmacy.

Контракции и аз си имам редовно, особено при натоварване- понякога от почти нищо ме стяга, понякога вървя километър и нищо няма, ама аз съм си така от 6 месец. Чакам да усетя онези “силните” Grinning

# 579
Мисля, че нямам контракции още, поне не съм усетила. Първото ми раждане е секцио и в общи линии не знам какво са контракции, но вярвам, че ще ги разпозная Wink

И аз не съм сигурна дали съм усещала контракция. Понякога ми става по-твърд корема, но се чудя дали не е от позицията на бебка. Но днес правя 36 пълни седмици и съм на преглед към обяд та ще питам да спирам ли магнезия

# 580
Аз съм 36+4 и почти цяла нощ имах някакви контракции. Някои за първи път бяха придружени с болки в кръста, но съвсем леки. Даже станах да поприготв нещата. Аз също пия Коринфар и като го спра ще имам седмица до секциото- страх ме е дали ще издържа.

# 581
Des, и аз съм така. Grinning  Нямам идея имам или нямам контракции, ама си пия магнезий от третия месец. На прегледите не са ми казвали, че имам. Имам стягане като преди цикъл за секунди, имам опъване на корема, но и аз мисля, че е от въртенето на бебка или като повървя повечко.
Доки каза "тези за раждането няма как да ги пропуснеш".

# 582
Ако стягането в корема, точно под гърдите са контракции, значи имам.
Коремът ми става твърд като камък, на моменти е от позицията на бебчето, но все по-често ги получавам, поне за момента са безболезнени. На тоновете ми казват, че нямам контракции, ама знам ли, там може би се виждат болезнените....
Явно моментът наближава, ще стискаме колкото можем и това е.

# 583
Аз съм 36+4 и почти цяла нощ имах някакви контракции. Някои за първи път бяха придружени с болки в кръста, но съвсем леки. Даже станах да поприготв нещата. Аз също пия Коринфар и като го спра ще имам седмица до секциото- страх ме е дали ще издържа.

Zarinkata, а ти кога трябва да спираш Коринфара? На мен ми казаха, когато вляза в 38ма седмица. И на мен снощи ми бяха придружени с лееека болка, както при цикъл.

# 584

Zarinkata, а ти кога трябва да спираш Коринфара? На мен ми казаха, когато вляза в 38ма седмица. И на мен снощи ми бяха придружени с лееека болка, както при цикъл.

И на мен ми казаха 37+3-4 дни. Аз мисля няколко дни да го пия по 1 т. и после да спра, за да не е от раз.

Общи условия

Активация на акаунт