СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 6

• 31 341
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
Аз така се насметох, че бебето е наопаки, че забравих тотално да питам за таза....

# 616
И аз днес бях на преглед, имах контракции две по време на тоновете, но за сметка на това разкритие нямам. 😒Бебето казаха, че е 3 кг и за пръв път ми мериха таза. Доктора каза, че е стеснен първа степен. За бебе 2900-3 кг каза, че може да стане, вече за по-голямо.... във хода на раждането според главата на бебето ще може да се прецени. Каза също ще ми се е калцирала плацентата.  Досега са ми правили поне 4-5 пъти преглед за разкритие и изобщо не съм имала никаква болка, докато днес... доста ми беше неприятно дори болезнено, а смятам, че доктора беше внимателен, дали има общо с наближаването на раждането незнам.
Ти коя седмица си? Докторът изказа ли мнение кога смята, че ще се роди?
Мен всеки път ми е неприятно като ме гледат за разкритие, даже и секрет като ми вземаха ми беше дискомфортно после.

# 617
Задължителни ли са тези прегледи за разкритие?
Мен още не са ме гледали... 🤔 Не, че страдам де, даже по-добре, защото сигурно щях да ги откажа...
Какво значение има, нали и без това си чакам...

Наистина и на мен ми е интересно, Dayane, в коя седмица си и кога горе долу са ти казали, че може да се роди бебочето?

# 618
Задължителни ли са тези прегледи за разкритие?
Мен още не са ме гледали... 🤔 Не, че страдам де, даже по-добре, защото сигурно щях да ги откажа...
Какво значение има, нали и без това си чакам...

Наистина и на мен ми е интересно, Dayane, в коя седмица си и кога горе долу са ти казали, че може да се роди бебочето?

И аз същото щях да питам. От както съм влезнала в 9 месец 2 пъти съм била на лекар и никой за разкритие нищо не е споменал да проверява? А следващият преглед ми е на 26ти- ако изобщо се състои.. Rolling Eyes

# 619
Азз си умирам тук с киселинии 😁мислех, че вече няма да имам накрая, но уви, то не се търпи просто.
Иначе продължавам да имам неприятни усещания отдолу, бодежи и направо всеедно нещо ще се счупи, така го усещам, направо си боли. Докторът каза, че главата е започнала да слиза надолу и е нормално, ама аз при всяка болка съм си паника 😬😂.

# 620
Момичета, извинявам се, че сменям темата, но искам да ви попитам вие какви колички купихте с 3 точково или 5 точково обезопасяване?
Нашата е с 5 точково обезопасяване- bugaboo bee5

# 621
  • Пловдив
Оф и мен ме мъчат киселини от 1-2 седмици. Цяла бременност нямах проблем с киселините, а сега като легна и става страшно...

# 622
В 37+2 съм точно. Доктора каза, че в момента още нямам индикации, с контракциите може и да е по-рано, но може и да си устискам до края... аз разбирам, че няма как да ми каже след 3 дни раждаш, те гледат термина и очакват да е тогава пък то си е божа работа. Мен сега всеки път ме гледат за разкритие. Миналия път бях при един откачен доктор, който доста ме стресна, а този днес... останах очарована от него, въпреки, че не ми следи бременността доста ми обяснява, преглежда. Явно в действителност таза ми е леко стеснен, но първо ме попита как искам аз да раждам и след това ми обясни, че вече в хода на раждането може да се прецени с точност дали ще стане или не. Микробиологията ми е чиста, само където са ми занижение лактобацилите и ми даде глобулки да ги увеличим,дсже се притесних, когато ми излязоха лактобацили, а това били добрите бактерии.

# 623
Здравейте! Аз съм в 36с.+3д. и имам чувството, че колкото повече наближава времето толкова повече немога да спя вечер. Легнала съм си кам 1 и в 4:30 станах. Проблема ми обаче е корема, гърба. Немога да се наместя. Цяла вечер се въртя. Вие как сте със спането? Ако някоя има болки в гърба как се справяте с тях. Когато спа през деня нямам такива такива проблеми.

# 624
Здравейте! Аз съм в 36с.+3д. и имам чувството, че колкото повече наближава времето толкова повече немога да спя вечер. Легнала съм си кам 1 и в 4:30 станах. Проблема ми обаче е корема, гърба. Немога да се наместя. Цяла вечер се въртя. Вие как сте със спането? Ако някоя има болки в гърба как се справяте с тях. Когато спа през деня нямам такива такива проблеми.

Моето спане е много зле, всяко едно движение ми е болезнено, особено като се обръщам от едната страна на другата. И това вече е от доста време. Все едно имам камък в корема, който при обръщане се търкаля към съответната страна.
Днес съм на преглед, нямам търпение, вероятно в последният.

# 625

Моето спане е много зле, всяко едно движение ми е болезнено, особено като се обръщам от едната страна на другата. И това вече е от доста време. Все едно имам камък в корема, който при обръщане се търкаля към съответната страна.
Днес съм на преглед, нямам търпение, вероятно в последният.

Абсолютно по същия начин се чувствам и аз от доста време! Ставането от леглото за тоалетна вечер е съпроводено винаги с болка, точно все едно имам скала в корвма, а не ми е толкова голям... Успех с лекаря и, ако това е някакъв знак моля те сподели Grin

# 626
Здравейте! Simple Smile
Ще отклоня темата...
Да попитам някоя от вас ходила ли е на Ден на отворените врати в Майчин дом?
Пише, че е с предварително записване, но никой не ми вдига телефона. Дава сигнал "свободно" 5 пъти и връзката прекъсва. Някоя успяла ли е да се запише?

# 627
Не съм с Хашимото, но имам много приятелки с него. Стига да се поддържат хормоните в норма, няма никакъв проблем за забременяване.
За болките в гърба и кръста много ми помага йогата. Май скоро ще я спирам обаче и ще поогранича движенията, тъй като имам дата за секцио доста близо до термин и искам да я дочакам.

# 628
Sun, не съм от София и нямам информация.

# 629
Аз съм с Хашимото, няма проблем за забременяване и износване, разбира се обаче да поддържаш нивата на хормоните и да се пазиш.
Днес моя бонбон е мързелив за сега. За болките в гърба вчера си позволих няколко почти стационарни асана от йога и после цял ден контракции. Но нормално след толкова месеци лежане. Всичко освен гърба ме боли, а килограмите и те си тежат...

Общи условия

Активация на акаунт