СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 6

• 31 331
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Здравейте да се отчета и аз на 14.08.19в 9:47се роди моя Слънчо Георги 2640гр.48см. (термин 01.09.19)

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 14:46 от vaili4

# 661
Здравейте да се отчета и аз на 14.08.19в 9:47се роди моя Слънчо Георги 2460гр.48см. (термин 01.09.19)
Честит да е Георги! Да ви е жив и здрав, а на теб бързо възстановяване.
Когато ти е удобно, разкажи ни повече за раждането. 🤗🤗🤗

# 662
Здравейте да се отчета и аз на 14.08.19в 9:47се роди моя Слънчо Георги 2460гр.48см. (термин 01.09.19)

Да сте живи и здрави и двамата Hug!

# 663
Честитоо 🐣🌹

# 664
Добре дошъл Георги ❤ Бързо възстановяване на мама!

# 665
Честито! Бъдете и много послушни.
Бебетата започнаха да валят.

# 666
Здравейте да се отчета и аз на 14.08.19в 9:47се роди моя Слънчо Георги 2640гр.48см. (термин 01.09.19)
Честито. Да е здрав и много радост да ви носи!

Момичета, да ви се похваля, аз днес голяма разходка си направих и освен, че краката ми станаха като понички, се чувствах страхотно. След толкова месеци лежане, навън съм все едно в рая. От една страна пак се появи глупавата вина защо толкова време стоях на крака, но от друга съвсем скоро ще вляза в 38 г.с. и май няма за къде да стискам и да лежа повече.

Последна редакция: нд, 18 авг 2019, 22:31 от AnMary

# 667
Всички ми казват че в девети месец трябвало да се ходи много,но то става още по трудно...

# 668
Как ходите? На мен ми тежи толкова много и чак ме заболява ниско долу, като направя няколко крачки. Отделно, че бебка почва да мърда и ми създава ужасен дискомфорт...понякога си мисля, че вече се намества в таза, ама пък, гледайки корема - не забелязвам никаква разлика...
Ще си полежа поне още седмица....да навърша 38 седмици и аз, а тогава ще се опитам да бъда по-активна.

# 669
Трудно ходя и на мен много ми тежи. Обаче забелязвам, че само краката ме заболяват много. Аз от началото на бременността и като лежах бях все с  болки ниско долу, а сега спрях и лекарствата и май ми поспряха болежките.

# 670
Честит Георги Vaili4,
Аз си ходя всеки ден, заради баткото, не ми тежи. Сега малко ме е страх, че моят доктор е в отпуск от 17 до 21.8 Sad
Иначе моят проблем са емоциите  - толкова чувствителна не съм била от тийнеджърските години

# 671
И аз като ходя ме заболяват краката и ниско долу,всяка крачка я усещам под корема си,после си лежа 1/2 часа и всичко минава,с емоциите съм много лабилна,ту ми тъжно,ту съм щастлива,понякога рева за глупости,ту ме е страх,ту съм много смела,ужас е..

# 672
Хора, чудя се на едно движение на бебка, което усещам в последните седмици. Седя си понякога, наблюдавам го, слагам си ръката и се чудя какво прави там вътре. Движението го визуализирам както някакво смукане. Представям си, че има биба в устата и суче. Бързо, ритмично, доста фино движение. Не е хълцане, хълцането е доста по-отчетливо и силно, усеща се като удряне/ леко подскачане. А това е по-меко, като вълнички и по-бързо от хълцането. Някой усещал ли го е? Какво е според вас?

# 673
Хора, чудя се на едно движение на бебка, което усещам в последните седмици. Седя си понякога, наблюдавам го, слагам си ръката и се чудя какво прави там вътре. Движението го визуализирам както някакво смукане. Представям си, че има биба в устата и суче. Бързо, ритмично, доста фино движение. Не е хълцане, хълцането е доста по-отчетливо и силно, усеща се като удряне/ леко подскачане. А това е по-меко, като вълнички и по-бързо от хълцането. Някой усещал ли го е? Какво е според вас?
Може да си смуче някое палче Simple Smile
Vaili4, честит Георги! Да е здрав, щастлив и безгрижен, а на теб бързо възстановяване!
На мен също ми е добре да се разхождам и се чувствам окей, но гледам да го карам по-полека, да не тръгне беб.

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 19:05 от Ronique

# 674
  • Sofia

Да! И аз напоследък на моменти се чудя точно за това, и на мен ми се случва. Няма какво друго да е освен смукане на пръст, според мен. Много сладко 🥰
Иначе за ходенето, при мен е обратното - чувствам се виновна, ако се залежа повече. Знам, че ходенето е полезно и изобщо движението и все гледам нещо да правя. Не че ми се получава де...по-голямата част от деня си я прекарвам в мързелуване и по някое време се хващам нещо да свърша, да отида на йога или мъжа ми като се върне от работа - малко разходка. Също доста бързо ме заболява кръста и ми се набиват краката, явно от тежестта. Ще видим как ще е последния месец, все се надявам, че ония мистични сили на гнезденето ще ми дойдат от някъде, но едва ли.

Общи условия

Активация на акаунт