СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 6

• 31 341
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря!

Вие блъскате ли си коремите.... аз вече през ден го закачам я във врата, я в масата като ставам.... дано не го потроша това бебе...

# 631
Благодаря!

Вие блъскате ли си коремите.... аз вече през ден го закачам я във врата, я в масата като ставам.... дано не го потроша това бебе...
Аз откакто се ударих в бравата на една врата и после бях синя, съм супер внимателна. Винаги слагам ръце на корема като ставам от масата, като минавам покрай врати. Blush

# 632
Благодаря!

Случва ми се, а баткото най редовно си кара колите по коремчето, приема го за писта 😃😃😃

# 633
  • София
И на мен ми се случва да си удрям корема в предмети, но не силно.
Момичета, днес ми е много отпаднало, направо едва се движа. През повечето време лежа. Как се чувствате вие?

# 634
  • Sofia
И на мен ми се случва да си удрям корема в предмети, но не силно.
Момичета, днес ми е много отпаднало, направо едва се движа. През повечето време лежа. Как се чувствате вие?

Аз, ако се чувствам добре и енергична е някакво изключение напоследък. Хем днес е по-хладно и пак съм мързел. Много сънливо ми е и даже не ми се лежи върху топката за пилатес, само на дивана.

# 635
И на мен днес никак не ми е добре. А и сутринта ми започна с повръщане, след това цял ден киселини. Искаше ми се да изляза, че беше приятно времето навън, но не мога да стана.

# 636
Аз съм добре днес, успях и да се поразходя по хладно, взех бебешка козметика на La Roche-Posay, а аз се оборудвах и с един пакет еднократни гащи на Chicco в допълнение към памучните кюлоти. Сексапил ще лъха Wink
Остава само пластмасови чаша и чиния да си взема и багажът за болницата ми е готов. Във вторник ми дадоха и всички необходими документи.

# 637
Как сте с подуването на краката? Мен вечер направо кожата ме боли от опъване, толкова ми се надуват, глезен нямам. Не ходя много, вкъщи съм с децата и ако не пера и гладя /почнах с детските дрехи, кърпи и чаршафи/ съм на компютъра. Иначе не вдигам кръвно, по-скоро ниско е, няма белтък в урината. Има някакви единични кетони.
Сутрин е по-добре, но вечер съм като слоницата Артайда в Зоопарка Simple Smile

Вече съм 33+5 г.с. . Като цяло се чувствам добре. Имах преглед за разкритие, тъй като миналия път по това време родих близнаците, а от 27 седмица тогава бях с 3-3,5 см разкритие и скъсен и изгладена шийка. Сега след прегледа имах леко зацапване, даже имаше и нещо, за което се замислих дали не е част от тапата, ама беше еднократно, така, че по-скоро не е.

Времето малко ми обърка логистиката за пране-гладене, защото сега просторите ми са пълни, а кърпите и по-дебелите пелени не изсъхват. Реших да изпера отново и нашите и кърпите на децата, че исках да изчистя преди това шкафа в банята и така или иначе ги вадих.

Вкъщи е хаос, вещи навсякъде, но почвам малко по малко да слагам ред. Дано бебка не подрани, за да мога да довърша този път.

# 638
Ох, аз тази сутрин се събудих с подута устна, мислех че ми се е цепнала, но всъщност е херпес 😫 Дано мине до раждането, как може точно сега да се появи...😣

# 639
Аз се връщам от доктор и не ми е много добре. Контракции на тоновете, омекнала шийка, главата направо е на изхода, абе... всеки момент ще раждам. А така се надявах да си дочакам датата за секцио 😞
От днес диванът става най- добрият ми приятел. Дано устискам още седмица.

# 640
И аз да се включа към мрънкането, ужасно подути са ми краката, от коленете до пръстите, не мога нито да седна, нито да легна като хората, дори обличането ми е трудно и карам мъжа ми да ми помага, абе ужасно се чувствам, честно казано вече нямам търпение да раждам, макар че знам, че после пък от операцията ще боли и опъва, но все пак болежките ще са само на разреза, не както сега навсякъде.

# 641
Аз се връщам от доктор и не ми е много добре. Контракции на тоновете, омекнала шийка, главата направо е на изхода, абе... всеки момент ще раждам. А така се надявах да си дочакам датата за секцио 😞
За кога ти е термина? Ще полежаваш повече и може да устискаш. Не се отчайвай. Wink

# 642
Не ти ли казаха да пиеш магнезий или не си го спирала? Аз ще го спирам 2-3 дни преди секциото и се моля да устискам до датата 🙏

# 643
Здравейте мами имам въпрос към жените, които вече са раждали.Извинявам се предварително ако е малко гаден.Та как изглежда тази тапа която пада преди да родиш. Чета чета из нета и пише че било нещо слузесто премесено с кръв. А тази вечер след ходене до тоалетна когато се избърсах имах нещо като бяло течение само че много много гъсто. Аз попринцип през цялата си бременност съм с течение но е прозрачно и много рядко. А това днес което видях беше бяло и мноого гъсто. Дали е възможно това да е тази тапа?

# 644

Zazameg, кога ти е термина?😳 Пожелавам ти да изкараш до датата на секциото. Усещаш ли си контракциите?

Общи условия

Активация на акаунт