Снощи я взех и спейки я понахраних. Чудя се как да процедирам сега. 🤔
Снощи я взех и спейки я понахраних. Чудя се как да процедирам сега. 🤔
Като ме събудеше към 5-6 леглото ми беше мокро от кърма
Постепенно, може би около седмица отне, се регулира кърмата. Пак са ми пълни гърдите сутрин, но няма петна нощем.
. Дали може по този начин да ми намалее кърмата или нещо от сорта да се случи, че не ми се ще? Иначе винаги изцеждам различно, обикновено е след хранене и набързо, за около 10 минути, просто за спорта иначе не изпитвам нужда. Разбира се и не изцеждам големи количества, обикновено между 30 и 90 мл. Само веднъж изцедих 150. Вярвам, че си имам кърма, защото той не плаче, а даже като се нахрани, ако не заспи, а е буден се усмихва.
Сигурно и жегата влияе (май всички се оправдаваме с нея). Вечер нямам никакви проблеми със спането на Ивчо. Заспива самичък около 9-9:30 и напоследък все се буди към 6:20, което е перфектно. Е, има и различни сутрини, но все пак. Взех му обиколници (до сега нямаше), че всяка сутрин го намирам горе до таблата. Колкото и да го смъквам надолу, сутрини жабчо подскача до горе. А днес си беше събрал и обиколниците върху главата. Много беше смешен.
Само едни вирнати крака заварих. 
тъкмо свикнеш с хубавото и почнат зъбки, тъкмо си се примирил и една сутрин се будиш наспана, защото бебето най-накрая е спало без да се събуди (за нас, които още ставаме на 2-3 ч нощем
). Бебешкият живот е интензивен

Препоръчани теми