Спам тема (вън е жега и пече, а на нас ни се ...) от 01.08 до 31.08

• 45 937
  • 4 225
  •   1
Отговори
# 3 990
благодаря на всички за милите думи и добрите намерения! Hug

# 3 991
  • Варна
Изкарах половин работен ден днес по молба на клиентка за една спешна поръчка. Трагедия. Отвикнала съм да бачкам, хора, ужас! Хвърлих една кофа пот, но я направих в срок. После хукнах да харча изкараните пари. Заредих колата, заредих мотора, айде през Лидл, айде до кварталното магазинче и наместих всичко. Сега съм се опнала на дивана, климатика бичи и не си усещам краката.

# 3 992
  • Агент под прикритие
Днес имам чувството, че съм магнит за тиквеници. Цял ден все странни птици, коя от коя по-странна, кацат при мен и всеки иска някаква глупост.

# 3 993
  • Euskal Herria
Първото ни джипи беше наш приятел и съсед. Той разказваше, че си има определен контингент и сутрин разцелуват ли го един-двама от него, цял ден все на такива му вървяло. Simple Smile Поне носеше на майтап.

# 3 994
  • Тра-ла-ла
Днес имам чувството, че съм магнит за тиквеници. Цял ден все странни птици, коя от коя по-странна, кацат при мен и всеки иска някаква глупост.
Прифанал си от Холдъна Joy

# 3 995
  • над кукувичето гнездо
На мен пък ми върви само на някакви бутащи се и блъскащи се хора из метрото и прилежащите асансьори. Толкова съм вбесена от несъобразителност, че ми иде да се движа с една лека картечница.
Вчера сменям линиите и в тунела, като вървят настреща, разширяват колоната, едва ли не трябва да спра и да им правя място да минат, хем отдалеко се вижда, че съм с количка с бебе и колело в ръце + голямото дете до мен и се движа бързо. Ами не им се получи. И аз бързах за някъде и си карах яко напред, който отърве кокълчета, отърве. Отделно, на всеки асансьор разни лелки, вместо да изчакат реда си, държаха да се качват с нас, въпреки че очевидно няма място и вратите не понечват да се затварят, после ме притискат и се хващат за ръкохватката на количката ми, от което ме е безмерно гнус. А днес беше върхът, когато някаква реши да ме бутне от вратата на метрото, докато слизам. Бях свалила бебешката количка, в ръка държах колелото, а с другата помагах на малкия да слезе от влака и тая отзад ме подбутва, както едва пазя равновесие. И после ми вика, че не ме е докоснала дори. Накрая каза, че щели да се затворят вратите и щяла да остане във влака... Аман!

# 3 996
  • София
ИПосле хукнах да харча изкараните пари. Заредих колата, заредих мотора, айде през Лидл, айде до кварталното магазинче и наместих всичко.
Иииииибаси, браво, значи добре си изкарала. Simple Smile Кола, мотор, магазини......Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз в последните седмици и месеци, копам денонощно, ма признание нанайси. Simple Smile
"Ерген" съм, втори месец.......вместо да му отпусна края, аз тичам 24/7 кат простинало добиче. Laughing

# 3 997
  • Euskal Herria
Е, точно щот си сам, ще успееш да свършиш всичко. И после - шапка на тояга Wink. И ти като Хай ще наместваш припечеленото. Simple Smile

# 3 998
  • Тра-ла-ла
Онзий, копай биткойни от дома Joy Ма може да отвъртиш голям г@зурник, ако сновеш само от компа до хладилника.

# 3 999
  • София
Лесно ви е на вас.... Simple Smile
Е, точно щот си сам, ще успееш да свършиш всичко. И после - шапка на тояга Wink. И ти като Хай ще наместваш припечеленото. Simple Smile
Аха.....де да беше така. Simple Smile Сам или не, кат има екшън, тичам. Шапка и тояга не съм виждал от....последно от 10 год. Simple Smile Преди тва, за предните 10 имам една човешка почивка - 20-ина дни. През останалото време, някой дълъг уикенд и/или едни 5-6 дни......капка в морето.

# 4 000
  • Агент под прикритие
Да бе, с тая цена на тока биткоини ще копа....

# 4 001
  • Euskal Herria

Време е за следобедното кафе! Simple Smile 
Сега ще пробвам нова марка, в момента цялата къща ухае чудесно.

# 4 002
# 4 003
  • Варна
Ега ти жегата пак...

# 4 004
Скоро ще ни захладнее, Хай. Ще почнем да изпълзяваме на припек и да търсим слънцето. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт