Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 121 994
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 2 280
От Прингълс са ми отговорили (вчера им писах) - сайтът им наистина е повреден, пише, че скоро ще го оправят:
Скрит текст:
Hello Petia

Thank you for contacting us.

Unfortunately we are currently experiencing technical issues on our website. Our team is working on resolving the issue as high priority.

We expect the website to be fully functional again shortly. Please accept our apologies for any inconvenience caused.

If you would like to reply to this message please click here.

Please do not use your “reply” button to respond to this e-mail. Replies to this message are routed to an unmonitored mailbox.

Yours sincerely

Lily

Consumer Affairs Representative

# 2 281
Че сайта си работи.Дори спечелих днес

# 2 282
  • софия
Счупих каръка. След 35 кода в 14.47 спечелих слушалки от Морени с номера на мъжа ми Head Band. Детето ще е доволно, голям унищожител на слушалки е, да видим тези, като се безжични, колко време ще оцелеят.

# 2 283
Днес от 7 капачки - 5 ваучера х 5 лв.

# 2 284
Аз въобще не мога да вляза в Прингълс.

# 2 285
В условията сумите са до 20, та тези с 50 може да са "фотошопирани" според мен. Blush
В първите дни на играта спаркса пусна 50 лв. на няколко играчи като извънредна награда, която я няма в списъка с правилата  Simple Smile
тогава е възможно, това с извънредната награда, не го бях прочела. Извинявам се

Скрит текст:
ПП - последно време попадам на хора, които се хвалят с несъществуващи неща, не знам какво целят с такава постъпка Smile

# 2 286
От 19 кода  днес - 16 по 5 лева в спарска.

# 2 287
Има ло някакъв определен час за печелене, аз нищо не мога да уцеля ?

# 2 288

Няма, трябва да събереш повече кодове и да регистрираш един след друг. При мен първия код никога не печели, но всички останали печелят по 5 лв. 

# 2 289
Днес от 5 кода на КК- 2 по 5 лв. Знам, че сте го обсъждали, но тогава не участвах и не съм обърнала внимание. Имам досега 40 лв., ако заявя ваучер, после ще мога ли да продължа да играя с моя профил за още 45 лв.?

# 2 290
От 19 кода  днес - 16 по 5 лева в спарска.

Не няма точен час. На случаен принцип.

Ще можеш да играеш. До натрупването на 95 лева на профил. 40+55

# 2 291
Днес от 5 кода на КК- 2 по 5 лв. Знам, че сте го обсъждали, но тогава не участвах и не съм обърнала внимание. Имам досега 40 лв., ако заявя ваучер, после ще мога ли да продължа да играя с моя профил за още 45 лв.?
ДА

# 2 292
ДА
Благодаря!

# 2 293
Dormina, ще можете да играете за още 55.

# 2 294
Dormina, ще можете да играете за още 55.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт