Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 121 720
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 2 190
  • Пловдив
Днес от 5 кода 3*5. Още 15 лв и приключвам.

# 2 191
# 2 192
  • София

Харесах страницата, излезе съобщение :
"Кликни ТУК и харесай страницата ни във FB,
за да разбереш дали печелиш"

,но не разбрах печеля ли .

# 2 193
От Старопрамен звънят днес за  последно теглене , не пращат мейл ,ослушвайте се.

От какъв момер звънят имам пропуснато повикване

# 2 194
  • при късмета
Написах много гневен имейл на Фанси. Общо взето ги сиктердосах и им казах, че разбирам, че им е първа игра която организират, но можеше да се справят по-добре. Че е некоректно да искат всички бележки, а са длъжни те да посочат печеливша, нали те са я теглили. Иначе печелившите са изтеглени незнайно как, а непрозрачни игри, за мен са некоректни. От там режа и марката по същата причина.
Сега пак намерих играта, че бях изтрила отметката, списъка е променен, обаче пише, че са ме изтеглили на 08.08 Joy

ма ко, спокойно - на нас "ветераните" ще е с предимство Stuck Out Tongue Winking Eye
Е айде, де, чакам Joy А не тук да смуча топла кола, че нямаше студена, а бързам да я отворя

# 2 195

Харесах страницата, излезе съобщение :
"Кликни ТУК и харесай страницата ни във FB,
за да разбереш дали печелиш"

,но не разбрах печеля ли .
Можеш да спечелиш, ако гласуваш за някого от участниците.

# 2 196
От 0894705564 за Старопрамен.

# 2 197
  • Сливен
Имам още един въпрос ,с играта на Вафли Мура и Кауфланд- кое точно въвеждате като "Номер на касова бележка"?

# 2 198
  • при късмета
Имам още един въпрос ,с играта на Вафли Мура и Кауфланд- кое точно въвеждате като "Номер на касова бележка"?
Номера на касовата бележка е един и винаги е бил. Абсолютно винаги е на един ред с дата и час (само часа на някои го няма), над "фискален бон". На всички видове касови апарати, във всички вериги, изобщо на всяка

# 2 199
  • Сливен
Номера на касовата бележка е един и винаги е бил. Абсолютно винаги е на един ред с дата и час (само часа на някои го няма), над "фискален бон". На всички видове касови апарати, във всички вериги, изобщо на всяка
Много ти благодаря.А аз винаги се обърквам,кое трябва да въведа.Не знам защо така . Grinning Laughing

Само на една рецепта ли мога да гласувам,за Пикантина?

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 18:04 от сикрет

# 2 200
От 0894705564 за Старопрамен.

Не е съшия номер, но дано се обадят пак ако са от там де 😁или списък да качат

# 2 201
И мъжа ми си намери две капачки днес на плажа в Бургас. 2х5 лв., ,ноо има още много до лимита. Laughing Да видим ще може ли да събере за цял ваучер до края на играта, аз не съм регистрирала, не ми се занимава. Smile

# 2 202
Цитат
А за Пикантина-моля споделете,кой да подкрепим.

Напомням, че подобни призиви за гласуване са забранени в бг-мамма и водят до ограничване профила на потребителя. Моля, припомнете си правилата на форума.

# 2 203
  • Сандански
Хайде сега да видим кой е чел правилата на форума? ха
Май повечето на игрите не четат пък форума къде остава...

# 2 204
bubanka,
права си Blush
Скрит текст:
Несъзнателно наруших правилата, поривът да помогна на потребител,
който ми е симпатичен,се оказа по-силен.
Толкова ми е помагал форума, че спонтанно поисках и аз да помогна на "непознато другарче" Smile
Ивайло, че това ми е настолната книга, недей така Joy

Общи условия

Активация на акаунт