Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 121 909
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 2 295
За Пловдив

# 2 296
# 2 297
  • София
Ама тя продължава бе. Не се ли наяде лакомията пуста? Магазин ли има, що ли?
Не се ядосвам, то е толкова трагично, че е смешно Simple Smile Ама ще е хубаво от кумова срама поне да спре, че да има и за хората с по един профил, дето не могат да се докопат от нея.
Слави май реши да се покрие. Събра ЕГН и имена и отпраши. Кой знае в коя партия ще ни регистрира...

# 2 298
При поръчка в Спорт Депо, като въведете ваучера веднага ли ви се приспада от поръчката? Аз го въведох, натиснах продължи, но не ми се приспадна от сумата за плащане

# 2 299
При поръчка в Спорт Депо, като въведете ваучера веднага ли ви се приспада от поръчката? Аз го въведох, натиснах продължи, но не ми се приспадна от сумата за плащане
под полето за кода на ваучера има бутон приложи кода, така че ви при спадне сумата на ваучера и ще актуализира дължимата сума

# 2 300
под полето за кода на ваучера има бутон приложи кода, така че ви при спадне сумата на ваучера и ще актуализира дължимата сума
Много благодаря! Получи се!

# 2 301
Току що си изхарчих ваучера и ще си доплатя каквото трябва (не стигнах лимита, ама бях близо). Сега съм на 0 и ако мога, ще събера още - ако не, не Simple Smile

# 2 302
А в магазина показвате приложението с кода или го пишете на листче?

Моя приятелка направила 85лв, заявила си ваучер и написала кода на ваучера на листче, тъй като въвеждала през компютър в офиса, а не през телефона и съответно на телефона няма приложението.. И сега ще се запътваме към физически магазин, надявам се няма да има проблем, че е на листче.

# 2 303
Че сайта си работи.Дори спечелих днес
Супер, честито! Страхотна награда, много я искам. На мен ми се оправи сайта, регистрирах се, общо 6 кода вкаран и все пише сори. Сега тези опаковки не ми трябват вече, нали?

# 2 304
А в магазина показвате приложението с кода или го пишете на листче?

Моя приятелка направила 85лв, заявила си ваучер и написала кода на ваучера на листче, тъй като въвеждала през компютър в офиса, а не през телефона и съответно на телефона няма приложението.. И сега ще се запътваме към физически магазин, надявам се няма да има проблем, че е на листче.
Аз разпечтах кода на лист, на едната каса не го разчете, но казаха, че преди малко имало същия проблем и опитаха на другата. Там мина. В mysprx може да се влиза и през браузър от телефон. Аз също не съм теглила приложение.

# 2 305
Ако си достигнал 95 лева и регистрираш пак кодове може ли да ти пусне пак печалба.

# 2 306
Не, само на друг профил.

# 2 307
  • София
Да се похваля с чанта от играта на МегаМол Grinning

# 2 308
Аз как изчислих покупките в Спорт депо,та имам да доплащам 44 стотинки. 😂 Поръчах на малката маратонки Адидас,раничка и шапка с Мини,за мен едно портмоне и ги наместих.
И тук да благодаря на Малко сладко коте! 🌺🤗

# 2 309
  • Nesebar
Здравейте ,имам проблем със поръчката въвеждам три ваучера и ми изписва поръчката не може да бъде изпълнена не отговарям на условията на този ваучер .Има ли ограничение колко ваучера да се въвеждат.

Общи условия

Активация на акаунт