Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 121 634
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 2 355
От 6 кода днес 2*5 лв. (пак си е нещо, кой ти ги дава, човек трябва да се радва и на малките неща) Simple Smile

# 2 356
Аз съм 50:0 в Морени.Много искахме слушалки за детето,но се отказваме.
В спаркс успяхме да съберем 95лв на моя профил и още 20 на мъжо и ни стигат,но пък още не сме избрали,за какво да отидат и ще поизчакаме.

# 2 357
  • София
Хора спрете да и обръщате внимание. Колкото повече и отговаряте, тя толкова повече се наслаждава. Предлагам да спрем всички да и обръщаме внимание и ще спре да се хвали и да демонстрира простотията си.

# 2 358
  • София
Вече си мисля, че само си измисля тази. То за толкова профили цялата фамилия трябва да има по 4 телефона. Поне. Simple Smile
Честно казано съжалявам такива хора. Независимо дали е истина, или не, да го обявяваш толкова пъти на всеослушание, си е търсене на внимание. Значи в реалния живот е невзрачно същество, което живее сив, скучен живот. А ако е и истина, хората са го казали по-добре от мен - г@3 глава затрива Simple Smile

# 2 359
  • Перник
Мен лично не ме дразни по никакъв начин, по скоро ми е забавна.
Аз в Спаркс успях да докарам до 50лв, надявам се да успея до края да заявя 95. Но каквото такова.

# 2 360
  • София
Имам едно въпросче за mysparx. Ако не греша, навремето се виждаше колко опит имаш в момента (като цифри, не само като лентичката, която е сега). Имало ли е такова нещо, и сега възможно ли е да разбера колко точно ми е опитът като цифрово изражение?

# 2 361
някой хора са ми много странни, /не само във форума и в реалния живот/ като се "изфукаш" с огромна заплата, която всички знаят, че няма как да взимаш, със спечелени 1000+ лв от спаркса / в конкретния случай/ … и т.н. - това какво точно удовлетворение ви носи, че някакси не го разбирам … нито ще завиждам, нито ще "ме стопли", нито пък вас "ще стопли" …. но както каза Малко Сладко Коте явно в реалния живот са доста невзрачни и си търсят просто внимание

Не ходя до метро, но може би заради игрите "ще трябва да се домъкна" Laughing до там

Нямаше да събирам точки на Верея, но сега с хлапето сме в къщи и се оказа, че успяхме да съберем за купичка. Не е лоша.

Нищо не чакам в момента, време е за нови игри и награди  Laughing

# 2 362
Имам едно въпросче за mysparx. Ако не греша, навремето се виждаше колко опит имаш в момента (като цифри, не само като лентичката, която е сега). Имало ли е такова нещо, и сега възможно ли е да разбера колко точно ми е опитът като цифрово изражение?
Върху лентичката за месеца има число, не знам дали съм разбрала правилно въпроса ти

# 2 363
  • Сливен
Под профилната ти снимка . Както е написала mimsim-едни червени лентички са,пише месеца и опита 

# 2 364
На 26 август за първи път регистрирах три капачки на майтап всичките ми даде по 5лв и викам на една приятелка, те всичките печелят хД  да си вземем 20 коли и готово. Засега имам 50лв, намерих си стари капачки понеже събирам, днес нищо. 
Да питам, че ми е чудно, ако на моя профил ги докарам 95лв и ако и мъжа ми има примерно 40лв. Може ли двата ваучера в една поръчка да се сложат?

# 2 365
  • Sofia
Чета в темата за чашите на Милка, но я видях в едно магазинче и много ми хареса. Купих продукти за 10 лв. и нищо. В магазинчето имаше няколко чаши и няколко кутии. Вчера видях, че играта я има във Фантастико и пробвах и там, дадоха ми скреч карта и спечелих кутия. Момчето на касата каза, че имат само някакви десерти от наградите, не и чаши или кутии. Даде ми скреч картата и каза да минавам да проверявам, но видях, че тя свършва днес играта. Смятате ли, че мога да взема кутия от това малко магазинче, въпреки че печелившата карта не е от тях?

# 2 366
  • Сф
Спаркса ми изписа, че съм достигнала седм.лимит.Някой беше питал, но не обърнах внимание.Сега чак след 7 дни ли ще мога?
Много странно, аз на ден по макс 3,4 въвеждам.Колко е той?

# 2 367
  • в края на града
Преди се виждаше, да, като цяло число. Сега с новия облик на сайта го няма, има само графика месец за месец. Може би с годините числата на натрупания опит са станали прекалено големи, затова са избрали този вариант...

# 2 368
На 26 август за първи път регистрирах три капачки на майтап всичките ми даде по 5лв и викам на една приятелка, те всичките печелят хД  да си вземем 20 коли и готово. Засега имам 50лв, намерих си стари капачки понеже събирам, днес нищо. 
Да питам, че ми е чудно, ако на моя профил ги докарам 95лв и ако и мъжа ми има примерно 40лв. Може ли двата ваучера в една поръчка да се сложат?

Може да използваш всички ваучери в една поръчка.

# 2 369
нужно ли е да се пазят капачките от кока кола ?

Общи условия

Активация на акаунт