Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 84 706
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 050
Здравейте, някой да си е купувал миксера/робот от тази седмица? Имате ли представа дали е планетарен?

# 1 051
  • Мадрид / София
Към момичетата, които са в Испания, при вас има ли бадемово брашно?
При нас няма, то пудра захар няма, та камо ли бадемово брашно. Май само кокосови стърготини има. Общо взето е бедно от към сладкарски изделия за торти и сладкиши.

# 1 052
В Испания наблягат на месцето:blush:

# 1 053
имах небллагоразумието да не си взема обяд и минах през лидл. естествено, взех котидж. адски е вкусно, просто мммм. понеже нямаше нищо интересно, а ми се ядеше месно, взех от някакви пушени франкфуртери на промо. ами много са вкусни.

# 1 054
Roza111 рецептата за кваса е от Интернет напишете в гугъл домашен квас има си инструкция какво тр да се прави и търпение разбира се,свекърва ми каза че отнема 1/2 седмици да узрее
Миксера го загледах и аз,никъде не видях дали има функция да се върти купата,другото което не ми хареса е ниската мощност 600w ми се струва доста слабо за такъв уред,ми той чопъра ми е с такава мощност....

# 1 055
Имам подобно изглеждащ миксер на Делимано (подарен ми е, не съм си го избирала) и е само 300 w, върши някаква работа, разбива белтъци на сняг напр., значи лидълския не е толкова зле като мощност - двойно е все пак

# 1 056
  • На морето!
600W е Нутрибулет, който и хранителен екстрактор, така че за миксер 600 са си екстра.

# 1 057
  • Мадрид / София
В Испания наблягат на месцето:blush:
Сигурна ли си?

# 1 058
Не успях да намеря инфо и ще питам.

Знаете ли авокадото в мрежа дали  ще го върнат (някой ден). От няколко месеца го няма, а предни години не съм купувала и не знам дали просто лятото не го зареждат...

# 1 059
Ципурка взех.

И чипсове за дЯтето...на 1.20....

# 1 060
  • София
Не успях да намеря инфо и ще питам.

Знаете ли авокадото в мрежа дали  ще го върнат (някой ден). От няколко месеца го няма, а предни години не съм купувала и не знам дали просто лятото не го зареждат...
Пуснаха го миналата година,ако не се лъжа в началото на лятото. Може да не му е сезона сега, изчезна юни и аз чакам да го пуснат. Но да видим на каква цена ще да е.

# 1 061
  • велико търново
Вземи си био мая. Така ще е по-здравословно отколкото със сода.

Аз правя по тази рецепта, но определено на ръка ми се получава доста по-добре:
Вода 270 мл.
Брашно 500 гр.
Масло 3 с.л. или 30 гр. масло
Мая 1/2 с.л.
Сол 1 ч.л.
Захар 1 ч.л.
Каква е тази био мая? Може ли снимка, производител?

# 1 062
  • shumen
Кви са тия чипсове на 1,20?Да ида и аз да взема,че моя все търси.

# 1 063
Лидълските....които са на 1.69 лв принципно, сега са намалени...
Детето е при баба си и оня ден купили от оня с мустака (Прингълс)...та им се карах че такъв скъп са купили....😄...като в Лидл има и евтин....

# 1 064
  • София
Много ни харесаха скаридите, пак ще взема тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт