Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 84 654
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 065
При нас имаше от голямото авокадо на 1,29лв.,само днес.И пак кошове с твърда цена,всичко беше страшен катун.Иначе дежурния пазар и обичайните неща.

# 1 066
Бива ли така. Не са ми оставили от детските екипчета номер 92, ни едничко... Cry Както и да е, детето не е голо.
Натоварихме с ММ от гръцката седмица, каквото ни видяха очите.  hahaha И айсбег на промоция.

# 1 067
Не знам дали сте го коментирали

# 1 068
  • русе
Сет за Гирос ,колко питки има?

# 1 069

Рязко ми прилоша Wink моето уж е на 2 ама вече чува петела. Още си играе като луд с топчетата от К.
А тоя чипс като го видя и ми изтръпва езика. Веднъж беше толкова силен, че чак ми беше станало лошо от него.

# 1 070
Вземи си био мая. Така ще е по-здравословно отколкото със сода.

Аз правя по тази рецепта, но определено на ръка ми се получава доста по-добре:
Вода 270 мл.
Брашно 500 гр.
Масло 3 с.л. или 30 гр. масло
Мая 1/2 с.л.
Сол 1 ч.л.
Захар 1 ч.л.
Каква е тази био мая? Може ли снимка, производител?

Био мая има в DM, в био магазините и на био щандовете в хипермаркетите.

Леле, сякаш съвсем скоро беше като събирахме хладилника. Тази година нямам финансова възможност, но и се надявам, че голямата ми дъщеря вече е по-умна. Малката на 2 изобщо не разбира от колекции.

# 1 071
Тез боклуци (стикита - микита) трябва да ги забранят със закон!

# 1 072
Напълно подкрепям! Ясна е целта - стимулиране на продажбите, но се замислям това как се отразява на начина на мислене на децата, които от малки свикват с този метод на пазаруване (за портфейла на родителите няма нужда от коментиране изобщо)
За протокола-  тези плюшчета ще се събират с точки, 5 точки -1 играчка, а 1 точка е за покупка мин. 20 лв ( ясно е срещу колко оборот получаваш нещо, което я има, я не реална стойност 5-10 лв...)

# 1 073
аман от боклуци. аз на моите деца съм казала, че не събираме такива неща, който иска да се тръшка, хич не ми дреме. отдавна го приеха и дори не отварят дума.

# 1 074
  • Пловдив
Ама никой не ви кара да ги купувате тия щуротии!Не може ли да обясните на децата и толкоз?Може и с благородна лъжа...че лелята не дава всеки път, свършват или нещо тем-подобно  Grinning

# 1 075
Нямам предвид някого конкретно, а прилагането на този начин на пазаруване- когато масово се прилага този метод, често от различните вериги, децата от малки могат да свикнат с това и да го намират за напълно нормално. Всеки може сам да се грижи за своите деца, но начинът на поднасяне не е ли аналогичен например на масовото прилагане на други неща, като медийното облъчване с негативни новини- много го намират за дразнещо и си изключват телевизорите, но медиите променили ли са се🤔 съжалявам за оф-а

# 1 076
Здравейте!
Някой купи ли мляното мраморно месо? Заслужава ли си?
Аз чакам мидите в петък.
Купих електрическа острилка - доволна съм Simple Smile. Но цветните моливи не ми харесаха - триъгълни са, но дебели. На детето не са му удобни. Ще купувам отново комплект на Мапед. Тетрадките също не ми харесаха.
Филето от сьомга беше хубаво - от миналата седмица, тази ще се купува лаврак и/или ципура.
Царевица за варене има ли още? На пазара за съжаление не се намира.

# 1 077
  • Пеликания
Ако има царевица, най-вероятно няма да е млечна. При нас вече я ожънаха Grinning

# 1 078
Според вас анцузите за момчета от утре дали ще стават за кльощави??Grinning

# 1 079
Опитахте ли гиросите в тарелка? Дали е жилаво месото?

Общи условия

Активация на акаунт