Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 903
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 345
  • Мадрид / София
Има консерва печен боб, нали го хвалехте.

# 346
Аз също взех английски сладолед и съм много доволна,обичам ванилов а и този ми е по млечен от много други които имат силно изразен сметанов вкус..чакам аз италианската седмица ..

# 347
Лаковете само си харесах.
Външната батерия е слаба,5000 е нищо,аз имам 20 к за 25 лв.,от тукашен магазин за техника.

E то да работи пак е нещо. Моята изобщо не работеше.

# 348
Лаковете само си харесах.
Външната батерия е слаба,5000 е нищо,аз имам 20 к за 25 лв.,от тукашен магазин за техника.
Лаковете не струват - взех си от К такива и ги изхвърлих. Не обичам лакове като блажна боя и съхнат много бавно, дори с изсушител.

# 349
  • Варна
Харесах туристическите обувки и якетата. Някой купувал ли е от предишни пускания? Чорапи съм купувала и съм доволна

Интересно ми стана БИО кленов сироп.... все едно био мед или мармалад... смешна работа с това БИО

# 350
БИО свинЦко има ли в Лидл Joy

# 351
Харесах туристическите обувки и якетата. Някой купувал ли е от предишни пускания? Чорапи съм купувала и съм доволна

Интересно ми стана БИО кленов сироп.... все едно био мед или мармалад... смешна работа с това БИО

Не е все едно изобщо. Био мармалад ще да е от био плодове.

# 352
  • Асеновград

Туристически обувки имам от преди 5 години два чифта много съм доволна.При последното пускане пролетта си взех нови, но нещо не са ми ок, тежки и твърди. Трябва да се видят.

# 353
Най-мутантски изглеждащите моркови видях в био магазин преди години и това ми излекува мераците за био завинаги. 😁 Едни лимони останаха и то не защото са "био", а защото са ядливи, за разлика от другите, които са силно химически и неядливи и има разлепени листовки в магазините, изрично указващи това.

"Био свинско" и аз търся. 😄 Не ме кефи да се наям с чумави пържоли, па макар и неотровни.

Аз също взех английски сладолед и съм много доволна,обичам ванилов а и този ми е по млечен от много други които имат силно изразен сметанов вкус..чакам аз италианската седмица ..
Това ми е най-сметановият сладолед от всичко, което съм опитала през живота ми И без да ме зашеметява от сладост. Всеки ден преглеждам камерата, за да видя дали ще мога да вместя още една кутия, но няма да стане. Така съжалявам, че не е постоянен асортимент. В понеделник при нас нямаше човек, който да не е взел кутия, когато аз пазарувах.

# 354
  • София

Не е все едно изобщо. Био мармалад ще да е от био плодове.
Добре, а био меда как го изчислиха ,следили са къде ходи всяка пчеличка?

# 355
Да не говорим как се подсигуряват био вода и био въздух за каквото и да било, но колкото да се покрият официалните изисквания, винаги ще се измисли нещо за на хартия. В крайна сметка става въпрос за мнооооого пари. 🤑

# 356
Точно това имам предвид. За разлика от меда, мармалада е ясно, че е био. Иначе меда по принцип всичкия си е био.

# 357
Има значение къде се намират пчелите за хубавия мед. Не е все едно дали пчелите са покрай Челопеч, Елаците, мините в Стара Загора или покрай Трън, където предприятия няма, примерно. Няма как да следят всяка пчеличка, но те пчелите не летят на 100 км. Този откъде точно е и колко био е, не знам, те си знаят. Но съм съгласна, че "био" понякога е пресилено.

# 358
  • София
Да кажа и аз за лаковете, взех такъв от ДМ и беше ужасен, въобще не изсъхваше с часове, ставаше дебел пласт и ми оставаше по обувките - лесно ес изчисти от тях, но ноктите ми изглеждаха ужасно, три пъти му дадох шанс. Нямам специални изсушители, слагах само топ лак отгоре и не съм слагала обувки по 3 часа. Явно има някакъв номер как да се сложи и с какво да изсъхне, но аз не открих как става и си купих направо нов, обикновен.

# 359
Тези Флормари съхнат точно като блажна боя. Бях взела 4 като ги пуснаха, и ги разкарах.

Общи условия

Активация на акаунт