Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 908
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 360
Тези сметани животински ли са? Не успях да намеря информация.

# 361
Да, животински са.

# 362
Уж са животински.
По-нискомаслената стои по-гъста от 30%-ната...доста странно.

Изпуснах печките. Няма при нас а ми трябваше. Да помоля да кажете има ли при вас нейде...та да изискам от Цоче да ми препрати...плийс.

# 363
Гъстотата се определя и от сухото вещество в млякото, не само от маслеността.

# 364
Тета, къде, каква е тази печка? Сега пак гледах, ама не видях. За фурната ли питаш? Ще проверя при нас.

# 365
  • Буркина Фасо
БИО свинЦко има ли в Лидл Joy
само такова предлагат  hahaha

Има значение къде се намират пчелите за хубавия мед. Не е все едно дали пчелите са покрай Челопеч, Елаците, мините в Стара Загора или покрай Трън, където предприятия няма, примерно. Няма как да следят всяка пчеличка, но те пчелите не летят на 100 км. Този откъде точно е и колко био е, не знам, те си знаят. Но съм съгласна, че "био" понякога е пресилено.
пчелите не ходят на паша където е мръсно. био-то при меда може би идва от други показатели.

# 366
Дали?
Първо прочете, после пишете.
Дори по телевизията се оплакваха пчелари, че им умират пчелите. Защото не ходят където не е чисто?!
Това, което съм написала е част от условието. Важно е и как се обработва след това медът. Не мога да напиша всичко тук, темата е друга.
https://stoletnika.eu/article/bio-pchelen-med-zashcho-da-go-izbe … kva-e-razlikata-1

Тази сметана навсякъде с различни цени ли е? Вчера взех на 1.19лв., но имаше само 6 бр.

# 367
  • Буркина Фасо
Дали?
Първо прочете, после пишете.
Дори по телевизията се оплакваха пчелари, че им умират пчелите. Защото не ходят където не е чисто?!

пчеларите се оплакваха и ще се оплакват заради пръскането с отрови. аз не видях някой да се оплаква, че завода или мината са виновни за мора по пчелите.

# 368
Нямам намерение да си губя времето с безсмислени спорове с Вас, има google, четете, ако сте функционално грамотен.

# 369
Аз не разбирам какво толкова се припада по този мед....био био
..да речем че е био. Полезен - като знам как в пчелините наливат захарен разтвор на пчеличките....май да ги хранят..

Да, за фурнатя питах. Джобния формат...

# 370
  • Буркина Фасо
Аз не разбирам какво толкова се припада по този мед....био био
..да речем че е био. Полезен - като знам как в пчелините наливат захарен разтвор на пчеличките....май да ги хранят..

Да, за фурнатя питах. Джобния формат...
ква фурна бре? дай да я видя.

# 371
  • Шумен
Английският сладолед е хубав.С най-висока масленост млечен сладолед  на пазара  е  Пломбир - руски, украински. Наистина много добър.

# 372
Сладоледът с корнуелска сметана ми е любим...много сметанов. Рядко хапвам...ама все от него.

Руските ги опитах....не ми харесаха. Изключая един шоколадов с трюфели на клечка...ама не е нещо уау изобщЕ..

Ми фурна бе...без котлони. За свинЦкото ми трябва... Как да я дам като я нямам...

# 373
  • shumen
Тези туристически обувки много тежки бяха при предния пускания.

# 374
  • Буркина Фасо
Ми фурна бе...без котлони. За свинЦкото ми трябва... Как да я дам като я нямам...
абе то и микровълновата е фурна без котлони, ама....
ако щеш  hahaha
аз се мъча на заразено свинско. био е.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт