Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 87 750
  • 1 288
  •   2
Отговори
# 435
В пластмасови кофички. На охладените витрини са.

oф, виж им и на тях състава, не са съвсем читави. пробвах маслините с аншоа в кенче, хич не ми харесаха....
откъде купувате сега бадемовото брашно?

# 436
Маслините в кутийки за еднократна употреба са най-бъкани с химия.

# 437
  • shumen
Аз взех предния път и се свари за 30 минутки.

# 438
  • Буркина Фасо
защо вариш маслините?

# 439
защо вариш маслините?

За бульон. Аз първо ги мия като гъбите, после им махам ципата. Костилките оставям, полезни са, а и децата ги обожават.

# 440
Свари се царевичака. Аз си измих зъбака и не мога да потвърдя от първо лице, но мъжовете ядат. Малкият каза да му остържем зрънцата в чинийка Rolling Eyes
Консерва що не взеха...

# 441
В пластмасови кофички. На охладените витрини са.
oф, виж им и на тях състава, не са съвсем читави. пробвах маслините с аншоа в кенче, хич не ми харесаха....
откъде купувате сега бадемовото брашно?
Вярно ли!? Dizzy Face Отгоре е лепнат оранжевият етикет -30% и затова не съм видяла, а и не заподозрях. Какво пък може да са им бухнали. Тук няма аншоа, примерно, че да консервират екстремно. В магазина ще погледна. Аман значи. Вече се преместих от Есмара в колекциите на Пепъртс не от неядене, а от тичане из цяла София за нормална храна.

# 442
Свинското и то ли ти е противопоказно.
Маслините каламата в буркан нямат добавки...само зехтин, вода, оцет и трапезна сол.
Няма нужда да тичаш из целия град.

# 443
Месото ми е екстра и се обичаме с него всеки ден. Но оцет не мога.

# 444
Зеленчуци яж..тиквички, сезонни разни. Аз като Манчев де...и розови домати и т.н.

# 445
Ооо, ям аз, даже дразня народа с моя апетит. Но маслините са ми страст от дете - за хубава маслина и до Гърция пеш тръгвам. Simple Smile

# 446
Парфюмчетата на Лидл от 6-7лв 50 мл с траен аромат ли са? Има два вида- в синя опаковка и в златиста опаковка. Не зная дали обясних ясно за кои става въпрос.

# 447
  • Асеновград
Парфюмчетата на Лидл от 6-7лв 50 мл с траен аромат ли са? Има два вида- в синя опаковка и в златиста опаковка. Не зная дали обясних ясно за кои става въпрос.
Не са два а четири.Двата малко по скъпи.За цената си са много добри, стига човек да си хареса аромат.Другата седмица единия е намален https://www.lidl.bg/bg/p/chestito-na-imenicite/damski-parfyum-ma … me-glamour/p27811

# 448
Панайоти, благодаря за отговора! Видях, че са четири, но само двата вида имаха тестери(златистия и синия) от 6,50 или 6,60лв. По- скъпите бяха с по едно празно, изветряло шише най- отпред, нито спомен от аромат и не посмях да рискувам. Този от линка с какъв аромат е? По- тежък или по- свеж?

# 449
  • Асеновград
Панайоти, благодаря за отговора! Видях, че са четири, но само двата вида имаха тестери(златистия и синия) от 6,50 или 6,60лв. По- скъпите бяха с по едно празно, изветряло шише най- отпред, нито спомен от аромат и не посмях да рискувам. Този от линка с какъв аромат е? По- тежък или по- свеж?
На мен лично не ми допада .Някъде в по старите теми имаше писано на кой е реплика.Потърси в търсачката.Доста са коментирани. https://www.bg-mamma.com/?topic=637402.285

Общи условия

Активация на акаунт