Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 87 751
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 450
На мен ми харесва. Както и другия в ръбатото шише-Съдънли нещо си. И двата съм имала...трайни са .

Тези двата в синьото и другото шише за които питаш обаче нямям спомен.

Намери в друг лидл тестери и си прецени. На сляпо не се купува парфюм.

# 451
Благодаря за линка!

Благодаря и за съвета, Тета! Синият беше с остра миризма, златистият с по- ненатрапчив, мек аромат.

# 452

защо вариш маслините?

За бульон. Аз първо ги мия като гъбите, после им махам ципата. Костилките оставям, полезни са, а и децата ги обожават.
[/quote]

Аз не разбрах - бульон от маслини за какво служи и костилките как се ползват

# 453
Стефан Нагала и Ваня Костова пиеха бульон от костилки, срещу диабет. Май.

# 454
  • shumen
Маслините не варя,а царевицата.

# 455
  • София
Парфюмчетата на Лидл от 6-7лв 50 мл с траен аромат ли са? Има два вида- в синя опаковка и в златиста опаковка. Не зная дали обясних ясно за кои става въпрос.
Не са два а четири.Двата малко по скъпи.За цената си са много добри, стига човек да си хареса аромат.Другата седмица единия е намален https://www.lidl.bg/bg/p/chestito-na-imenicite/damski-parfyum-ma … me-glamour/p27811
Имитация е на Шанел Моадмоазел. Аз си го харесвам .

# 456
Днес купих 2 универсални капака- един за мен и един за подарък. И вкъщи гледам, че и двата имат дефекти по силиконовите рингове- единият има цепнато което се вижда отвън, а другият има като липсващи парчета отвътре (близо до стъклото). Всичките ли са така??? Утре ще ходя да сменям, но този път ще погледна по-добре. Иначе изглеждат добре направени и удобни тези капаци....
Мернах, че шоколада с малини е с нова опаковка.....Взех мицеларна вода- синя, но се изненадах неприятно, че няма  никакъв тоник! Нямаше и мляно свинско от промоцията- имаше само бележка, че не могат да осигурят артикула поради голям интерес.....Сиренето което исках също го нямаше....Поне топлопушена риба имаше и кисело мляко.
Топлопушената риба от промоцията- само първите 3 ли се таксуват с намалението? Ако се вземат 2 Х 3 бр. пак ли важи? Не става много ясно от брошурите.....
Флумастерите за рисуване хубави ли са? Тази цена ок ли е за такъв артикул?
Иначе корнуолски сладолед, бонбони с мента, капаците, някои обичайни неща и около 50 лв на касата...
Беки8, аз съм много доволна от лаковете на Флормар от тази серия- имам доста, покривни са, а и точно такива като блажна боя си ми харесват (мога да им слагам брокати отгоре, перлени полупрозрачни и т.н.). Но моите са купувани на бройка, а не от комплектите от 7 броя. Съхнат ми много бързо с мигновено съхнещия топ лак на Перфект, слагам база, 2 пласта от лака, понякога брокатен лак отгоре, топ лака. Нямам лак който да ми съхне бавно откакто съм с този топ лак. Дано и лакчетата от комплектите са същите, макар да ми е странно, че точно в Лидъл ще ги има... Smile
П.С. Ние също сме доволни засега от влагоабсорбатора, трайно намали % влажност, всъщност, след първите няколко дни пускам предимно по малко в режим пречистване на въздух. Първите 2 дни в контейнера имаше по 1,3 литра вода за около 4 часа работа (това от една-единствена стая). Дано се справя добре и в по-студените сезони.
А някой спомня ли си кога пускат препарата Бауфикс за мухъл, този който не мирише? Септември или октомври беше?

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 01:41 от dolce miele

# 457
Тези фулмастери са с мек връх като четка. Не са обикновени.
Мин.година взех по погрешка за училище.... мислех че са обикновени, но детето ги хареса и ги оставих. Вкъщи си ги ползва.

# 458
  • Бургас
Здравейте!Интерисува ме зехтина, който предлагат  в Лидл -Olive Pomace oil,подходящ ли е за готвене и по -специално за пържене?

# 459
  • София
Ето цитат от един здравен сайт във връзка с това кои зехтини са подходящи и кои - не, за пържене:
Скрит текст:
"OLIVE OIL или PURE OLIVE OIL представлява смес от рафиниран и зехтин Extra Virgin, който придава цвят и вкус, характерни и за натуралното маслиново масло. Той може да бъде използван за готвене!

LIGHT OLIVE OIL също е добър вариант за пържене като мазнината може да се използва и няколко пъти, без това да вреди на здравето, което отново е предимство пред слънчогледовото олио.

Най-евтината и достъпна маслинова мазнина е POMACE OLIVE OIL. Произвежда се от маслиновата маса, останала след първия добив на масло. Понякога е смесен с малко количество Extra Virgin. Този зехтин също е подходящ за приготвяне на топла храна.
Напълно натурален продукт е EXTRA VIRGIN. Той е с най-високо качество. VIRGIN също е студенопресован и напълно натурален зехтин, който бива произвеждан от маслини с по-ниско качество.
Нерафинираният зехтин е отличен за сурова консумация и може да се добавя към салати и студена кухня, както и да бъде използван в козметиката. Но с него не бива да се готви. Зехтинът е богат на антиоксиданти и други полезни вещества, които при обработка губят своята ефективност."

# 460
  • на морето
Аз царевицата я слагам с листата, но отрязвам отгоре косата в микровълнова за 4-5мин. Става като варена, беля я и намазвам с масълце и поръсвам със сол, ммммм.....

# 461
  • Пловдив
Парфюмът имитация на Мадмоазел е направен 1:1 и беше много траен в началото. После стана някак по-нетраен, но с няколко подновявания е ок Simple Smile
Сега ги гледах в гръцкия Лидл...парфюмите са по 3,99 Е.
2л пр.мляко е 1,69 Е. Ще ги стигнем, де Stuck Out Tongue Winking Eye

# 462
  • София
Аз моят от Гърция си го купих ,толкова е и в Холандия, само при нас е 10лв, е това е .

# 463
Парфюмът имитация на Мадмоазел е направен 1:1 и беше много траен в началото. После стана някак по-нетраен, но с няколко подновявания е ок Simple Smile
Сега ги гледах в гръцкия Лидл...парфюмите са по 3,99 Е.
2л пр.мляко е 1,69 Е. Ще ги стигнем, де Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега ли да тръгвам ..... за стигането де  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 464
  • Асеновград
В Гърция не само са по евтини ,но и в постоянния асортимент има по голям избор.Аз ползвам само този вече , от Гърция https://www.lidl.it/it/Cien-Profumeria.htm?articleId=8636 А и системно там пускат други марки парфюми на акция.

Общи условия

Активация на акаунт