Лидл 130 - Августовска отпускарска

  • 84 161
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 915
  • Мнения: 8 001
То няма нужда да гледам съдържание. Всеки знае, че вафлите са пълни с хидрогенирани мазнини.

# 916
  • София
  • Мнения: 4 208
Леле, хора, как ги ядете тези вафли, на мен са ми безумно сладки, явно ги тъпчат с подсладител, та после ми горчи в устата. Пробвала съм тези с тахан, отврат също. По-добре тахан халва с хляб, навремето ни даваха в училище. Локумените горе-долу стават, стига да са пресни.

# 917
  • Мнения: 4 412
Казвам като едно време защото ми се доближават повече на вкус на вафла,а не ми бие на палмово и т.н,не съм яла вафли с кокосово масло или лимец като дете няма как да дам такъв пример...

# 918
  • Мнения: 75 318
Сметанките ще са намалени до средата на септември.

Взех и аз чушкавици.

Леми, как ги пълни с кайма...може ли да не я минавам първо на тигана каймата?

# 919
  • Мнения: 4 412
Тета аз правих така чушките без да запържвам каймата изобщо не ми харесаха сега си ги правя както си знам и си свиркам...

# 920
  • Мнения: 75 318
Оф....явно ще трябва да се развъртя. А толковааа ме мързи Joy
Надявах се на някой мързелив начин, уповавайки се на максимата: "Накарай мързеливия на работа, че да те научи на акъл" Joy

# 921
  • русе
  • Мнения: 1 360


Тези са ни любими

# 922
  • Мнения: 75 318
Без ориз ще са моите...

# 923
  • София
  • Мнения: 5 586
Аз си правих чушките с кайма и карфиол, пролетта и ми харесаха. И днес си взех бадемово брашно ,но не от България
 Тук в немско е 3.50лв, обаче нямаше Формил и ще умра от яд, във Холандия имаше, ама да слушам ММ ,сега тука не намерих.

# 924
  • Мнения: 7 966
Тета, съвет за чушки без ориз от мързелива "буля"
Скрит текст:
в суровото смляно месо (кайма) слагам настърган лук, настърган морков, наситнена чушка, настъргани домати, 1 с.л.кис.мляко с мъничко хл.сода, 1 яйце, стрита чубрица.Всичко в суров вид и пълня чушките.Може прави в тенджера варени или в тавичка с водичка запечени.

# 925
# 926
  • Мнения: 75 318
Тета, съвет за чушки без ориз от мързелива "буля"
Скрит текст:
в суровото смляно месо (кайма) слагам настърган лук, настърган морков, наситнена чушка, настъргани домати, 1 с.л.кис.мляко с мъничко хл.сода, 1 яйце, стрита чубрица.Всичко в суров вид и пълня чушките.Може прави в тенджера варени или в тавичка с водичка запечени.
Абе много неща слагаш....то за две манджи JoyJoy

Благодарско 😊
Ще видя утре как ще се събудя 😆

# 927
  • Мнения: X
Да де, за тези кръгли писах и на мен са любими, ама наведнъж ги хапвам аз, уж после няма да ям. Вкъщи никой не се дорежда до тях, голям егоист съм. Но ги има и в картонени кутии с мелница му викам на картинка два вида-с карамел и мед. На мен с карамела ми повече харесват и тях взимам.
Не им разбирам аз тез сложни работи дето са вредители. Знам, че с А-та не се купува, най-вредно било, ама то всички са с по няколко аааааа. Та само гледам трайността, то другото и толкоз дребно че не видя , трябва с лупа да ходя да чета, но и като не знам ... В хляба гледам да не пише глутен. Но вяра нямам и в другите, та..
Днес взех и от розовите домати дето са на промоция, че и доста се натоварих от тях да се не мина. Ми не са много добри, твърди са, не са баш както ги обичам, но в квартала и по-лоши има та и на това съм доволна. Правих сега салатка та ги опитах. Забравих за червения лук да пиша. Разкошен е, крехък, сочен, направо никога не съм попадала на такъв червен лук за салата. Силно препоръчвам.

# 928
  • Мнения: 41 686
Всичкият нормален хляб съдържа глутен.

# 929
  • Мнения: 24 520
По повод на течната сметана дето е намалена, някой скоро разбивал ли е такава? Помня че мярках някъде отзив че не се разбивала добре, а преди време си беше ОК, не знам в тези новите червените опаковки да не е различна някаква. Като количество идеално ме устройва за това, което ще правя, а и всякаква друга да взема пак би било налучкване, че такова нещо разбивам веднъж на високосна...

Общи условия

Активация на акаунт