Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 606
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте! Ще ми препоръчате ли течна сметана за крем за торта? Много рядко правя, взимала съм отдавна от Лидл една в малки червеникави кутийки, но сега май вече ги няма.

Има ги...но са синьо-бели с плодчета вече. 1.69лв. Търси ги до касите, до кокосовите стърготини.

# 76
Излезли са печелившите за ваучери.Мен ме няма,дано някой се похвали от темата 🤗
https://www.lidl.bg/polezno-info/igri-i-promocii/33x3000

# 77
Оле божке. Има една тема във форума за такива игри от различни фирми с награди. Там твърдят, че има някаква мафиотска групичка от няколко човека, която винаги е сред печелившите. И са посочили конкретните имена. Сега тук пак го има едно от имената - Пеньо Пенев. Сигурно в темата са гръмнали от възмущение отново, не ги следя вече. Звучеше ми странно, но щом НАП разбиха, сигурно всичко може.

# 78
Здравейте! Ще ми препоръчате ли течна сметана за крем за торта? Много рядко правя, взимала съм отдавна от Лидл една в малки червеникави кутийки, но сега май вече ги няма.

Има ги...но са синьо-бели с плодчета вече. 1.69лв. Търси ги до касите, до кокосовите стърготини.
Тази сметана е в нова опаковка с надпис Пилос 30%

# 79
Искам да напиша за разочарованието си от играта им и в тази тема, понеже предполагам, че четат техни представители.
Изобщо не е нормално във всяка тяхна игра да печелят по двама-трима от семейство Пеневи-Димитрови (или Димитрови-Пеневи - все едно). Има някаква измама и със сигурност им помага вътрешен човек!

Никога повече няма да се регистрирам в игрите на Лидл, след като се занимават с измами!

# 80
Ох, нИ мога Joy

# 81
Искам да напиша за разочарованието си от играта им и в тази тема, понеже предполагам, че четат техни представители.
Изобщо не е нормално във всяка тяхна игра да печелят по двама-трима от семейство Пеневи-Димитрови (или Димитрови-Пеневи - все едно). Има някаква измама и със сигурност им помага вътрешен човек!

Никога повече няма да се регистрирам в игрите на Лидл, след като се занимават с измами!
Това е добре да им се напише директно на клиентския е-мейл и във фейсбук и то от повече хора, които сте го забелязали и проследили във времето. Знам, че в другата тема се коментира от много време. Парите са техни, но да не лъжат хората, че всички пазаруващи участват на равно основание. Ако пък са измамени, да си направят разследване. Със сигурност не е нормално, то и слепите видяха, и глухите чуха за г-н Пеньо и сие.

Дали не е добре и към медиите да се подаде сигнал за въпросната групировка. Докато не се даде гласност, всички се правят на умрели лисици. Не знам дали сте го обсъждали в темата.

А тук някои се вълнуваха успели ли са да се регистрират или не...то печелившите вече ясни, има си постоянен списък на спечелилите, само регистрираните се променят. 😏

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 22:43 от soul81

# 82
Има ли още кокосови стърготини на 1,79 лв? Забравих да проверя.....

# 83
  • София
Какво странно има в печелившите?
Пенев и Димитров са доста често срещани фамилии в страната ни.
Вероятно е по-често Димитров и Пенев да печели пред Тъпчилещов и Карамихалев например.
Не ги защитавам, никога не се регистрирам за игри на различни компании.

# 84
Гризините със слънчогледови семки хубави ли са? Видях ги днес като нов продукт.
Ама много тъжно откъм асортимент напоследък в тоя Лидл. Какво се случва?

# 85
  • на морето
Сигурно сте коментирали холандските карамелизирани вафли, но аз съм нова в темата и не съм срещала коментари. Та искам да ги похваля, страшно вкусни. Струват 3,99 редовна цена, но си заслужават, защото са 400гр. Дъщеря ми  е в Холандия и каза, че са и любими. И там струват 1.60€. Септември ще ми донесе и ще сравня вкусовете. Ето ги

# 86
  • София
Холандските са по- хубави.

# 87
Благодаря за темата!
Напоследък съм пристрастена към чипса с кафяв ориз .
Бадемово брашно до скоро имаше при нас, вече няма.

# 88
Сигурно сте коментирали холандските карамелизирани вафли,
Скрит текст:
но аз съм нова в темата и не съм срещала коментари. Та искам да ги похваля, страшно вкусни. Струват 3,99 редовна цена, но си заслужават, защото са 400гр. Дъщеря ми  е в Холандия и каза, че са и любими. И там струват 1.60€. Септември ще ми донесе и ще сравня вкусовете. Ето ги

Понеже са ми голяма слабост, засега от всички опитани, Delicia original höllandischeButter-Karamell-Waffeln, носят ми ги от Германия /няма да си призная в какви количества/ са ми най-вкусни, усеща се ароматът на хубаво масло, карамелът...разкошни са. Но, това е и въпрос на вкус.

Скрит текст:

Сладоледените торти не се одобриха у нас, нито вкусът на сладоледа, нито комбинацията, нито ни заприлича на торта.
Английският сладолед ще пробваме, за пръв път го виждам.

# 89
  • София
Има ли още кокосови стърготини на 1,79 лв? Забравих да проверя.....
Имаше много, това  е за София.

Общи условия

Активация на акаунт