Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 550
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте. Може ли някой да сподели мнение са пликовете на Лидл, които се намират на каса, за опаковането на замразени храни. Никога не съм ползвала, а ги виждам непрекъснато. Предполагам някаква изолация се създава, за да се забави процесът на размразяване докато се пренесе продукта, но ме интересува дали са действително практични. Казусът е следния: Ще могат ли две кутии сладолед, поставени във въпросния плик, да оцелеят /да се разбира да не протече целия плик/, ако след най-малко 2 часа сладоледите ще може да се сложат във фризер и ще се охладят? 
Това е изолираща торба, не хладилна чанта. Може да запази продукта хладен, но не и замразен. Два часа няма как да съхраниш сладолед в нея. Два часа можеш да съхраниш сирене, кашкавал, охладено месо. И то ако не са на пряка слънчева светлина все пак.

# 61
  • Перник
Благодаря за новата тема! Simple Smile

Има го скъпия бекон Sad Поне при нас. ММ си го намери без затруднения миналата седмица.
У нас се хареса сиренето "Железница", въпреки че го взех с предубеждение, защото го виждам за пръв път и заради по-ниската цена.

За другата седмица - гащи Grin  В тази връзка, кога ще пускат бельо за по-големи (12- годишни) деца?

# 62
Сутринта минах набързо, но видях, че при нас няма бадемово брашно, нито етикет. Има обаче три вида шоколадов кувертюр, също някакви нови шоколади до 81 %-овите....

# 63
  • Варна
Сутринта минах набързо, но видях, че при нас няма бадемово брашно, нито етикет. Има обаче три вида шоколадов кувертюр, също някакви нови шоколади до 81 %-овите....

Скрит текст:
Бадемово брашно има в Метро

Заинтригуваха ме сирената от новата брошура. Сиренето Стилтън досега само с плодове съм го виждала - някой опитвал ли е натуралното?

# 64
Сладоледени торти във Фантастико и Кауфланд
В Лидл във фризерите понякога им бадемови торти, но те не са сладоледени

# 65
  • Мадрид / София
Относно изотермичните пликове - с тях можете да пренесете замразени продукти до 45 мин. И то при условие, че не е прекалено горещо.

# 66
Хайде и аз в новата тема. На мен ми признаха по-ниска цена по етикет преди около две седмици. Цената беше върху продукта и на етикета на щанда. На касата имаше разлика.

# 67
Винаги признават по'ниската цена. Това се води нелоялна практика и глобите са 1000лв и нагоре. Така че обикновено не правят проблем. И в Била и в Пикадили преди са ми признавали цената по-етикет.

# 68
  • София
Кленов сироп много ползвам  аз.

Бадемово брашно и аз питах не отдавна,но ц няма го.

# 69
  • Буркина Фасо
От днес има на промоция ранни картофи за 0,69 ст./кг. Какво ли ще рече това "ранни"- все пак е лято, не е пролет?
Ще ги погледна, и ако ми харесат- ще взема.

може би са български от по-високите райони на страната.
те се засаждат в края на март и сега излизат ранните. ако ги оставиш до към средата на септември ще станат нормални.

# 70
Внимавайте с новите продукти "на майстора" ли бяха на шефа ли, но със сигурност в руската салата майонезата е заменена с някакъв буламач не знм нишесте ли е или нещо друго. Има същият вкус като тази от 1 лв на К. Явно някой боклук е решил да замени нещата с боклуци. Втори опит. Първи опит с продуктите родна стряха ли бяха хлопа ми дъската ли са не  знам. Повечето нямат качеството на марките на чието място ги сложиха.

# 71
Връща се разликата при грешен етикет. Повечето вериги си им е политика.

# 72
Такава сладоледена торта имаше днес над фризера със сладоледите:

# 73
Здравейте! Ще ми препоръчате ли течна сметана за крем за торта? Много рядко правя, взимала съм отдавна от Лидл една в малки червеникави кутийки, но сега май вече ги няма.

# 74
Такава сладоледена торта имаше днес над фризера със сладоледите:

На мен не ми допада тази торта. Белият сладолед е по-млечен, а кафявият е изкристализирал, сякаш няма мляко, а само вода. Според мен като цяло е далеч от сладоледена торта.

Общи условия

Активация на акаунт