Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 84 412
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 45
И в Лидл и в Кауфланд винаги когато имам разлика от етикетната цена са ми възстановявали разликата. Освен веднъж в Кауфланд, когато бях близо до информация и показах разликата в етикета и тази на четеца. Тогава прибраха етикета, понеже бил изтекъл и казаха, че продукта бил на редовна цена..
Моя си грешка и не повтарям така повече. Първо през каса и после на информация.

# 46
Можело е да повикаш управител. Вероятно щеше да реши в твоя полза. В една аптека ми изиграха този номер. Управителят също се направи на умряла лисица. Не ми се занимаваше повече, просто спрях да пазарувам от тях. Но Лидл си пазят клиентите, било е приумица на касиерката.

# 47
въпросът е не какво правят, а дали имат задължение.

# 48
  • Бургас / UK
Ако на някой от Бургас му трябват чушляците в саксийка, има на Лидл до автогара Запад.Имаше и много мрежички за пране.
Купих си стойките за цветя на колелца-дървените , малко напукана едната от долу, но ако сгъне ще я върна, запазих си бележката.
Следващата седмица ще си купя такер ,ако го сваря де, че ми трябва спешно  Mr. Green

# 49
  • София
От днес има на промоция ранни картофи за 0,69 ст./кг. Какво ли ще рече това "ранни"- все пак е лято, не е пролет?
Ще ги погледна, и ако ми харесат- ще взема.

# 50
  • Бургас / UK
От днес има на промоция ранни картофи за 0,69 ст./кг. Какво ли ще рече това "ранни"- все пак е лято, не е пролет?
Ще ги погледна, и ако ми харесат- ще взема.

Аз преди малко купих от тях ,за "ранни" не знам , но са малко калнички, но ми харесаха и взех.Имаше "мити" , но бяха по-скъпи ,но не обърнах внимание на цената им,понеже бях нарамила от другите. Peace

# 51
  • Мадрид / София
При нас практиката е, когато е сменена цената (по-висока) и етикета не е сменен на касата се таксува по-ниската цена. По някога се налага справка с по-високо стоящия за упълномощаване на действието от страна на касиера.
В конкретния случай касиерката си е решила на собствена глава да не действа така. Не мисля, че е въведен нов ред.

# 52
В друга страна от ЕС направиха абсолютно същото, таксуваха ме на по-ниската цена. Вероятно е да има законово задължение и за стоки, не само за услуги. А иначе важно е И какво правят, а не само какво са задължени. И точно защо Лидл правят много повече, отколкото са длъжни, ме връщат при тях отново и отново, както и си затварям очите пред някои неща, които не са много за харесване.

# 53
Някой има ли отзиви за стъклените дъски за рязане 2 в комплект, които ще се предлагат от следващата седмица?
Имам ги, но не режа върху тях, а ми седят на плота и върху тях кафе машина, туба с вода и т.н. Леля ми ги ползва да меси на тях, реже, всичко прави- не са мръднали . Моите са на 1г, нейните на 2може би 🙂

# 54
  • София
Черешите струват ли си цената?

# 55
Да, много са хубави.

# 56
  • русе
Замразени сърца не намирам вече за втори път?
Лятото спират да ги зареждат ли?
Сладолед skir  не ми хареса,никакъв вкус😡

# 57
  • Over the rainbow
Здравейте. Може ли някой да сподели мнение са пликовете на Лидл, които се намират на каса, за опаковането на замразени храни. Никога не съм ползвала, а ги виждам непрекъснато. Предполагам някаква изолация се създава, за да се забави процесът на размразяване докато се пренесе продукта, но ме интересува дали са действително практични. Казусът е следния: Ще могат ли две кутии сладолед, поставени във въпросния плик, да оцелеят /да се разбира да не протече целия плик/, ако след най-малко 2 часа сладоледите ще може да се сложат във фризер и ще се охладят? 

# 58
За 2 чАса ще стане на чорба. Яз съм пренасяла с ГТ...но в рамките на 20 мин.от излизане от магазина.

# 59
Видях един въпрос за сиренето - от Лидл съм вземала Милбона в метална кутия, харесва ми, а също и гръцкото краве вакуумирано сирене Пилос, ако трябва да избирам само едно от двете, може би второто (но това вече е само въпрос на лично вкусово предпочитание)

Общи условия

Активация на акаунт