Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 84 687
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 020
Ето една бърза, лесна и сполучлива рецепта за хляб от 100% брашно от лимец със сода за хляб:
500 грама брашно от лимец /еднозърнест или двузърнест/,
2 чаени лъжички захар /кафява/
1 чаена лъжичка сол /хималайска или морска, смлени/
4 супени лъжици зехтин
1 чаена лъжички сода за хляб разтворена в 1 супена лъжица оцет
500 милилитра вода
Сместа се разбърква в изброената последователност и се изсипва във форма за кекс (подходяща тавичка или каквото прецените – става във всяка форма, само печенето се редуцира, ако се правят соленки във форма за мъфини).
Пече се 1 час на 180 градуса в предварително загрята фурна.

# 1 021
Здравейте ,
включвам се с един бърз въпрос , постоянен артикул ли е бадемовото брашно в Лидл ,понеже вчера проверих не го намерих , та има ли смисъл днес да ходя в друг магазин да проверявам пак ?

Много благодаря.

# 1 022
  • София
В нашия никога не е имало, нов е, на няколко месеца, но досега бадемово брашно не е имало, всеки път поглеждам.  Някои момичета са писали, че в техните има периодично.

# 1 023
Зависи от филиала и града.
В София например има кокосово брашно на био щанда. При нас никога не е имало. Явно не сме переспективен филиал....което си е явна дискриминация, амаааа...

# 1 024
Кокосовото брашно е супер като цена и качество, при нас /Вардар СФ/ е на био щанда, да, взех в събота -2,40 лв.
Не знам цените в различните фантастико дали са еднакви, но при нас плодовете и зеленчуците са много по-скъпи във Фантастико, и доста често има увехнали, както и във всички хипермаркети. Но напр. събота взеха разкошни тиквички от Ф.-0,79 лв, и страхотни червени чушки от лидл -1,79.

# 1 025
За пореден път се убеждавам в лошата връзка магазини и клиентски телефон. Сутринта бяхме в съседен град по работа и лекари с детето и в техния лидл мернах при старите промоции от лапмите за бюро от преди месец и нещо, исках да взема още една с крушката с фасунка от този вид. Имаха поне 4 броя от този вид и още по няколко от другите модели, бяхме се поохарчили по лекари и парите не ми стигнаха да я взема и други неща напазарувахме и си рекох, че ще звънна по телефона да ми изтеглят към нашия филиал. Преди час им звъннах и ми казаха, че виждали, че има 2 бройки, но можели да бъдат дефектни личеше си им, че не им се занимава, и смс дойде с предлог, че наличностите били изчерпани. Направо нямам думи, да го закриват тоз телефон, само ходят да заблуждават хората.

# 1 026
  • Пловдив
И при нас в Пловдив не съм видяла кокосово брашно...

п.п.Да кажа, ако незнаете, че голямото масло Пилос е намалено Simple Smile и че още ме е яд що не взех от Био маслого когато беше наполовин цена.Много е вкусно.

# 1 027
Аз да се оплача. Взех по една тарелка ущипци и средиземноморски кюфтета. Развалиха се и двете 3 дена преди да им е минал срока на годност. От магазина до нас са 5 мин и толкова са стояли на топло. В хладилника стояха един ден и си промениха цвета и засмърдяха ужасно. Дано не съм отровила уличните котки.

# 1 028
Аз отдавна купувам само пилешко Росо. Никакво друго месо от там по същата причина. Старо е винаги при нас.

# 1 029
Flowers Hibiscus благодаря

Похвалвам много новите банички с кайма.
Харесвам такива и ми беше любопитно да опитам от тези.
Единственото, което не ми допада е цената им...
Топла ли беше баничката? Онзи ден взех две, студени бяха и бяха ужасни 😩 а тези с изварата подкови и студени важат 😁

# 1 030
# 1 031
Когато я купихме беше студена,да. Но аз си я врътнах както е в тарелката в микровълноата. Ядох я в къщи  Simple Smile

# 1 032
  • София
За пореден път се убеждавам в лошата връзка магазини и клиентски телефон. Сутринта бяхме в съседен град по работа и лекари с детето и в техния лидл мернах при старите промоции от лапмите за бюро от преди месец и нещо, исках да взема още една с крушката с фасунка от този вид. Имаха поне 4 броя от този вид и още по няколко от другите модели, бяхме се поохарчили по лекари и парите не ми стигнаха да я взема и други неща напазарувахме и си рекох, че ще звънна по телефона да ми изтеглят към нашия филиал. Преди час им звъннах и ми казаха, че виждали, че има 2 бройки, но можели да бъдат дефектни личеше си им, че не им се занимава, и смс дойде с предлог, че наличностите били изчерпани. Направо нямам думи, да го закриват тоз телефон, само ходят да заблуждават хората.
Може ли снимка на желаната лампа, да знам за какво да гледам като обикалям (из София).  Peace

# 1 033
  • shumen
Аз взех баничка,но я топлих и така я ядох.Иначе беше студена и ми се стори доста твърда.

# 1 034
  • Асеновград
Уф с тези промени в подредбата на моменти ме отказват от пазаруване.Въртях се като муха без глава да търся кондензираното мляко.Първо трябваше да се ориентирам къде са сметаните ковертюра и прочие огледах целия рафт едно по едно и няма/ преди беше до спрея сметана, и тази за торти/ накрая го намерих до кафетата.Така мразя да кръстосвам по сто пъти магазина докато събера всичко по списъка, заради разместени места на стоките.

Общи условия

Активация на акаунт