Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 856
  • 967
  •   1
Отговори
# 210
Може ли линк, че не сещам въобще за какво говориш?

# 211
Заповядай:
Скрит текст:
За нестарателната жена и неотсервираната чиния:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1134593.150
А тук са спящите отделно, заедно с цитати за нациите, които спят заедно и доказателства колко много това вреди на секса:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1135377

# 212
Къде съм писала в тези теми?
Разбрахме се Grinning

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 15:37 от YouDontOwnMe

# 213
Я чакайте малкооо... сънувала ли съм или снощи четох един "паралия", чиято жена не го желае...?

# 214
  • Sofia
Прехвърлиха го в темата за изневерите. Ама той май, така или иначе, спря да пише.

# 215
Изтървала съм сеира. Може ли линк към тази тема.

# 216
# 217
Да, голям шок беше да имам известяване за над 500 непрочетени мнения в тема в която не съм писал. Направо си помислих, че са ми хакнали профила и е станало страшно. А то снощните постинги тук са били преместени.

# 218
  • Русе
Защото пак се дават акъли как да правим мъжете щастливи, но без да е нужно да е взаимно. Та питам на примерно 20 свирки в колата колко пъти партньорът се сеща да върне изненадващо жеста?
Такива жестове джентълмените връщат в двоен размер.Sunglasses
Ако нивото на хигиена на двамата е високо, не виждам проблем. Аз съм го правил многократно. Но ако тя ми откаже подобна услуга наистина много ще се разсърдя - в такива случаи реагирам доста импулсивно. Sweat Smile

П.С. Aurora добре го е обяснила. За съжаление повечето жени НЕ са като нея.Rolling Eyes

# 219
Аз питам за конкретно описаната ситуация. Едва ли някоя двойка си засича кой колко е пускал език.
Да разбирам ли, че ти си ощастливявал по този начин приятелките си многократно в колата?

# 220
  • Варна
Какви са повечето жени, фригидни или
не са достатъчно предразположени?
Отделно ако всяка изпълнява пълна
програма с всеки, дали ще има
сериозни кандидати?

# 221
  • София
"наистина много ще се разсърдя"
Мамин златен Joy

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 18:48 от Не се сърди, човече

# 222
По-тихо, де. Може и да реагира отсега "доста импулсивно.".

# 223
Калояне, повечето жени са такива, каквито са. Имат си партньори, или пък си нямат, то си е тяхна грижа. Евентуалните изневери на мъжете им - също. Добре че се яви дамата с клишетата, да даде насоки кое как се прави, че иначе - не знам.

# 224
  • Пловдив
По-тихо, де. Може и да реагира отсега "доста импулсивно.".
И какво ни дреме на нас? Не сме длъжни да го търпим.

Общи условия

Активация на акаунт