Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 991
  • 967
  •   1
Отговори
# 345
Ами ето, и преди не е бил, става повече асексуален. Ако чак сега ти светват лампите за различията и разминаването, потърси причини и в себе си.
Много е притеснителна лекотата с която публично се обсъждат интимни отношения, така сякаш иде реч за въпроси, касаещи битова техника.

# 346
  • Monaco
Мъжете си трият хронологията... А самият секс качествен ли е? Тоест свършва ли бързо, грижи ли се за твоите нужди, прави ли любов с теб или просто е механично... Има ли нещо, което той желае, а ти не му го даваш или обратното? Може би отговорът на въпроса ти се крие именно между завивките..

# 347
  • Sofia
Охо, ама той поначало човечецът не си е падал много по секса – с това трябваше да започнеш...

# 348
  • Варна
С подобно статично начало, как се
възпламенява страст не знам и не
искам. Но определено влияе на
самочуствието на жената.

# 349
Ама това не е липса на сексуално желание.
С тези анонимни постове, няма как да се реагира. Аз съм имала такова преживяване, Анонимна ако иска да ми пише. Достатъчно лични неща споделих публично, сексът определено е едно от нещата, които не бих разнищвала в публично пространство, така че -има лични съобщения, за който иска. Въпросът понякога е лесно решим.

# 350
  • Monaco
Аз съм дала съвет по темата и в никакъв случай не е било със заповеден тон. Не разбирам защо така се хиперболизира и изкривява всичко. Нормално е, хора сме, имаме различен поглед над нещата, но чак свободни съчинения за моя живот се измислиха из постовете тук. Моето мнение е такова, защото имам много приятели мъже, които са ми споделяли за проблемите си в личен план, аз също имам опит и реших да дам свежа идея. Последната ми идея и мисъл е, че някой трябва да ми завижда. Не винаги в една двойка е възможно да се прави стандартен секс. Ако имате рискова бременност например и не можете и да искате, според вас кое е по-добре да се прави? Да държим мъжът 9 месеца на сухо или да пробваме с орална любов или анален секс, който е безопасен стига партньора да е опитен и внимателен. Аз не виждам нищо лошо в съвета ми за разнообразие, а и има ситуации които го налагат.

# 351
  • София
Да, номер 1. Ако жената има рискова бременност, няма да й е до това Joy
Сакън Мунчо да не остане незадоволен. Вместо да мисли за жена си, да се чуди къде да си го тикне. Май тролваш, аз се отказвам.

# 352
  • Monaco
И да няма рискова бременност, много мъже не желаят да правят секс с жените си от страх да не загуби детето. Аз съм в две групи и на двете ми деца и майките там са споделяли, че мъжете им отказват секс, особено когато коремчето си личи. Коментирали сме много по темата. Имам приятелка, която ми сподели, че си мисли, че мъжът и не я намира за привлекателна, защото е напълняла по време на бременността. От година и половина не са правили нищо. Мъжът и започна да пие и за малко щяха да се разделят. Имайте го в предвид, че това отчуждение може да доведе до депресия.

# 353
  • Sofia
AuroraC ми звучи като превъплъщение на Манекена.
Естествено, че няма нищо апокалиптично, ако мъжът постои малко без секс, когато се налага. Няма да му се спаружи и окапе оная работа, споко. Едва ли има бременна, която гори от желание да я напъват в задния отвор, 'щото не можело в предния.

# 354
Свирка в колата, и какво друго беше. Това съвет ли е, или просто твой скромен опит, от който никой не се интересува?

# 355
  • Monaco
Дренка, ти от името на всички ли говориш? Това беше доста злобно изказване. Аз мога смело да кажа, че няма мъж на който тази идея да не се харесва или който би отказал. А ако ти намираш, че ти е под нивото си остава само твой проблем.

# 356
  • София
Другите просто не са живи, за да кажат.
С вашите филми си представих бременна в 8я месец, която не може да си върже връзките, но в името на любовта се е превила в движеща се кола, да поплюнчи малкия мунчо Joy

И на мен Аврора ми звучи като мъжки трол.

# 357
Не, от свое име говоря, ама и не смятам, че някой се вълнува от моя сексуален живот, ти не четеш какво става в темата ли?

# 358
Моят мъж не обича никакъв секс в колата, тясно и неудобно било.

# 359
  • Варна
Може и в асансьор, от новите.

Общи условия

Активация на акаунт