Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 973
  • 967
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Тези с харемите са по-често в Близкия Изток. Братанчо явно за маце с дръпнати очички си мечтае. Гледал е филмчета за гейши и конкубинки, та въздиша ли, въздиша... Simple Smile

# 406
  • Варна
Нали мъжете сте практици и рискови
играчи? Силно ме впечатли екранизация на творба на Г.Марков - "Жените на Варшава". Сюжетът е по реален случай.
Съдбовна среща, между мъж - авантюрист и самотен старец (овчар).  
Младият разказва любовните си преживявания и емоции, пътувания.
Сблъсъкът на две противоположни съдби завършва със самоубийство на стареца, осъзнал безсмисления си, изгубен живот.
Препоръчвам го на меновете.

Последна редакция: сб, 17 авг 2019, 18:52 от Viviana91

# 407
Брат, аз като гледам, не е тази тема за теб. Я пак погледни заглавието... Simple Smile (Не исках да те обидя с това за харемите, в никой случай...) И не искам да казвам кофти неща като за прогнозата на астролога вчера, но може в конкретното прераждане човек въобще да не срещне истинската си сродна душа, която може да не се е преродила по същото време изобщо. Но човек трябва да бъде оптимист... Flowers Four Leaf Clover

# 408
  • София
Нали мъжете сте практици и рискови
играчи? Силно ме впечатли екранизация на творба на Г.Марков - "Жените на Варшава". Сюжетът е по реален случай.
Съдбовна среща, между мъж - авантюрист и самотен старец (овчар).  
Младият разказва любовните си преживявания и емоции, пътувания.
Сблъсъкът на две противоположни съдби завършва със самоубийство на стареца, осъзнал безсмисления си, изгубен живот.
Препоръчвам го на меновете.

Оф, мистичните брътвежи на подлогата на бай Тошо....намери и ти какво да те впечатли......

# 409
  • Варна
Не, сюжета - контраста на различните животи ме впечатли. Иначе автора е слаб.

# 410
  • Русе
Е, докато е млад човек какво има да прави освен да лашка...
Философските разсъждения да си ги пази като стане на годините на стареца. Дядката пък и се самоубил...все едно е забравил какви ги е вършил и той докато е бил млад.Rolling Eyes

# 411
  • Варна
Kaloyan, самоубива се точно защото не е бил с жени, а с овце, гонейки стаж и награди. А другия, млад герой е пътешествал и живял на макс.

# 412
Калояне, не знаеш какви ги е вършил като млад. Аз служих с един овчар в казармата и на караули когато съм се засичал бодърствуваща смяна с него сме си разказвали разни случки от живота и съм го разпитвал за неговият живот и живота в селото му. Били сме млади, но на него голяма част от живота му беше минала сред овцете. Напролет се е качвал с овцете в колибата в планината и до есента там. Не жени, ами хора почти не е виждал. Той трудно поддържаше разговор с мъже пък какво остава за жени. Освен това беше и помак, а при тях няма такива свалки на каквито сме свикнали ние.

Последна редакция: сб, 17 авг 2019, 22:12 от The_Third

# 413
Kaloyan, самоубива се точно защото не е бил с жени, а с овце, гонейки стаж и награди. А другия, млад герой е пътешествал и живял на макс.

Надали обаче пътешественикът е бил интимен с толкова овце, колкото овчаря. Тъй че нещо друго ще да е, не незадоволен нагон на младини.

# 414
Брат, аз като гледам, не е тази тема за теб. Я пак погледни заглавието... Simple Smile (Не исках да те обидя с това за харемите, в никой случай...) И не искам да казвам кофти неща като за прогнозата на астролога вчера, но може в конкретното прераждане човек въобще да не срещне истинската си сродна душа, която може да не се е преродила по същото време изобщо. Но човек трябва да бъде оптимист... Flowers Four Leaf Clover

Ah, зодии ли, астролози ли, какво е, не съм по тези неща, но моето мнение е, че всеки трябва да намери този, който съответства на неговото ниво, иначе не ми изглежда честно, ако не е така. Тези, които плюят по жените - плюват и по останалите хора, и деца, иначе претендират за стойностна жена - еми... не, не може. И затъват в мечтите си.

# 415
  • София

Нали разбираш, че такава тъпотия в живота просто няма?
Че дори в 16 век са имали седенки и са ергенували, и всеки млад си е минал по пътя на младостта?
Преработката на фантасмагорията Марков я прави след като го пускат да замине зад граница, като ѝ придава политическия привкус- овчарят с овцете и наградите е в соца, където ни младост, ни жени има, докато младият е с единия крак в капиталистическия рай.......

# 416
  • София
Не съм запозната с произведението, но абсурТ, ти пък не бъди буквалист. Малко хора ли има отдали се на нещо друго и занемарили любовния си живот. Сега дори е много видимо сред младите хора. Всички са нанякъде, всеки иска да "успее" и после се чудят къде им е младостта.

На Калоян не му обръщайте внимание, той е трол.

# 417
  • Русе

Нали разбираш, че такава тъпотия в живота просто няма?
Че дори в 16 век са имали седенки и са ергенували, и всеки млад си е минал по пътя на младостта?
Преработката на фантасмагорията Марков я прави след като го пускат да замине зад граница, като ѝ придава политическия привкус- овчарят с овцете и наградите е в соца, където ни младост, ни жени има, докато младият е с единия крак в капиталистическия рай.......
Правилно. Иначе и аз се радвам, че съветските капути загубиха Студената война и им се разпадна скапаната комунистическа държава, която държеше под робство 15 републики, а и цяла Източна Европа вкл. България.
Иначе сюжет всякакъв може да се измисли и украси, не е нужно да се копира 1 към 1 със случката от реалния живот. А в него дядото със сигурност се различава с нещо от описания герой.

# 418
една връзка е 99% секс, колкото и инфантилно да звучи. И нежеланието за такъв при мъжа често е свързан с липсата на доверие.
Ха ха ха ха..... Брех.

Най-недоверчивият мъж, с когото съм имала отношения, е бил най-сексуален.

Смешно стана тук.

# 419
Вивиан91, може ли да постнеш линк към въпросното произведение?

Общи условия

Активация на акаунт