Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 966
  • 967
  •   1
Отговори
# 525
Калояне, в България не може. В други части на света - да. Преди години проучвах въпроса и с изненада установих, че мъжете могат да бъдат възбудени чисто механично и да се осъществи полов акт, против волята им. За целта трябва да са вързани, за да не могат да избягат Simple Smile

# 526
  • Русе
Абе не знам, ама за мен е невъзможно да ме върже например някоя мустаката милфка 60+ и да се възбудя. Няма начин изобщо да ме накара да вдигна самолета при такива обстоятелства. Sweat Smile
В такива случаи ще бъде осъдена по други текстове от закона (говоря за България и нашата правна система).

# 527
  • София
Абе не знам, ама за мен е невъзможно да ме върже например някоя мустаката милфка 60+ и да се възбудя. Няма начин изобщо да ме накара да вдигна самолета при такива обстоятелства. Sweat Smile
В такива случаи ще бъде осъдена по други текстове от закона (говоря за България и нашата правна система).

Ох, нищо не започва с теб или днес......
Преди повече от 40 години в Попово съдиха и осъдиха 3 момичета, които бяха успели да завържат за едно дърво техен съученик, да го възбудят и да му вържат пениса в основата.
Бяха го оставили така цяла нощ.

# 528
Калояне, знаеш ли какво означава милф?

# 529
  • Русе
Да. Знам, че не е точна, но за другата дума, която обикновено пиша, бях заплашен от модератор с бан, така че не мога да я използвам. Но те хората се досещат...Nerd

# 530
  • Варна
Мустаката пенсионерка е вариант.Joy

# 531
След като знаеш, как така, хем е милфка, хем не може да те възбуди?

# 532
  • София
След като знаеш, как така, хем е милфка, хем не може да те възбуди?

Лесно- мъртъвците не стават.......

# 533
  • София
🤣

# 534
Към ключ отиват нещата с този спам и нападки от детската градина 😁 Дръжте се готино 🤗

# 535
Ами няма да им мълчим на заяждачките, я Simple Smile
Пък и те нали за това висят по цял ден във форума, да "заколят" словесно някой мъж. Само не разбирам, защо не се вслушват и в малкото мнения от мъже тук.
По темата - скучно може да ти е, когато отсреща стои комплексирана жена, тя знае само как да контрира, мърмори и е сърдита на себе си за липсата на късмет с мъжете (къде е белия принц, мамка му)

Последна редакция: вт, 20 авг 2019, 00:51 от Анонимен

# 536
Не че цитирай тогава,  де. Направо ме захвърли в киреча, до отворения акъл. Не ми се примиря от скука.

Излишна докачливост.

# 537
  • Пловдив
Подценен или унижен. Наскоро разбрах за развода на познат. Познавам добре и двамата. Жена му имаше амбиции,  но и лични провали. Тя си мислеше, че е станал импотентен.  Той твърдеше, че скандалите го дистанцират. Сега е с друга, по - спокоен и активен , във всяко отношение . Млада тръпка и осезаема промяна .

Като каза импотентен се сетих за най-добрият ми приятел. Той е голям Дон Жуан, още като дете преследваше момиченцата в махалата. Та той има едно правило, когато се сваля с някоя и тя в началото на запознанството му каже, че мъжете мислят само за секс, той не прави секс с нея. Може да излизат, да ходят на почивки да правят каквото и да е заедно, но без секс. Тя накрая решава, че или е гей или импотентен, а той не е нито едното от двете.
И голям праз, че не прави секс. Какво доказва? Иначе жената е права, ама той напук да е отгоре.

# 538
Доказва и, че тъпото клише не е вярно.

# 539
  • Пловдив
Доказва и, че тъпото клише не е вярно.
Ама то е вярно, той си го е мислил като сваля мадамата.

Общи условия

Активация на акаунт