Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 918
  • 967
  •   1
Отговори
# 585
Историята стана откровено гнусна. Mask

# 586
За мен дискутираната история е тотално нелепа и измислена. По мое мнение, приятелят на The_Third яко го пуска по пързалката, само ми е странно защо вторият му вярва безпрекословно, че даже дава за пример въпросната случка.

От една страна я помня историята, когато се занимаваше с въпросната. От друга както казах сме приятели твърде дълго и си знаем кътните зъби, а и той не е от хората, които лъжат по принцип.

# 587
То и според Клинтън свирките не са секс., 😂

# 588
Този е от мъжете, които разкават. Станало- нестанало пича разказва още докато е с нея ... ха ха хааа, добре че не е попаднал на мен. От високо като се пада много боли.

# 589
  • София
Досега говорих с него по телефона. Каза, че тези, които го изтърсват това клише са доста и винаги го е дразнело, а за тази въпросната с морето каза, че не е имало секс, единствено свирки му е правила.

Е, отработила си е морето, завалийката!
А, аз жена и половина я изкарах...... Joy

# 590
6510, естествено самостоятелността, с изградени трудови навици и помощта са присъщи за всеки нормален индивид. Аз визирах липсата на качества - воля, решителност, предприемчивост, усет. Адски неглижирам типаж, който очаква команди, напътствия, инструкции, списък или подтик за елементарни  решения.
Неволно бях слушател на секс. напъни на подобен индивид.(съседи)  Ами освен солиден градус и аудиостимул с Васко Кеца, имаше команди, от рода  - наляво, не там, плесни, захапи, събуди се  и т.н., със съпътстващи критики . Явно се е затруднил в търсене на еротични точки, въпреки навигацията. Joy

Права си, имат да се учат от чеченският лидер, ако има защо. За пример е. Wink

# 591
  • София
Така са устроени жалките комплексари. Подразнила го с изказване и вместо да прекратят отношения, той се пробва да я "наказва". Сега ще види тая като говори така за мъжете и секса, никакъв секс няма да види.
Както казах, комплексар. В един момент на жената може да й стане много приятно да я водят по почивки, да си се такояанс други и хич и да не я закача. Joy

# 592
Явно въпросът е в дефинициите на понятията. Thinking

# 593
Този е от мъжете, които разкават. Станало- нестанало пича разказва още докато е с нея ... ха ха хааа, добре че не е попаднал на мен. От високо като се пада много боли.

Какво щеше да направиш в сходна ситуация?

# 594
The_Third, заради такива като приятеля ти вече започвам да се дразня и аз, защото правят лоша услуга на всички.
Тази мацка ще стане по-зле от държанките, ще търси още импотенти за безплатните й екскурзии, като дори няма да и се налага да се предлага. Заради такива льольо е такова положението с днешните милениалки/

Аз също високо оценявам компания на определен вид жени, дори повече от секс, но никога няма да стимулирам с екскурзии една жена заради компанията й, най-малкото защото смятам, че моята компания е качествена.

Сега се сетих, че и аз познавам и аз един такъв галантен комплексар, който дава сумати пари за да "завладява" женските фантазии и го раздава като Ал Пачино в "Усещане за жена", само дето повече прилича на Евгени Минчев Smile

Българският мъж е много прост и си заслужава съдбата, за пореден път се убеждавам.

# 595
  • Варна
Bratan, ChampagneTrophy
"Мацката "е задухала благодарно, вместо да си замине достойно, с  вид оправдание. Евтин пазар.

# 596
Аз също високо оценявам компания на определен вид жени, дори повече от секс, но никога няма да стимулирам с екскурзии една жена заради компанията й, най-малкото защото смятам, че моята компания е качествена.

Сега се сетих, че и аз познавам и аз един такъв галантен комплексар, който дава сумати пари за да "завладява" женските фантазии и го раздава като Ал Пачино в "Усещане за жена", само дето повече прилича на Евгени Минчев Smile

Кой каквото притежава в душата си - това притежава, не можеш да се измъкнеш от себе си. Естествено, че е много смешно, ама много смешно в това да си мислиш, че можеш да впечатлиш някоя жена, от която не се впечатлява точно от това, с каквото и да притежаваш, надявам се, че ме разбрахте какво искам да кажа. Винаги съм го казвала и ще продължавам да го казвам, че отношението е най-важното, поне за мен, защото от отношението му и към самия себе си, и към другите - говори много за него.

# 597
Третият, кефи са май твоят приятел. Доказал се като голям мъж там дето плюе.! Хахахах. Егаси и глупаците на тоя свят!   

# 598
  • София
Разбира се, че отношението е най- важно. Дори в теми за пари, където жените биват обвинявани като меркантилни, пак става дума за отношение. Щото една не съм видяла да се оплаква от мъжа си, който взима малка заплата, но си дава залъка за нея и детето ИМ. Simple Smile

Просто препратка, тъй като и екскурзиите спадат уж към материалното, но по време на една ваканция много ясно де виждат черти на характера.

А тоя, дето хем плюе жените, хем си ляга с тях, е мижитурка. Третият, да не си ти, че ни снасяш информация толкова подробно, че и за това сте си говорили току- що по телефона Laughing

# 599
  • Русе
Егати хитрушата. Води я на почивки, плаща й всичко...но без секс. А тя да си върти гъза по цял ден и да дефилира по улиците (колко яка мацка съм). На такива не бих им подарил дори цвете за 8 март ! Nerd

Общи условия

Активация на акаунт