Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 877
  • 967
  •   1
Отговори
# 675
Нина, ще се сети. Мъжете са физически по-силни, затова малко домакинска работа няма да ги изтощи дотам да забравят секса. Simple Smile После същият човек нали преди това е живял сам и си е домакинствал (освен ако не е взет директно от майка му). Simple Smile

Хахаха, добре го каза, но в това число влизат и децата. Много е сложно един мъж да се захване да гледа детето му, нали? Чаaaк ще се разплача. Grinning

# 676
Мен един час игра с племенниците ме изморява повече от 1 час тежък спорт Simple Smile

Жените са наши бавачки и учителки в ранна възраст, тъй като те самите са като деца, фриволни, наивни, и късогледи – с една дума, те са просто едни големи деца през целия си живот, нещо като междинна стъпка между детето и възрастния човек. Погледнете как една жена играе с дете, как танцува с него и му пее, след това се замислете какво един мъж (с най-добрите намерения на света!) би направил на нейно място.   -  Артур Шопенхауер 

# 677
Уффф, безобразие. Не ти, Шопенхауер.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2019, 19:00 от Lorelada

# 678
  • София
Затова не си взимайте мъже от майките им.  Joy

И преди съм казвала, никога не съм имала мъж, който е безпомощен и не може да си направи 2 яйца. И винаги много се чудя, четейки из форума как някой не можел да си пусне пералнята.
Струва ми се кроманьонско.

# 679
Абе, я гърч!

# 680
  • Sofia
О, моят мъж е хиляди пъти по-голям лигльо от мен. Laughing Жлеби се постоянно, прави нелепи физиономии, издава странни звуци.
Аз съм си мрачна и злокобна особа, с леден поглед. Изобщо, лигавщините и глезотиите не са ми по вкуса – да ги правя аз, де, на мъжа ми маймунджилъците не ме дразнят.
А около чужди деца не мога да вирея – когато някоя майка с пискливото си чаве се паркират до мен в парка или на друго обществено място, се изнасям на мига. Simple Smile

Според мен, в днешно време жените носим много по-мощен мъжки заряд, а пък господата масово са феминизирани. Няма лошо, балансът си остава.

Така че Хер Шопенхауер да ходи на майце си. Simple Smile

# 681
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Изобщо не съм чела темата, само първия пост и вероятно ще повторя нечие мнение, но моето лично такова е, че след време жените и мъжете в една връзка се отпускат и напълняват или спират да обръщат достатъчно внимание на външния си вид.
И ако това не пречи на сексуалното желание при жените, то на мъжете оказва влияние.
Силните половинки продължават да обичат жените си, но да не са привлечени сексуало от тях. Друга причина е, че често, жената започва да се доказва на мъжа, колко по- голям мъж е от него и това със сигурност скапва всякакво желание...

# 682
  • София
И аз не обичам много много чужди деца. Е, има такива, които ми пълнят душата, тогава се разтапям, но като цяло ги оценявам като хората, нищо че са малки. Има и свестни, умни, будни и сладички, има и нахални, пискливи и с кофти маниери. Абе, като при възрастните.

# 683
  • Sofia
А, Catcher, един човек да срещна, който мисли като мен. Laughing Считах се за "изрод" досега, задето смятам, че децата са просто умален вариант на възрастните и не всичко им е простено...

# 684

И ако това не пречи на сексуалното желание при жените, то на мъжете оказва влияние.

Глупости. Това някой мъж го е казал. И жените предпочитаме младото и стегнато тяло пред разпуснат, дърт и пръдлив тюфлек. Просто не се лигавим толкова и живеем в реалността.

# 685
  • София
Aa Black, това си е здрав разум. Stuck Out Tongue
За сметка на това се спирам на всяко кученеце и котенце, да им се радвам, да ги галя. Някои ги и гушкам. (иии до тука със здравия разум Joy).

# 686
О, моят мъж е хиляди пъти по-голям лигльо от мен. Laughing Жлеби се постоянно, прави нелепи физиономии, издава странни звуци.

Е, женените мъже днес са се превърнали в мекотели. Реално нищо друго не им остава освен да пуфтят и им е криво. Едната от болестите на цивилизацията и новите идеологични течения.

Една комшийка се беше скарала с мъжа си преди месец някъде и от терасата му викаше "И какво ще направиш, мууухльоо, какво бее".
Та така Simple Smile

# 687
Кетч, децата нямат бълхи, а животните понякога да. Wink

# 688
  • София
Някои имат. Метафорично, разбира се.  
А за животните взимам мерки, все пак гледам и съответно, имам препарати. Животните са беззащитни, освен това. На чуждите деца какво да им правя, освен да им се усмихна и да ги закача, акп са приятни.

Един бивш имаше малка сестричка. Е, това дете още на 5 си личеше колко е умно и добро, вежливо и възпитано. Сега е свястна и будна тийнка с готини интереси, а не уайт траш. Wink.

# 689
Под нови неща какво разбираме - нови по-секси гащи или тройка да речем? Thinking Изразявайте се ясно. Smiley Не се разбира какво препоръчвате.
Да,разбира се!Може да пробвате и тройка,може да го доминирате,това все по често се среща,като сексуална фантазия,която мъжете желаят да опитат, в днешно време.Може да опитате и да се направите на непознати,да си уредите среща в заведение,и после на хотел и много други.
Просто използвайте въображението си.Има толкова много начини,за да подобрите секс и възбудите интерес у партньора Ви.

Общи условия

Активация на акаунт