Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 806
  • 967
  •   1
Отговори
# 765

Мъжете,обичат разнообразие,любопитни са,искат новости в секса.Но никога няма да тръгна да споделят със своята половинка,че желае да бъде доминиран например,или желае да бъде изчукан с пенис колан от жена,и още много такива примери.Поради простата причина,че може партньорката му да помисли подобен тип желания за Ъпсурдни и да му се изсмее,което ще е доста унизително за него.За това,на мъжете им е много по лесно да споделят подобен тип фантазии и желания с непозната.И от там вече тръгва проблема с липсата на сексуално желание.
Вие почнахте да разтягате едни локуми,да натяквате,че причината е само и единствено визията и т.н.

Даваш съвети тип Космополитън.

Това с пенис колана съм го чула само от един мъж, но той си казваше и си знаеше, че е бисексуален.

Ти май по принцип изхождаш от позицията, че тук са събрани вмирисани на имамбаялдъ лелки-домакини, които сгъват чорапи по цял ден и, ако изобщо правят секс, то е под две родопски одеала на пълнолуние. Satisfied

# 766
  • Варна
Eros,не всички мъже са свенливи и споделят. Друг е въпроса, ако жената е с по - хищен, сексуален апетит. Grinning Иначе в най - нормалните, интимни отношения е да се доставят взаимни удоволствия. Когато си намерил подходящия човек и обичаш, няма особени табута. Но тези отношения са в обособена двойка. Кама Сутра с всеки обикновенно е "професия", с хонорар. Резервирани, фригидни или озлобени жени могат да отблъснат един мъж.Но някои мъже ги отвращава фалша и театралниченето. Ако жена му го "титулова" с мухльо и той търси отдушник с/у заплащане и лъжливи суперлативи, как реално ще си повиши самочуствието или подобри секс.си дефицити?

Последна редакция: нд, 08 сеп 2019, 14:48 от Viviana91

# 767
Еросе, айде дай си заключението де! Чакаме тука сума ти булки да ни осениш с мисъл.
Ника ми е Ерос,а не Еросе!
Първо се научете,да уважавате мнението на отсрещния,независимо,дали той е непознат,съпруг,любовник и т.н.
В момента всичко което изразих,като мое лично мнение,виждам как се тълкува от всички,който пишете по темата.Това ме води до извода,който пак ще повторя:собствените Ви мъже,не са склонни да споделят с Вас за сексуалните си фантазии,поради простата причини,че могат да бъдат погрешно разбрани,както е случат тук с моите постове.Много по лесно ще е да говорят на тези теми с непознати,а от тук идва и липсата на сексуално желание у мажа с определена дама.Независимо дали е съпруга или гадже.
Мислите си,че знаете всичко,но изобщо си нямате никакви представи,какво може да се върти в главата на един мъж!Замислете се в/у това изречение,ако сте толкова компетентни,че сте наясно по въпроса.

# 768

Мъжете,обичат разнообразие,любопитни са,искат новости в секса.Но никога няма да тръгна да споделят със своята половинка,че желае да бъде доминиран например,или желае да бъде изчукан с пенис колан от жена,и още много такива примери.Поради простата причина,че може партньорката му да помисли подобен тип желания за Ъпсурдни и да му се изсмее,което ще е доста унизително за него.За това,на мъжете им е много по лесно да споделят подобен тип фантазии и желания с непозната.И от там вече тръгва проблема с липсата на сексуално желание.
Вие почнахте да разтягате едни локуми,да натяквате,че причината е само и единствено визията и т.н.

Даваш съвети тип Космополитън.

Това с пенис колана съм го чула само от един мъж, но той си казваше и си знаеше, че е бисексуален.

Ти май по принцип изхождаш от позицията, че тук са събрани вмирисани на имамбаялдъ лелки-домакини, които сгъват чорапи по цял ден и, ако изобщо правят секс, то е под две родопски одеала на пълнолуние. Satisfied
Нищо не казва!Никого не искам да обидя или засегна!Тези размисли и страсти,който ги пишете,че уж аз ги мисля,ми ги приписвате!
Опитах се да посоча,някой от причините,поради които може да се породи този проблем у мъжа,а вместо да се опитате от части да намерите някакви отговори,Ви сте седнали да ми приписвате своите расъждения.
Аз започвам да се замислям,че вярно тук има такива,като им чета цитиранията.Натам ме навеждат мислите.
"Гузен негонен бяга"

# 769
Това ме води до извода,който пак ще повторя:собствените Ви мъже,не са склонни да споделят с Вас за сексуалните си фантазии,поради простата причини,че могат да бъдат погрешно разбрани,както е случат тук с моите постове.Много по лесно ще е да говорят на тези теми с непознати,а от тук идва и липсата на сексуално желание у мажа с определена дама.

Казаха ти по-нагоре, че мъжете не са свенливи, даже напротив - казват си ги тия неща.

Но, в случай, че някой мъж е много свенлив, аз колкото и да го ръчкам за пенис колан, той няма да поддаде - ще се срамува, това е!

Ти в момента се опитваш да ми кажеш как са нещата при мен, без изобщо да си го живял този моя живот. Странен си и после мрънкаш, че те нападали.

# 770
Това ме води до извода,който пак ще повторя:собствените Ви мъже,не са склонни да споделят с Вас за сексуалните си фантазии,поради простата причини,че могат да бъдат погрешно разбрани,както е случат тук с моите постове.Много по лесно ще е да говорят на тези теми с непознати,а от тук идва и липсата на сексуално желание у мажа с определена дама.

Казаха ти по-нагоре, че мъжете не са свенливи, даже напротив - казват си ги тия неща.

Но, в случай, че някой мъж е много свенлив, аз колкото и да го ръчкам за пенис колан, той няма да поддаде - ще се срамува, това е!

Ти в момента се опитваш да ми кажеш как са нещата при мен, без изобщо да си го живял този моя живот. Странен си и после мрънкаш, че те нападали.
Да,ще се срамува от това,защото по начина, по който сте написала "аз колкото и да го ръчкам за пенис колан",си личи,че нямате никакъв подход към нещата.
Просто трябва да знаете,как да му привлечете вниманието.Аз само позочвам някои примери,а Вие започвате да ги повтаряте,като латерна.Замислете се в/у тези примери,как трябва да се подходи,не е от вратата и за краката.Не става така.
Продължавайте,да се чудите защо мъжете губят интерес за секс,и по този начин,по който размишлявате,няма да намерите никога отговора!

# 771
Еросе, айде дай си заключението де! Чакаме тука сума ти булки да ни осениш с мисъл.
Ника ми е Ерос,а не Еросе!
Първо се научете,да уважавате мнението на отсрещния,независимо,дали той е непознат,съпруг,любовник и т.н.
В момента всичко което изразих,като мое лично мнение,виждам как се тълкува от всички,който пишете по темата.Това ме води до извода,който пак ще повторя:собствените Ви мъже,не са склонни да споделят с Вас за сексуалните си фантазии,поради простата причини,че могат да бъдат погрешно разбрани,както е случат тук с моите постове.Много по лесно ще е да говорят на тези теми с непознати,а от тук идва и липсата на сексуално желание у мажа с определена дама.Независимо дали е съпруга или гадже.
Мислите си,че знаете всичко,но изобщо си нямате никакви представи,какво може да се върти в главата на един мъж!Замислете се в/у това изречение,ако сте толкова компетентни,че сте наясно по въпроса.
В българския език "е" все още седи като окончание в обръщенията на име. И това не е форма на неуважение, а на знание. Мъничко при това. Прегледай си връзката с кораба-майка, губи ти се обхвата ли, честотите ли, но не получаваш коректното инфо. Научи се да не плещиш глупости и ще бъдеш приет навсякъде с уважение.
И най-после. Не бих изтраяла такава логорея у който и да било "мъж". То бива, бива липса на въображение, ама и бивол за мезе не бива!

# 772
Ерос,всички разбрахме какъв капацитет си.Никой обаче не ти е поискал съвет,но ти все пак считаш за нужно да ръсиш мозък.
Дамите и господата,които имат проблеми в секса ще те потърсят при желание.Тук всяка си знае мъжа и леглото,който мъж иска нещо ще го каже на неговата си жена,не на някоя хваната от пътя.Който мъж е влюбен и държи на семейството си,ще си води там разговорите за фантазии и желания.

# 773

Да,ще се срамува от това,защото по начина, по който сте написала "аз колкото и да го ръчкам за пенис колан",си личи,че нямате никакъв подход към нещата.

Точно това се отнася за теб всъщност. Трябва да можеш да си предложиш мнението и информацията така, че да бъде поне чута от опонента. В този смисъл, не се учудвай, че получаваш отпор. Чак изкара българите, че били такива и онакива.

Пак ти казвам различни са мъжете. Някои искат новости, други с години - нищо. Трябва редовно да им припомняш. Или направо да ги сръчкаш.

Бобчита, така е, но тук се говори за мъже, които ги било срам да ти споделят фантазиите си, но с охота ги споделят навън. Тогава за проблем в секса ли говорим или за нещо друго, питам аз?

По самата тема - причините за ниско либидо са психически (стрес, проблеми, депресии и др.) и физически (хормони, заседнал начин на живот и др.), доколкото знам. Четейки темата и виждайки предположенията на хората, всички посочени причини могат да влязат в тези две категории само.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2019, 16:10 от tainichka

# 774
  • Варна
Eros.bg, надникнах в едноименния, рекламиран от теб сайт. Мъжките екземпляри ми снижиха либидото, под точката на замръзване. На фона на кюмбе, с неглижиран декор и облекло, помпозно мото с "велики" обещания, освен пародия, могат и да отвратят нечие съзнание. Ето още една причина за отказ и при двата пола - изумление,  отвращение или разочарование.

# 775
Тайничке, ама ме разсмя с имам-баялдъто, родопските одеала и пълнолунието. Нещо като в разказ на Чудомир е атмосферата, която си представих. Ерос, ние жените във форума просто си бъбрим по разни теми, не че всяка от тях ни касае лично, ами просто така, лаф да става. Coffee

# 776
Eros.bg, надникнах в едноименния, рекламиран от теб сайт. Мъжките екземпляри ми снижиха либидото, под точката на замръзване. На фона на кюмбе, с неглижиран декор и облекло, помпозно мото с "велики" обещания, освен пародия, могат и да отвратят нечие съзнание. Ето още една причина за отказ и при двата пола - изумление,  отвращение или разочарование.
Viviana91,аз пиша блога към този сайт,и както във всеки един сайт и тук има и хубави и лоши ябълки.Но такава е културата на българина,да е винаги надменен със самочувствие без покритие,което е скрито зад един форум.Нищо повече.И все пак,не се знае теб ако те видим,дали няма да намразим жените за винаги.Доста лесно е да си велик зад монитора.А на живо може да се окаже върколак,и не либидото да ми падне,ами повече никога да не може да ми стане.Така,че по кротко.

# 777
  • Варна
Eros, да уточня, че и наименованието е пародия. Някакъв чалга рефрен, ще е по- подходящ за цигански оферти. Прекалено се засегна, но липсата на естетика отвращава доста хора. Вървежното в маалата, не е куул е цивилизацията. Изключителна "изкушаваща" оферта е, онождане на всичко до 65 г., който , колкото даде. Предполагам ще приеме и пенсионерски бартер зимнина - компоти. Само ако има доволни, разбира се. JoyJoy

Последна редакция: нд, 08 сеп 2019, 21:15 от Viviana91

# 778
Eros, да уточня, че и наименованието е пародия. Някакъв чалга рефрен, ще е по- подходящ за цигански оферти. Прекалено се засегна, но липсата на естетика отвращава доста хора. Вървежното в маалата, не е куул е цивилизацията.
Нещо май не сте добре.

# 779
Ей, аз като не приех правилата и ще си остана непросветена за еросблога. Може ли в резюме, по-кратко, кат за върколаци.

Общи условия

Активация на акаунт